مشکلات نرم افزاری

سلام. شما الان میتونی بری تو ویندوز یا نه کلا ؟
اول اینکه خودش دلیل احتمالی ش رو گفته که میتونید بخونید . ولی در نگاه اول ممکنه از هارد یا ویندوز باشه. من اطلاعات خاصی در این زمینه ندارم فقط خواستم راهنمایی کرده باشم.

بله توی ویندوز میره ولی این دوست ما نگرانه که شاید یه روزی دیگه توی ویندوز نره. بعدشم میخواد مطمئن بشه که ایرادش سخت افزاری نباشه. میخوام بدونم مشکل دقیقا از چی می تونه باشه. خودم به پاور مشکوکم.
در ضمن قبل از اینکه این ارور رو بده کامپیوترش به صورت مزمن هر چند وقت یک بار خود بخود خاموش میشد. فقط هم وقتی شارژر بهش وصل بود و کامپیوتر در زوایای خاصی قرار می گرفت. ولی وقتی باطری پر بود و شارژر وصل نبود مشکل خاصی نداشت.

آخرین ویرایش:
در مورد این پیغام و مشکل بالا اومدن ویندوز احتمال ها و راه حل ها رو نوشته

ولی اگر نظر منو میخوای حتما سیستم رو برای تست سخت افزاری پیش یه تعمیرکار ببره
چون این
کامپیوترش به صورت مزمن هر چند وقت یک بار خود بخود خاموش میشد. فقط هم وقتی شارژر بهش وصل بود و کامپیوتر در زوایای خاصی قرار می گرفت.
نرم افزاری نیست و باید بررسی بشه تا مشکل اصلی مشخص بشه.

سلام دوستان جدیدا برام یه مشکلی پیش اومده اونم اینه که بعضی موقع ها کامپیوترم واسه 5 10 ثانیه هنگ میکنه و دوباره درست میشه.همین 10 دقیقه پیش این طور شد.دیروز هم همین حدودا بود.وقتی هم که کامپیترو از طریق تب استارت خاموش میکنی کیس کامپیوتر خاموش نمیشه.خود مانیتور و بقیه دستگاه ها خاموش میشن ولی کیس نه.برای همین مجبورم دوباره دکمه روشن شدن کیسو بزنم و بعد دوباره خاموشش کنم.چه مشکلیه؟؟؟

کسی نبود؟؟در ضمن کامپیوترم واسه 1 لحظه هنگ کرد مانیتور هم خاموش و دوباره درست شد.این پیام هم اومد.

50735606037301859990.jpg

بله توی ویندوز میره ولی این دوست ما نگرانه که شاید یه روزی دیگه توی ویندوز نره. بعدشم میخواد مطمئن بشه که ایرادش سخت افزاری نباشه. میخوام بدونم مشکل دقیقا از چی می تونه باشه. خودم به پاور مشکوکم.
در ضمن قبل از اینکه این ارور رو بده کامپیوترش به صورت مزمن هر چند وقت یک بار خود بخود خاموش میشد. فقط هم وقتی شارژر بهش وصل بود و کامپیوتر در زوایای خاصی قرار می گرفت. ولی وقتی باطری پر بود و شارژر وصل نبود مشکل خاصی نداشت.
سلام. اونکه خاموش میشه دلایل مختلف ممکنه داشته باشه. این ورودی کابل اداپتور برق لبتاپهام معمولا زود لق میشن ممکنه از اون باشه. یا ممکنه دمای قطعات بالابره و خاموش بشه.
اون ایراد ریکاوری هم ممکنه فقط یه خطا باشه. گاهی ویندوز بعد از یکبار هر دفعه اونو تکرار میکنه به دلیل اینکه یا مشکل رفع نشده یا حل شده ولی اشتباهی تکرار میشه.
------
------
اگه بخوام دیسک زنده اوبونتو درست کنم دقیقا باید چیکار کنم ؟ منظورم دانلود و نحوه رایت هست.؟

کسی نبود؟؟در ضمن کامپیوترم واسه 1 لحظه هنگ کرد مانیتور هم خاموش و دوباره درست شد.این پیام هم اومد.

