شما تو تنظیمات پلیری که استفاده می کنی بگرد دنبال hardware acceleration و فعالش کن.سلام
من لپتاپ asus n551vw دارم دایرکت x و درایور گرافیک اپدیته ولی فیلمهای 4k hevc x265 مثلا 50 گیگی و با افت فریم و لگ نشون میده؟ مشکل کجاست بنظرتون؟ در حالی ک تو یوتیوب به راحتی ویدیوهای 4k و میبینم
تو همه پلیرها همینطوریه
در ضمن پلیرها هم با run nvidia اجرا میکنم
رزولوشن 4k کارت گرافیک nvidia gtx 960m
با استفاده از فایروال به جز فایل hydra.exe به هیچ کدوم دیگه از فایل های مربوط به این برنامه اجازه دسترسی به اینترنت رو نده.کسی میدونه چطور میشه از آپدیت خودکار H*tspot Shi*ld جلوگیری کرد؟!
تنها زمانی میشه این فایل هارو تعمیر کرد که ریکاوری رکورد داشته باشند !دوستان یه نرم افزاری میخوام که بشه باهاش فایلهای rar,zip ,7zip از این قبیل رو تعمیر کرد، همچین چیزی هست؟(یه چند تایی گرفتم ولی کار نمیکنه!!)
تنها زمانی میشه این فایل هارو تعمیر کرد که رکاوری رکورد داشته باشند !
درود
دوستان من ویندوز 8.1 update 07/2017 نصب کردم یه مشکل تازه داره سیستم با ماوس اینکه همینجور به صورت اتفاقی یهو موس اسلو موشن میشه و چراغ هارد ثابت میمونه (هارد هم کاملا درگیر میشه) و بعد از یه مدت مثلا 4-5 ثانیه ای دوباره درست میشه، بعضی وقتا زیاد اتفاق میوفته(مخصوصا تو بازی) بعضی وقتا هم کم و بیش
راه حل ارائه بدین لطفا
مرسی
کلی دلیل میتونه داشته باشه:
- ویروسی شدن
- خراب شدن هارد
- خراب شدن رم
- خراب شدن cpu
- خراب شدن power
- خراب شدن هر یک از fan های داخل کیس
- باگ ویندوز 8.1
پیشنهاد اول من اینه که ویندوزتو مستقیم آپدیت کنی به 10
مرسی عزیزم
این تغییراتو ایجاد کردم و تغییری حاصل نشد:
1. تعویض ویندوز از 8.1 به 10 و برعکس
2. تعویض هارد دیسک های بسیار قدیمی و نصب HDD جدید
بنظرت مشکل از چی میتونه باشه حالا؟
مرسی بابت راهنمایی
avira دارم و سیستمو تمیز نشون میده، task manager هم هیچی موقع کند شدن نشون نمیده همه پروسه ها عادینسیستمتو با یه آنتی ویروس آپدیت شده, اسکن کردی؟
Task Manager رو باز کن و برو به قسمت details بر اساس cpu مرتب کن و ببین موقع کند شدن, کدوم process مصرفش میره بالا.
این شاید عجیب باشه ولی ممکنه ماوس هم باعث این کندی بشه. برای یه مدت ماوستو عوض کن ببین چی میشه.
avira دارم و سیستمو تمیز نشون میده، task manager هم هیچی موقع کند شدن نشون نمیده همه پروسه ها عادین
ولی این مشکل موقع بازی کردن خیلی بیشتر میشه و شدتش تصاعدی میره بالا جوری که اصلا نمیشه بازی کرد
ماوس هم قبلا عوض کردم فکر میکردم خرابه ولی بازم حل نشد
این سوالو نمدونم کجا باید میپرسیدم اینجا یکم مرتبط تر بنظر میرسید
آقا من یک مادربرد B350 gaming pro مارک MSI گرفتم که تو مشخصاتش Mystic light ـم داره واسه کنترل رنگ LED ـای رم و مادربرد و ... ، حالا هر چی میگردم رو نت هیچی پیدا نمیشه تو خود سایتشم نیست لینکی برای دانلود، توی پشتیبانی دانلود مادربرد هم چیزی نیست، در صورتی که در و دیوار تبلیغشو میکنه.
الان موندم بالاخره این اپو از کجا باید گیر بیارم
ممنونشما این برنامه ی Gaming APP MSI رو که بگیری, داخلش قسمت LED تنظیمات RGB رو داره:
http://download.msi.com/uti_exe/gaming_app_6.zip
البته app android هم داره. حالا نمیدونم با چی متصل میشه به مادربورد! بلوتوث شاید!
Mystic Light for X99 – Android Apps on Google Play