Changed_Man 50
کاربر سایت
مشکل کرک داری ساده بخوابم بگم.دنبال یه KEY معتبر باش که وارد کنی سایتا مختلف معمولا کی هارو جداگانه میذارن
سایت خوب اگه میشناسی لینکشو پیام بده ممنونمشکل کرک داری ساده بخوابم بگم.دنبال یه KEY معتبر باش که وارد کنی سایتا مختلف معمولا کی هارو جداگانه میذارن
فایل هایی با این پسوند رو با برنامه Unity (که برای ساخت بازی و مدل سازی سه بعدی هست) میتونید باز کنیدسلام،فایل هایی که فرمتشون ASSET هست دقیقا چی هستن؟و چه طوری میشه بازشون کرد؟
ممکنه روی سیستم شما سخت افزاری باشه که از حافظه رم شما برای خودش استفاده میکنهسلام دوستان
من ردی لپ تاپم که چهار گیگ رم داره یک ویندوز سون 32bit نصب کردم ولی فقط ۱.۸۵ گیگ رو استفاده میکنه!
مشکل بخاطر 32bit بودن ویندوز هست ؟؟ چون روی یک سیستم دیگه امتحان کردم با 4gb رم حدودا 3gb قابل استفاده داد!!
محدودیت رم برای ویندوز 32 بیتی چهار گیگه دوست عزیز و تا 4 گیگ مشکلی نداره که 3.5 گیگ میزنه معمولا برای استفاده ویندوزبله، کلا ویندوز 32بیتی بیشتر از دو گیگو نمیشناسه!
کسی را حلی ندارهمن سرعت دانلودم با ایرانسل ۶ مگ بر ثانیه هستش که طی سه ساعت با این سرعت باید چهل گیگ حداقل بگیرم که معمولا ۳۰ یا ۳۲ گیگ بیشتر نمیتونم بگیرم حالا سوالم اینه میشه کاری کرد دانلود منیجر
بلافاصله بعد از اتمام دانلود فایلو نسازه و بره واسه دانلود بعدی؟؟!! مثلا بعد از آفلاین شدن این کار رو کرد چون همینجوری تایم تلف میکنه بعدشم اگه دنلودام رو همزمان کنم
Idm حالت نات ریسپوند میده وکلی تایم تلف میشه البته لپتاب هم ضعیفه سیستم خوبی هم دارم ولی خب نمیصرفه بخاطر دانلو از اتاق بکشمش تو هال
میخوام رمز فایل فشرده رو بردارم. رمز رو بلدم و فقط میخوام از روی فایل فشرده حذفش کنم.
بچه ها من یه فیلم Full HD 31gig با فرمت MKV دارم ولی میخوام بریزم رو هارد 1 ترابایتی با اینکه جا داره ولی اخطار میده که این فایل زیادی بزرگه و نمیتوان ریخت چیکارش باید بکنم تا کپی کنه؟!!