مشکلات نرم افزاری

[TABLE="width: 560"]
[TR]

[/TR]
[TR="class: decoration"]
[/TR]
[TR]
[TD]
[TR]
[TD="colspan: 2"]
s.gif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]Quick jump to downloads by category...
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: color003366, width: 20"] »[/TD]
[TD="width: 520"]BIOS
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 520"]Driver - Audio[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 520"]Driver - Chipset[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 520"]Driver - Graphics[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 520"]Driver - Keyboard, Mouse and Input Devices[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 520"]Driver - Modem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 520"]Driver - Network[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 520"]Driver - Storage[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 520"]Operating System - Enhancements and QFEs[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 520"]Software[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 520"]Software - Internet Access[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 520"]Software - Solutions[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 520"]Utility - Tools[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

میشه بگید دقیقا باید کدوم رو دانلود کنم؟گرافیکم انویدیا هس

یه سوالی داشتم! نمی دونم اینجا جاش باشه یا نه!
من الان نت ADSL دارم میخاستم بدونم اگه یه مودم بهتر بگیرم(از همونا که وایرلسم داره!) میتونم به وایرلس تبدیلش کنم؟
ینی بدون اینکه وایرلس بخرم!!

یه سوالی داشتم! نمی دونم اینجا جاش باشه یا نه!
من الان نت ADSL دارم میخاستم بدونم اگه یه مودم بهتر بگیرم(از همونا که وایرلسم داره!) میتونم به وایرلس تبدیلش کنم؟
ینی بدون اینکه وایرلس بخرم!!

اگر منطورتون روتر بیسیم است. بله امکانش است.

سلام برنامه ای هست که بتونه از سیو بازی ها بکاپ بگیره و روی ویندوز جدید ریستور کنه..؟؟

- - -ویرایش - - -

c:/users/user name/appdata
جای user name اسم مال خودتو بزار بعد اگه میخای حافظه ی کل برنامه های pcـت بمونه appdata رو کپی کن ولی اگه فقط مال کرومو میخای برو تو appdata بعدش پوشه اولی و بعد پوشه ای که اسمش googleـه رو کپی کن!

ممنون از راهنماییتون.. چندتا سوال دارم خود بوکمارک ها کروم پوشه جدایی نداره.. اخه اینجوری اگه بخوام کل پوشه کروم کپی کنم تمام تنضیمات..وووو هم کپی میشه ولی من فقط میخوام بوکمارک ها رو بردارم که بعد نصب ویندوز جدید جایگزین کنم...

داخل پوشه appdata تمام تنضیمات برنامه ها سیو ها داخل این پوشه هست..؟

سلام برنامه ای هست که بتونه از سیو بازی ها بکاپ بگیره و روی ویندوز جدید ریستور کنه..؟؟

- - -ویرایش - - -

ممنون از راهنماییتون.. چندتا سوال دارم خود بوکمارک ها کروم پوشه جدایی نداره.. اخه اینجوری اگه بخوام کل پوشه کروم کپی کنم تمام تنضیمات..وووو هم کپی میشه ولی من فقط میخوام بوکمارک ها رو بردارم که بعد نصب ویندوز جدید جایگزین کنم...

داخل پوشه appdata تمام تنضیمات برنامه ها سیو ها داخل این پوشه هست..؟

برنامه که زیاده!
ولی دستیم آسونه!
اغلب سیوا میره تو My Documents
اگه اونو کپی کنی تقریبا همشو کپی کردی!

نمی دونم تو پوشه گوگل بگرد شاید چیزی پیدا کردی!

دوستان یه سوال دارم...
لپ تاپ برادرم ویندوز 8 داره...توی اطلاعات راجع به لپ تاپ هم نوشته بود که directx 11 روش نصبه...بعد از نصب کردن bioshock infinite ارور xinput.dll missing داد که مربوط به directx ه و باید directx نصب بشه(تا اونجا که من می دونم)...
توی ویندوز 7 می دونم چه طوری باید بفهمیم کدوم ورژن directx نصبه...توی ویندوز 8 هم همینطوره؟
بعد اینکه الان جدیدترین ورژن directx چیه؟

