لینک زیر راه حل این مشکل رو نوشته که میتونید استفاده کنیداقا من الان اومدم CMD رو باز کردم میگه
Command Prompet is Disabled by the adminstrator
1 اکنت بیشتر رو سیستم من نیست و همون هم ادمین هست . مشکل از چیه ؟ ویندوزم نابود شد / ؟
Scheduler >> تنظیمات زیادی داره اونجا و احتمالا مشکل شما مربوط به گزینه ی Number of retries for each file if downloading failed هستش، غیرفعالش کنید.
من اصلا نه اطلاعات قبلی را پاک کردم و نه در حالتی قرار دادم که رایت نشن.من از برنامه nero startsmart برای رایت استفاده می کنم.من ابتدا برنامه nero را باز کردم سپس گزینه make data disk را انتخاب کردم و صفحه ای که اومد add را انتخاب کردم و فایل عکس هایی را که می خواستم روی سی دی رایت بشه را انتخاب کردم و رایت کردم.پس از رایت شدن دیدم اطلاعات قبلیم نیست.البته قبل از add کردن روی اون صفحه ای که اطلاعات قبلی را نشون می ده،هیچ اطلاعاتی نشون نداده بود از قبلی ها و منم به این نکته توجه نکردم و اطلاعات جدید را رایت کردم.حالا برای باز گرداندن اطلاعات قبلی باید چه کار کنم؟لطفاً راهنمایی کنید.من از راه حلی که دادید{برای این کار هم کافیه دیسک رو در حالت رایت مجدد قرار بدید و از قسمت اطلاعات دیسک، session یکی مونده به آخر (قبل از رایت فعلی رو انتخاب کنید)} چیزی متوجه نشدم که باید چکار کنم تا اطلاعات قبلیم برگرده.اگه ممکنه واضح تر راهنمایی کنید.با تشکر.ممکنه موقع رایت اطلاعات جدید ، اشتباها اطلاعات قبلی رو از پنجره پاک کردید یا در حالتی قرار دادید که اونها رایت نشن
اما راه حل :
هر بار که شما روی CD/DVD رایت میکنید ، یک session جدید براتون ایجاد میکنه
شما امکان برگشت به session های قبلی رو دارید ، فقط باید توجه کنید که اطلاعات فعلی از روی دیسک پاک میشه
برای این کار هم کافیه دیسک رو در حالت رایت مجدد قرار بدید و از قسمت اطلاعات دیسک، session یکی مونده به آخر (قبل از رایت فعلی رو انتخاب کنید)
دوستان من opera م رو uninstall کردم و دوباره از اول نصبش کردم.الان بوکمارکام پریده راهی هست بتونم بشون دسترسی داشته باشم؟
من آموزش این کار رو از طریق Nero Burning ROM براتون میذارممن اصلا نه اطلاعات قبلی را پاک کردم و نه در حالتی قرار دادم که رایت نشن.من از برنامه nero startsmart برای رایت استفاده می کنم.من ابتدا برنامه nero را باز کردم سپس گزینه make data disk را انتخاب کردم و صفحه ای که اومد add را انتخاب کردم و فایل عکس هایی را که می خواستم روی سی دی رایت بشه را انتخاب کردم و رایت کردم.پس از رایت شدن دیدم اطلاعات قبلیم نیست.البته قبل از add کردن روی اون صفحه ای که اطلاعات قبلی را نشون می ده،هیچ اطلاعاتی نشون نداده بود از قبلی ها و منم به این نکته توجه نکردم و اطلاعات جدید را رایت کردم.حالا برای باز گرداندن اطلاعات قبلی باید چه کار کنم؟لطفاً راهنمایی کنید.من از راه حلی که دادید{برای این کار هم کافیه دیسک رو در حالت رایت مجدد قرار بدید و از قسمت اطلاعات دیسک، session یکی مونده به آخر (قبل از رایت فعلی رو انتخاب کنید)} چیزی متوجه نشدم که باید چکار کنم تا اطلاعات قبلیم برگرده.اگه ممکنه واضح تر راهنمایی کنید.با تشکر.
به احتمال زیاد با استفاده از System restor مشکلتون حل میشهدوستان گل یه مشکل دارم اگه کمکم کنین معلومه خیلی خوبین من این history فایرفاکس رو نمیدونم چی شد پاک شده چی کار کنم برگرده راهی هست یا نه
احتمالا مشکل از چیز شـــکـــــن شماستدوستان وقتی میخوام با آی دی ام دان کنم این ارورو میده چه کنم؟
به احتمال زیاد با استفاده از System restor مشکلتون حل میشه
عبارت زیر رو توی Run کپی کنید و اینتر رو بزنید
System restor
و از طریق این قسمت به تاریخی برگردید که هنوز اطلاعات مرورگرتون پاک نشده باشه
با این کار تنظیمات و اطلاعات ویندوزتون دقیقا به همون تاریخ برمیگرده
تذکر
در آخرین مرحله و قبل از تایید نهایی ، گزینه ای با عنوان " Scan for affected programs " بهتون نشون داده میشه
با کلیک روی این گزینه تغییرات بعد از اتمام کار بهتون نمایش داده میشه
برنامه هایی که از دست میدید و ...
قبل از تایید حتما این مورد رو بررسی کنید
سلام دوستان. خوبین که؟
لپ تاپی دارم که احصاب برام نزاشته. pavilion dv6 3150
کارت گرافیکم هم ATI Radeon HD 5650 هست. الان هم windows 8 نصبیدم. منتها وقتی درایور کارت گرافیک رو نصب می کنم.(درایور مخصوص ویندوز 8 رو دانلود کردم) مانیتور خاموش میشه.
به نظر شما مشکل از چیه؟
خواهش میکنمدوست عزیز مرسی ولی چجوری میشه بهش تاریخ بدم هرچی نگاه میکنم نیست که بگه مثلا از فلان تاریخ تا حالا واست برمیگردونم سیستم رو
تو run عبارت زیر رو تایپ کنیدبهد دوست عزیز با چه برنامه ای از ارور این چیزا عکس میگیری مرسی
اگر فیلمی که روی هارد دارید، چند تا فایل و پوشه داره که DVD هست و نیازی به برنامه خاصی نداریددوستان برای رایت کردن فیلم جهت پخش روی دی وی دی خانگی نیاز به برنامه تبدیل فرمت جهت پخش روی دی وی دی پلیر (مثل این نرم افزار) هست؟
من تا بحال این کار رو انجام ندادم ولی فکر می کنم نمی شه فایل فیلم رو همینطوری رایت کرد چون فیلم های دی وی دی یا سی دی که روی کامپیوتر دیدم چند تا فلودر داشتن و فقط فایل خود فیلم نبوده.