مشکلات نرم افزاری

میگم این internet security با antivirus فرق میکنه!؟؟ یعنی میتونه ویروس پیدا کنه؟!

internet security این نرم افزار یک دروازه امنیتی است که شبکه را از دسترسی هکرها و کرمهای مزاحم موجود که به طرق مختلف به شبکه دسترسی دارند . مصون میداره

من ویندوز 7 دارم
یه مودم adsl دارم که به صورت LAN وصل شده
الان مشکلم اینه که انگار باید از P.ro.xy استفاده کنم چون رو No میذارم نمیاره !
رو Automatic میذارم خودش پیدا میکنه ( تو ie و ff )
حالا نمی دونم چه طور باید اینو برش دارم ؟
رو xp هیچ مشکلی ندارم

دوستان من به يه مشکل شديداً اساسی و عجيب برخوردم
گاهی که ميزنم چيزی دانلود بشه اينترنت فعليت ميکنه يعنی با برنامه های نتوورک مانيتورينگ که چک ميکنم با تمام سرعت دارم دانلود ميکنم ولی چيزی از فايل مورد نظر دانلود نميشه اصلاً فايل شروع به دانلود نميشه
کسی ميدونه مشکل از کجا ميتونه باشه؟؟

گاهی که ميزنم چيزی دانلود بشه اينترنت فعليت ميکنه يعنی با برنامه های نتوورک مانيتورينگ که چک ميکنم با تمام سرعت دارم دانلود ميکنم ولی چيزی از فايل مورد نظر دانلود نميشه اصلاً فايل شروع به دانلود نميشه
سیستمت رو اسکن کن شاید ویروسی چیزی گرفته باشی!

سلام به دوستان. چند وقتی هست که با یه مشکل برخورد داشتم.

در زمان رایت سی دی ها بعد از کامل شدن و رایت شدن سی دی میبینیم که سی دی خالی هست. تو بعضی از پلیر های خونگی خونده میشه. اما دریغ از خط رایت روی سی دی. موردی که هست اینه که این مشکل روی چندین دستگاه پیش اومده. ایراد از برنامه نرو 9 هست؟ چون قبلا تو این چند سال چنین مشکلی نداشتم. با یه سری از دی وی دی و سی دی ها این مورد بیشتر پیش میاد. ایا جنس این دو قلم هم مثله سایر اجناس مشکل پیدا کرده. در کل دوستان براشون این مورد پیش اومده؟

رایتر ها هم انواع مختلفی بودن. سونی. ایسوز. Optiarc . با خوده ویندوز هم همین مشکل هست.

سلام دوستان هنوز مشکل پا برجاست. ویندوز هم که سون هست. ویروسی هست که این مورد رو پیش میاره؟

ماله خود ويندوز.
اسگله
از تو firewall نود32 ببين.
هر چي هم ميبنديش بازم مياد.

سیستمت رو اسکن کن شاید ویروسی چیزی گرفته باشی!

ماله خود ويندوز.
اسگله
از تو firewall نود32 ببين.
هر چي هم ميبنديش بازم مياد.

دلیلش KIS بود که با 7 مشکل داره
من نمیدونم چرا اینقدر موقع تایپ کردن تو 7 حروف ها میرند تو هم تو هم .تایپ فارسی رو میگمی

شما ورژن nero رو عوض کنی و یا برای تست از alcohol استفاده کنی تا بهتر متوجه بشی

سلام.

دوسته عزیز ممنون از راهنمایی شما این کار ها رو هم امتحان کردم به همین جهت دوباره پست قبلی خود را نقل قول کردم. در همان پست ذکر شد که روی چند دستگاه دیگر که ویندوزی به غیر از سون 7 دارند این مشکل وجود دارد. چه در رایت دی وی دی و چه سی دی. به همین جهت مربوط به سیستم عامل یا رایتر و یا خوده برنامه رایت نمیشه. حدسی که زده میشود ویروسی است که ویروس اسکن توانایی تشخیص ان را ندارد. الان چندین وقت است که سره رایت کردن از روی هارد به مشکل برخوردم. در حالت کپی کردن دیسک موردی نیست چون اطلاعات مستقیما منتقل میشود و بعد از رایت سالم می باشد سی دی یا دی وی دی.

کسی از دوستان به این مشکل برخورد کرده؟

درود

دوستان تازگی ها یه مشکل پیدا کردم

مثلا یه قایل که پرتوش عکسه پیش نمایشش نمیاد مثلا تو حالت filmstrip هیچی نمیاد

یا وقتی عکس هارو میخوام پشت سر هم رد کن نمیشه باید از اون عکس خارج شم برم عکس دیگه رو دوباره انتخاب کنم

دوستان یک سوال :
من میخوام ویندوزمو عوض کنم ! اونوقت نمیشه یک کاری کرد که پسورد ها و بوک مارک ها و غیره در FireFox رو یکجوری سیو کنم که وقتی ویندوزمو عوض کردم یکجوری بیاد ؟

دوستان یک سوال :
من میخوام ویندوزمو عوض کنم ! اونوقت نمیشه یک کاری کرد که پسورد ها و بوک مارک ها و غیره در FireFox رو یکجوری سیو کنم که وقتی ویندوزمو عوض کردم یکجوری بیاد ؟

سلام به قسمت bookmarks مرور گر firefox برو بعد گزینه Organize Bookmarks رو انتخاب کن بعد یک صفحه جلوت باز میشه که بالاش سه گزینه داره شما گزینه Import and Backup رو کلیک کن وقتی کلیک کنی چند گزینه میادش شما گزینه Export Html رو انتخاب کن و شما میتونی هر جا خواستی سیو کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or