دوستان یه سوال دارم...
لپ تاپ برادرم ویندوز 8 داره...توی اطلاعات راجع به لپ تاپ هم نوشته بود که directx 11 روش نصبه...بعد از نصب کردن bioshock infinite ارور xinput.dll missing داد که مربوط به directx ه و باید directx نصب بشه(تا اونجا که من می دونم)...
توی ویندوز 7 می دونم چه طوری باید بفهمیم کدوم ورژن directx نصبه...توی ویندوز 8 هم همینطوره؟
بعد اینکه الان جدیدترین ورژن directx چیه؟

ویندوز 8 نسخه ی دایرکستش 11.1 هست و ویندوز 8.1 نسخه ی دایرکستش 11.2 که جدیدترین نسخه هم همین 11.2 هستش،با اجرای دستور dxdiag در خط فرمان میشه نسخه ی دایرکست و چند چیز دیگه را فهمید.در مورد اون dll هم بعد به سایتdll-files.com برو اونجا احتمالا این فایل dll را داره و توضیحات نصبشو نوشته.

آخرین ویرایش:
سلام. مشکلی برام پیش اومده که شاید ارتباطی با این بخش نداشته باشه. مدت دو روز هست که مودم من به نشانه دانلود چراغ هاش چشمک می زنه ولی عملا هیچ برنامه ای ندارم که در حال آپدیت باشه و فایل سنگینی رو هم تو این چند روز دانلود نکردم، یعنی عملا دانلودی نداشتم ولی تو همین مدت 3 گیگ حجم از دست دادم. می خواستم بدونم مشکل من نرم افزاری هست؟ یعنی سیستم ویروسی شده یا اصلا این مشکل به سرویس دهنده مربوط میشه و باید از اون طریق پیگیری کنم؟؟

امروز kmplayer 3.6 نصب کردم! نمی دونم چشه کمی که میگذره تصویر از صداش عقب میمونه!!!؟
نسخه 3.0ـش مشکلی نداشت!
الان باید چیکار کنم!؟
نسخه 3.6 با بعضی فرمت ها این مشکل رو داره.شما نسخه 3.7 (آخرین نسخه) رو نصب کن ببین مشکل حل میشه. اگر نشد احتمالا نسخه های جدید با کدکی که با شما رو سیستم نصب کردی هماهنگی نداره

بازم کدک هایی رو که داری به روز کن ، شاید مشکلت حل شد
سلام. مشکلی برام پیش اومده که شاید ارتباطی با این بخش نداشته باشه. مدت دو روز هست که مودم من به نشانه دانلود چراغ هاش چشمک می زنه ولی عملا هیچ برنامه ای ندارم که در حال آپدیت باشه و فایل سنگینی رو هم تو این چند روز دانلود نکردم، یعنی عملا دانلودی نداشتم ولی تو همین مدت 3 گیگ حجم از دست دادم. می خواستم بدونم مشکل من نرم افزاری هست؟ یعنی سیستم ویروسی شده یا اصلا این مشکل به سرویس دهنده مربوط میشه و باید از اون طریق پیگیری کنم؟؟
اگر آنتی ویروس یا فایروال دارید که میتونید بوسیله بخش کنترل اینترنت ببینید چه برنامه ای داره از نت استفاده میکنه و در صورت نیاز دسترسی ـش رو قطع کنی

از داخل ویندوز هم میتونی از Resource Monitor استفاده کنی
Task Manager
تب Performance
کلیک روی گزینه Resource Monitor

یا توی منوی Run تایپ کن Resource Monitor و اینتر رو بزن

به تب Network که بری لیست برنامه ها میاد.

آقا من نمیتونم هیچ فایلی رو فلش کپی کنم، پاک کنم یا حتی فلش رو فرمت کنم این پیغام را بم میده:

رو دو تا سیستم هم تست کردم ب نظرتون مشکل از چیه

اینو پیدا کردم!
1. Shutdown your computer or laptop
2. Insert USB Memory Stick into your laptop or Computer
3. Turn on laptop and then immediately start pressing (F
cool.png
key then Advanced Boot Options screen will come up
4. Select Safe Mode with Command Prompt
5. After loading files if your USB Memory Stick drive letter is (G) for example then write as
6. C:\windows\system32>G: and press enter
7. G:\>format G: and press enter
8. If ask you (Y/N) then press (Y) and press enter
9. Now a full format will start which remove write protection from USB Memory Stick.

البته گفته بودن اگه قفل داره ممکنه مشکل از اون باشه!(همون دکمه های کنار فلش!!)

با برنامه های فرمت فلشم میشه درستش کرد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or