مشکلات نرم افزاری

فرق Adobe Premiere Pro CS4

با

Adobe After Effects CS4 چیه؟
Premiere برای ادیت و ویرایش حرفه ای ویدیو (لایه های مختلف صدا و تصویر) کاربرد داره
After Effects کار اصلیش ایجاد جلوه های سینمایی و افکت هاست

هر کدوم هم یک سری از امکانات اون یکی رو به صورت محدود و جانبی دارن
باید اول ببینید چکار میخواید بکنید و نیازتون چیه

سلام دوستان؛
من ویندوز 8.1 Enterprise 64 bit استفاده میکنم... ویندوز واسه چند ماهی اکتیو بودش اما چند روز پیش زد Windows is not activated! با Microsoft Toolkit اکتیو کرده بودم، اما الان هرکاری میکنم دیگه با Microsoft Toolkit نمیتونم اکتیوش کنم! ممنون میشم کمک کنید. به نظر خودم راهی جز تعویض ویندوز نیستش...
مرسی.
از این لینک میتونید آخرین فعال ساز هاش رو دانلود کنید.
کرک فعلی رو پاک/غیر فعال کنید و یکی از فعال ساز ها رو دانلود و طبق آموزش اجرا کنید (ترجیحا اونی که پیشنهاد شده)

آخرین ویرایش:
adobe after effect cs 4 رو دانلود کردم موقع نصب اینترنتو انتی ویروس هم غیر فعال بود موقع اجرا این ارور رو میده

37349154551784940361.png

از این لینک میتونید آخرین فعال ساز هاش رو دانلود کنید.
کرک فعلی رو پاک/غیر فعال کنید و یکی از فعال ساز ها رو دانلود و طبق آموزش اجرا کنید (ترجیحا اونی که پیشنهاد شده)

مرسی دانیال جان... فقط یه سوال دیگه... چطور باید کرک فعلی رو پاک کنم؟

درست شد.

الان به همرا افتر افکت یه سری نرم افزار دیگه هم خودکار نصب شده مثل:

Adobe Bridge CS4
Adobe Device Central CS4
Adobe Extension Manager CS4

اینا کارشون چیه؟

کلا کار با افتر افکت خیلی سخته از اون ور بدون پلاگینو پروژ های اماده کار خاصی نمیشه کرد اونام که پولین. این پرو ژه هارو با همین افتر افکت می سازن؟ برنامه نویسی نیاز داره؟

مرسی دانیال جان... فقط یه سوال دیگه... چطور باید کرک فعلی رو پاک کنم؟
خواهش میکنم
اون کرک قبلی که نصب کردی چطوری بود؟
اگر Enable/Disable یا Install/Uninstall داشت ، باید فایل کرک رو باز کنی و غیر فعالش کنی.
درست شد.
الان به همرا افتر افکت یه سری نرم افزار دیگه هم خودکار نصب شده مثل:
Adobe Bridge CS4
Adobe Device Central CS4
Adobe Extension Manager CS4
اینا کارشون چیه؟
کلا کار با افتر افکت خیلی سخته از اون ور بدون پلاگینو پروژ های اماده کار خاصی نمیشه کرد اونام که پولین. این پرو ژه هارو با همین افتر افکت می سازن؟ برنامه نویسی نیاز داره؟
Adobe Bridge
مدیریت عکس ها (فایل‌های یک پروژه) و استفاده در محصولات ادوبی

Adobe Device Central
تست و یکپارچه سازی محتوا برای دستگاه های قابل حمل

Adobe Extension Manager
مدیریت و سازماندهی افزونه های برنامه های شرکت Adobe

اینطور برنامه ها طوری نیست که نصب کنید و بخواید تجربی باهاش کار کنید یا با پروژه های آماده کارتونو راه بندازید
باید کلاس برید یا آموزش هاش رو از اینترنت دانلود کنید
منم با افتر افکت کار نکردم که بتونم راهنماییتون کنم

سلام موقعی که زیرنویس رو توی SubtitleCreator وارد میکنم این ارور رو میده Error reading subtitle number 1.|<i>(Input string was not in a correct format.)
بعضی زیر نویس ها رو میخونه بعضی ها رو نمیخونه همه همSRTهستن
میخوان SRTرو به SUB/IDEتبدیل کنم

