سلامسلام.
میتونم همه ی درایوهای یک هارد رو Logical بکنم یا حتما باید یدونه Primary داشته باشه ؟!
----
من یه هارد دارم یه درایوش که ویندوز باشه (Primary) هست و مدام سیستم رو ریستارت میکنه و یا اکثر اوقات نمیره تو ویندوز ، با تعویض ویندوزهای مختلف سون هم حل نشد. اما وقتی به صورت Boot دوم با یه هارد دیگه سیستم رو میارم بالا ، اون هارد مورد دار راحت کار میکنه ، من فکر کنم مشکل مربوط به اون درایو خاص باشه. حالا نمیدونم چیکارش کنم. بدسکتور داره یا چی !!
سلامسلام . میخواستم بدونم چجوری میشه در حین حرف زدن با دوستم با هدست اهنگ بزارم بعد صدای اهنگ رو دوستمم بشنوه ؟!
اگر هنوز اون درایو رو فرمت نکردی، برنامه Find And Mount رو امتحان کنسلام دوستان
چند روز پیش بعد از روشن کردن سیستمم دیدم یکی از درایو هام هنگام باز کردن اخطار فرمت دیسک میده.(فرمتش نکردم)
درایوم 176 گیگی بود و توش اطلاعات مهمی بود
Acronis Disk Director نصب کردم و کل 176گیگ رو ایمیج گرفت و تو یک هارد دیگه سیو کردم.
حالا مشکل من نحوه کار کردن با همین فایلهای ایمیج هست.
در کل 89 تا فایل وجود داره که حجم هر کدومشون 2 گیگ هست و فرمتش DIM هست که نمیدونم چیه و با چه برنامه ای باز میشه اسم کامل فایل ها هم اینه Disk Image (RAW).DIM
ممنون میشم اگر کمکم کنید
اگه ویندوز رو عوض نکردی. مرورگر رو باز کن بخش bookmark manager برای کروم :سلام به همگی
به بوکمارک های Firefox و Chrome چطور میشه دسترسی پیدا کرد؟
قصد داشتم ویندوز عوض کنم و کلی سایت بوکمارک شده داشتم روی هر دو مرور گر. منتهی مثل IE نمیشه اونها رو توی بخش Users پیدا کرد.
روی هردوتاش میتونی اکانت بسازیسلام به همگی
به بوکمارک های Firefox و Chrome چطور میشه دسترسی پیدا کرد؟
قصد داشتم ویندوز عوض کنم و کلی سایت بوکمارک شده داشتم روی هر دو مرور گر. منتهی مثل IE نمیشه اونها رو توی بخش Users پیدا کرد.
لطفا اگه کسی میتونه کمکم کنه مشکلم حل شه>>>
تو اجرای after effect cs3 ارور زیرو میده
برو تنظیمات برنامهموقع پخش یک فایل با مدیا پلیر کلاسیک دیدید اسم فیلم رو چند ثانیه با یک نوار سیاه رو صفحه نشون میده و میره؟ میشه حذفش کرد؟
یک بار برنامه رو کامل پاک کن و دوباره نصب کن.لطفا اگه کسی میتونه کمکم کنه مشکلم حل شه>>>
تو اجرای after effect cs3 ارور زیرو میده
نه نیستیه چیز می خوام واسه سیستم 32 بیتی باشه الان این هست؟