مشکلات نرم افزاری

سلام. مشکلی برام پیش اومده که شاید ارتباطی با این بخش نداشته باشه. مدت دو روز هست که مودم من به نشانه دانلود چراغ هاش چشمک می زنه ولی عملا هیچ برنامه ای ندارم که در حال آپدیت باشه و فایل سنگینی رو هم تو این چند روز دانلود نکردم، یعنی عملا دانلودی نداشتم ولی تو همین مدت 3 گیگ حجم از دست دادم. می خواستم بدونم مشکل من نرم افزاری هست؟ یعنی سیستم ویروسی شده یا اصلا این مشکل به سرویس دهنده مربوط میشه و باید از اون طریق پیگیری کنم؟؟
البته حرفم شاید خیلی ابتدایی باشه معذرت . برادر احتمالا مودم wifi نداره که کسی بتونه ازش استفاده کنه ! اگه داره رمز wifi رو عوض کن !!

درود
من فلش رو وصل می‌کنم این اخطار رو می‌ده و نمی‌شناستش، چه کار باید بکنم؟!
09104255868842001109.jpg

واسه من که وقتی تازه ویندوزو عوض کردم، فلش جدید که وصل میکنم این میاد ولی بعدش که درش میارم دوباره وصلش میکنم درست میشه!
یکی این راهی که دوستمون گفتن ! یکی اینکه اگه کامپیوتر رومیزی داری ، فلش رو از درگاه های پشت کیس تست کن ! در نهایت مثلا فلش روی تلویزیون یا رسیور چیزی امتحان کن ببین درسته!

هیچ کدوم از دو روش جواب نداد.
فلش توی ماشین استفاده می‌شد و ضربه خورد دیگه کار نمی‌کنه و تو PC هم به عنوان Unknown Device شناخته می‌شه!
من هم همچین اتفاقی رو تجربه کردم ! در نهایت فلش من برنگشت و به دیار باقی شتافت ! برای خودرو از فلش های کوچیک با حجم مثلا 4 گیگ استفاده کن! (مثلا سیلیکون پاور کوچیک داره).
اگه فلش بدنه اش جدا بشه ، ممکنه بتونی بازش کنی و لحیم ها رو چک کنی ، ولی اگه از مدلهای اسلیم و ضدآب باشه ، اونا دیگه خیلی فشرده هست و فکر کنم کاریش نمیشه کرد.
امیدوارم مشکلت حل بشه به کمک دوستان
موفق باشی.

بچه من یه کسپر PURE 2.0 اورجینال خریدم ولی آپدیت نمیشه تا 2% میره بعدش یه ارور میده دیگه آپدیت نمیشه چیکار باید بکنم؟!
ویرایش:مشکلم حل شد

آخرین ویرایش:
هیچ کدوم از دو روش جواب نداد.
فلش توی ماشین استفاده می‌شد و ضربه خورد دیگه کار نمی‌کنه و تو PC هم به عنوان Unknown Device شناخته می‌شه!

یه برنامه هایی هست که میگن بصورت آنلاین فلشو درست می کنن!!!
تو گوگل بزن "تعمیر فلش ....(مارک فلشت)"!
از اونجا که کامپیوتر میشناستش(حداقل میگه یه چیز ناشناخته وصل شده!) احتمال داره با این برنامه ها درست شه!!

من یه هارد اکسترنال دارم که آرشیو بازیهام رو میریختم تو این
میخواستم ازش برای هارد برای xbox استفاده کنم که GTA رو نصب کنم روش
بعد این زد کل هارد رو پاک کرده :| 250GB آرشیو رفت
من با 2تا برنامه (Stellar Phoenix و GetDataBack for FAT) ریکاوری زدم ولی هیچی پیدا نکرده ماجرا چیه ؟ :|
یادم نیست فرمت اولیش چی بوده ممکنه بخاطر عوض شدن فرمت باشه که هیچی پیدا نمیکنه ؟ الان FAT هست

من با 2تا برنامه (Stellar Phoenix و GetDataBack for FAT) ریکاوری زدم ولی هیچی پیدا نکرده ماجرا چیه ؟ :|
یادم نیست فرمت اولیش چی بوده ممکنه بخاطر عوض شدن فرمت باشه که هیچی پیدا نمیکنه ؟ الان FAT هست

موقعی که فرمت درایو بزنی پیش فرضش معلومه!(مثلا نوشته Fat(default))
واسه هارد نمی دونم ولی واسه pc یه بار کاملا فرمت شده بود که با برنامه Active partition recovery یکی یکی درایوا رو ریکاوری کردم! سرعتشم خوب بود!
شاید هاردم ریکاوری کنه!

برای مواقعی که کل اطلاعات هارد از دست رفته ، برنامه Recover My Files v5.1.0 کاربرد خوبی داره
ولی اگر از من میشنوی چون اطلاعاتت برات ارزشمنده و از طرفی با برنامه های ریکاوری دیگه تست کردی و هیچی پیدا نکردی
هارد رو به یه خدمات کامپیوتر مطمئن ببر که اطلاعات رو به روش سخت افزاری برگردونه
البته هزینه این کار معمولا بالاست

از وقتی که km player به نسخه 3.7 اپدیت کردم همش هنگ میکنه! یه سری ایتم تبلیغاتی مسخره هم بهش اضافه شده که رو اعصابه
کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟

نمیدونم نسخه های جدید فایرفاکس چرا انقدر فریز میکنه !! برا شما هم اینجوریه !؟ من هم تو لپتاپ دیدم فریز میکنه هم تو کامپیوتر ! وقتی چندتا New Tab باز میکنی ...

سلام دوستان،
یکی از دوستای من رفته یه لپتاپ Apple گرفته 5 تومن. حالا از سیستم عاملش راضی نیست، میگه نمیتونم با مک کار کنم. میخواد سیستم عاملش ویندوز باشه، برده یه خدمات کامپیوتری بهش گفتن 400 تومن میگیریم میکنیمش ویندوز! میخواستم ببینم راهی هستش که خودم بتونم اینکارو واسش بکنم؟ یه سایتی، برنامه ای، یه چیزی که ازش شروع کنم! اگه کسی بتونه کمک کنه، واقعا ممنونش میشم.
مرسی.

Sent from my LT26ii using Tapatalk 4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or