مشکلات نرم افزاری

درود

دوستان تازگی ها یه مشکل پیدا کردم

مثلا یه قایل که پرتوش عکسه پیش نمایشش نمیاد مثلا تو حالت filmstrip هیچی نمیاد

یا وقتی عکس هارو میخوام پشت سر هم رد کن نمیشه باید از اون عکس خارج شم برم عکس دیگه رو دوباره انتخاب کنم

سلام شما منظورتون اینه که میخوای عکسها تون به صورت اتومات تغییر پیدا کنه تو کجا میخوای این کار انجام بشه بعد ویندوزت چی شما؟

سلام به قسمت bookmarks مرور گر firefox برو بعد گزینه Organize Bookmarks رو انتخاب کن بعد یک صفحه جلوت باز میشه که بالاش سه گزینه داره شما گزینه Import and Backup رو کلیک کن وقتی کلیک کنی چند گزینه میادش شما گزینه Export Html رو انتخاب کن و شما میتونی هر جا خواستی سیو کنی

مرسی دوست عزیز !;)
برای پسورد سایتها مثلا BC چیکار باید بکنم ؟

سلام شما منظورتون اینه که میخوای عکسها تون به صورت اتومات تغییر پیدا کنه تو کجا میخوای این کار انجام بشه بعد ویندوزت چی شما؟

نه بابا منظورم اینه که یه thumbil نشون نمیده از عکس و کلا نمیتونم عکس ها رو پشت سر هم رد کنم
-------
ویندوز xp

====
ممنون

مرسی دوست عزیز !;)
برای پسورد سایتها مثلا BC چیکار باید بکنم ؟

مشا وقتی این کارهارو کردی طبق مراحلی که گفتم برو و روی گزینه Import and Backup باز کلیک کن اینبار شما باید گزینه restore رو انتخاب کنید و html هاتون رو که سیو کردید بیارید ;)

سلام دوستان
دو سوال راجع به kmplayer داشتم:
اول اینکه چجوری تنظیمات معمول زیرنویس رو تغییر بدم؟ مثلا bold کنیم یا کوچکتر کنیم و... توی قسمت زیرنویس خیلی تنظیمات اضافی داره اینه که گیج شدم.
دوم اینکه kmplayer فایل های فلش هم اجرا میکنه؟
اگه ممکنه آخرین نسخش یه همراه آخرین پلاگین هاش رو توی قسمت دانلود نرم افزار ها بزارید. تشکر فراوان.

بچه ها ابن IDM چش شده اصلا نمی شه باهاش چیزی دان کرد!
من IDM 5.18 BUILD 4 رو دارم باهاش نمی تونم حتی فایلهای چند کیلوبایتی رو دان کرد.
اشکال چیه؟راه حلی هست.
ممنون.

بچه ها ابن IDM چش شده اصلا نمی شه باهاش چیزی دان کرد!
من IDM 5.18 BUILD 4 رو دارم باهاش نمی تونم حتی فایلهای چند کیلوبایتی رو دان کرد.
اشکال چیه؟راه حلی هست.
ممنون.
.
با IE تست کن ببین درست میشه ؟

ببینم شما adsl داری یا مغمولی کانکت میشی در ضمن dap رو هم تست کن و ایا شما فقط موقع DL کردن مشکل داری؟
اره ADSL دارم.اصلا دانلود نمی کنه و ارور می ده.قبلا مشکلی نداشتم ولی بعد از اینکه ویندوز عوض کردم این مشکل برام پیش اومده.

بچه ها یک مشکل ::biggrin1:
من KmPlayer 2.9.4.1436 رو روی Windows 7 نصب کردم . وقتی اجراش میکنم یه پیغامی میاد میگه Class Not Registered . اوکی که میزنم برنامه اجرا میشه ولی ناقص . مثلا اون نوار عقب جلو کردن نیست و . . . .
مشکل از کجاست ؟:confused:

من فایرفاکسم فایلهای فلش رو نشون نمیده،فیلمها رو لود نمیکنه
اکتیوایکس و فلش جدید رو هم نصب کردم ولی مشکلم حل نشده،یا نشون نمیده یا movie not loaded میزنه؟

من فایرفاکسم فایلهای فلش رو نشون نمیده،فیلمها رو لود نمیکنه
اکتیوایکس و فلش جدید رو هم نصب کردم ولی مشکلم حل نشده،یا نشون نمیده یا movie not loaded میزنه؟

شما باید برنامه adobe flsh player 2010 رو نصب کنی البته در بعضی از سایتها خودش گفته با چه چیزی پخش میشه ولی بیشتر با همین adobe هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or