سلام موقعی که زیرنویس رو توی SubtitleCreator وارد میکنم این ارور رو میده Error reading subtitle number 1.|<i>(Input string was not in a correct format.)
بعضی زیر نویس ها رو میخونه بعضی ها رو نمیخونه همه همSRTهستن
میخوان SRTرو به SUB/IDEتبدیل کنم
سلام
اون زیر نویس هایی رو که نمیخونه با Notepad باز کن.
Save As رو بزن و موقع ذخیره ، UNICODE ـش رو به ANSI تغییر بده
آخر اسم، اضافه کردن پسوند (srt.) فراموش نشه

مررگر این طوری شده هر چی هم از ریشه حذف و نصب می کنم فایده نداره ! :| آخرین ورژن رو دارم ... ( کروم 32 بیت ورژن 38.02125.101m ) نسخه 64 بین هم ندارم ... :|

z7y2c7lno2nf7kz9l67u.jpg
[/URL][/IMG]

آخرین ویرایش:
مررگر این طوری شده هر چی هم از ریشه حذف و نصب می کنم فایده نداره ! :| آخرین ورژن رو دارم ... ( کروم 32 بیت ورژن 38.02125.101m ) نسخه 64 بین هم ندارم ... :|

z7y2c7lno2nf7kz9l67u.jpg
[/URL][/IMG]
سلام.
برای منم دقیقا همینطوره . مشکل از بازیسنتر نیست ؟! چون جای دیگه ندیدم هنوز البته.

سلام دوستان یک سوال حیاتی داشتم توی اینترنت گشت می زدم یک هو یکی از این صفحه های تبلیغاتی باز شد نوشته بود سرعت مرورگر شما پایین است احتمالا 12 نوع ویروس روی کامپیوترتون هست انتی ویروس اویرا رو نصب کنید حالا از کجا بفهمم کامپیوتر و ویروس داره یا نه و چجوری بکشمشون انتی ویروس نود 32

سلام دوستان یک سوال حیاتی داشتم توی اینترنت گشت می زدم یک هو یکی از این صفحه های تبلیغاتی باز شد نوشته بود سرعت مرورگر شما پایین است احتمالا 12 نوع ویروس روی کامپیوترتون هست انتی ویروس اویرا رو نصب کنید حالا از کجا بفهمم کامپیوتر و ویروس داره یا نه و چجوری بکشمشون انتی ویروس نود 32
سلام. این شگرد تبلیغاتی هست .برای منم باز شد فک کنم همین عدد رو نوشته بود (مطمئن نیستم) بهرحال مهم نیست. چجوری یه سایت در سه سوت میگه سرعت شما پایینه و همچنین 12 تا هم ویروس داره !!! (کاری که سایتهای تست سرعت و پینگ تو چند دقیقه برای سرعت و آنتی ویروس بعد از اسکن کامل برای ویروس یابی انجام میده)

در ادامه صحبت سعید جان باید بگم به هیچ عنوان تو اینطور صفحه ها روی لینکی کلیک نکن یا اگر لینک دانلود برنامه ای بهت داد، دانلودش نکن
این پیج ها و برنامه هایی که برات لینک میکنن خودشون مشکل سازن

آنتی ویروست هم به نظر من نبودش بهتر از بودنشه
پیشنهاد من نصب Kaspersky Internet Security ـه
بازم اگر خواستی آنتی ویروست رو عوض نکنی ، حتما روی مرورگرت افزونه ضد تبلیغات، افزونه بلاک کردن اسکریپت ها، و افزونه تشخیص سایت های قابل اطمینان (موقع جستجو) رو نصب کن
+
برنامه USB Disk Security

دوستان من یک هارد Seagate Black Armor دارم و هفته ی پیش فرمتش کردم با برنامه ی acronis حالا به کامپیوترم وصل میکنم هارد رو میشناسه ولی تو my computer نمیادش. در صورتی که به لپ تاپم وصل کردم به راحتی میشناستش و تو my computer هم میاد. مشکل چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or