50735606037301859990.jpg
سلام. از عملکرد صحیح قطعات دستگاتون مطمئن بشید. مثلا اینکه در حالت بیکار دمای عادی داشته باشه و load رم و پردازنده صد در صد نباشه.

من تو اینجور مواقع عادت بدی که دارم. همبشه به ویندوز مشکوک میشم. اکثر موارد هم برای من درست درمیاد. چون معمولا ویندوز یا بهم میریزه یا ویروس میگیره.

در مورد خاموش شدن هم بعد اینکه مشکل اولتون حل شد پیگیرش بشید. اون مهمتره. شاید همزمان حل شدن.
----
----

اگه بخوام دیسک زنده اوبونتو درست کنم دقیقا باید چیکار کنم ؟ منظورم دانلود و نحوه رایت هست.؟

50735606037301859990.jpg
پیغام که میگه مشکل از درایور کارت گرافیک شماست
منم یه بار بعد از آپدیت درایور گرافیک، همین مشکل رو داشتم. اون نسخه رو پاک کردم و نسخه قبلی که پایدار بود رو نصب کردم و درست شد
تا اینکه آپدیت بعدی اومد که مشکلی نداشت
این لینک هم نسخه هایی که قابلیت دیسک زنده دارن رو گذاشته و هم آموزش اینکه چطور (به جای دیسک) روی فلش بریزی. ولی خودم دانلود و تست نکردم

درود دوستانم. یه مشکل خیلی یزرگ پیش اومده یک عدد آیفون لاک اپل ای دی شده. ایمیل هم متعلق به یکی از دوستان هست، ایمیل یاهو ایشون deactive شده.
دوستان راه سریعی هست که بشه آی دی رو فعال کرد بجز اون نامه نگاری با یاهو؟ رمز و.. آی دی یاهو رو میدونه

درود دوستانم. یه مشکل خیلی یزرگ پیش اومده یک عدد آیفون لاک اپل ای دی شده. ایمیل هم متعلق به یکی از دوستان هست، ایمیل یاهو ایشون deactive شده. دوستان راه سریعی هست که بشه آی دی رو فعال کرد بجز اون نامه نگاری با یاهو؟ رمز و.. آی دی یاهو رو میدونه
منظورت اینه که حذف شده!؟ آگه آره که کافیه یه ایمیل به همون آدرس بسازی و درس میشه!!

منظورت اینه که حذف شده!؟ آگه آره که کافیه یه ایمیل به همون آدرس بسازی و درس میشه!!

حذف؟ deactive شده حالا به این حذف شدن میگن یا نه نمیدونم! حذف که نیست دی اکتیو هست! یکی با یه برنامه ای زده دی اکتیوش کرده کرم ریخته!

کسی نبود؟ دوستان ضروری هستاااا!
سلام
اینجا میتونی مشکل پیش اومده رو انتخاب کنی و یاهو راه هایی که برای درست شدنش هست رو برات میاره
مثلا برای مشکلی که الان داری (غیر فعال شدن اکانت) ، فک میکنم این 3 تا به دردت بخوره

اگر هم اکانت بخاطر گزارش دادن اسپم بلاک بشه ، (تا اونجا که من میدونم) تنها راهی که جواب میده همون تماس با پشتیبانی یاهو هست

سلام.
میتونم همه ی درایوهای یک هارد رو Logical بکنم یا حتما باید یدونه Primary داشته باشه ؟!
----
من یه هارد دارم یه درایوش که ویندوز باشه (Primary) هست و مدام سیستم رو ریستارت میکنه و یا اکثر اوقات نمیره تو ویندوز ، با تعویض ویندوزهای مختلف سون هم حل نشد. اما وقتی به صورت Boot دوم با یه هارد دیگه سیستم رو میارم بالا ، اون هارد مورد دار راحت کار میکنه ، من فکر کنم مشکل مربوط به اون درایو خاص باشه. حالا نمیدونم چیکارش کنم. بدسکتور داره یا چی !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or