چک کردن های قبل از بالا اومدن سیستم رو نباید کنسل کنیداقا نمیدونم این مشکل من نرم افزاری هست یا نه ولی میپرسم دیگه :
چند وقته وقتی ویندوز میخواد بیاد بالا یه صفحه سیاه میاد بالا مینویسه Disk Cheking همه درایو های C,D,E,F,G,H رو میخواد چک کنه ! من هر دفعه کنسل میکنم . یک دفعه هم که کنسل نکردم بعد از چک کردن ویندوز دیگه بالا نمیومد . ویندوز جدید هم نصب کرد باز هم همین مشکل رو داره .
دوستان کمک کنین !
بسته به حجمی که اشغال میشه داره و اینکه این اتفاق چطوری میفتهاین که درایو C یه دفه ای پر میشه یعنی سیستم ویروس داره ؟!
لینک زیر بصورت تصویری و کامل توضیح داده این کار روسلام خدمت عزیزان
خوب(:d) سوال ما راجب idm هستش. میخواستم بدونم چجور میشه idm رو تنظیم کرد که فایل هارو به ترتیب دانلود کنه؟
ممنون
لینک زیر بصورت تصویری و کامل توضیح داده این کار رو
پ.ن : خودم هم قبلا یه پست کامل نوشتم و تو تاپیک فرستادم ، اما الان پیدا نمیکنمش
درودسلام .. دوستان یه سوالی داشتم نمیدونم جای خوبی هست واسه پرسیدنش یا نه .. میخوام از طریق Windows Update ویندوزم رو آپدیت کنم .. مشکلی واسه ویندوز پیش نمیاد ؟
عزیزان چگونه زیر نویس یک فیلم رو وارد اون کنیم؟:d
اگه میخای هر بار واردم نکنی خودش اتوماتیک وار بیاد اسم جفت فیلم و زیر نویسو دقیق یکی کن ولی به پسوند فایلا دست نزن مثلا زیر نویس اگه srt بزار همون بمونه ولی فیلم mkv بزار اینم همون بمونه فقط اسمارو یکی کنو به پسوندا دست نزن . موفق باشی .
سلام
تو فایر فاکس خیلی این مشکل برام پیش میاد :
the adobe flash plugin has crashed
فایر فاکس برای 10 20 ثانیه هنگ می کنه و بعدش دوباره درست میشه ولی این ارور به صورت یه نوار میاد...
فلش پلیرم هم آخرین نسخه است.
مهم نیست اسمش چی باشه یا همون اسم قبلی باشه![]()
مشکل اینجاس که من عادت دارم اسم فایل هارو عوض کنم :d
حالا باید چیکار کنم؟
سلام
تو فایر فاکس خیلی این مشکل برام پیش میاد :
the adobe flash plugin has crashed
فایر فاکس برای 10 20 ثانیه هنگ می کنه و بعدش دوباره درست میشه ولی این ارور به صورت یه نوار میاد...
فلش پلیرم هم آخرین نسخه است.