54M113
کاربر سایت
هادی این کارو هم کردن نشده !شاید تنظیماتش بهم ریخته... توی قسمت Preferences برروی Reset Current Preset کلیک کنید و Yes رو بزنید شاید درست بشه.
هادی این کارو هم کردن نشده !شاید تنظیماتش بهم ریخته... توی قسمت Preferences برروی Reset Current Preset کلیک کنید و Yes رو بزنید شاید درست بشه.
میگم این internet security با antivirus فرق میکنه!؟؟ یعنی میتونه ویروس پیدا کنه؟!
سیستمت رو اسکن کن شاید ویروسی چیزی گرفته باشی!دوستان من به يه مشکل شديداً اساسی و عجيب برخوردم
گاهی که ميزنم چيزی دانلود بشه اينترنت فعليت ميکنه يعنی با برنامه های نتوورک مانيتورينگ که چک ميکنم با تمام سرعت دارم دانلود ميکنم ولی چيزی از فايل مورد نظر دانلود نميشه اصلاً فايل شروع به دانلود نميشه
کسی ميدونه مشکل از کجا ميتونه باشه؟؟
سلام به دوستان. چند وقتی هست که با یه مشکل برخورد داشتم.
در زمان رایت سی دی ها بعد از کامل شدن و رایت شدن سی دی میبینیم که سی دی خالی هست. تو بعضی از پلیر های خونگی خونده میشه. اما دریغ از خط رایت روی سی دی. موردی که هست اینه که این مشکل روی چندین دستگاه پیش اومده. ایراد از برنامه نرو 9 هست؟ چون قبلا تو این چند سال چنین مشکلی نداشتم. با یه سری از دی وی دی و سی دی ها این مورد بیشتر پیش میاد. ایا جنس این دو قلم هم مثله سایر اجناس مشکل پیدا کرده. در کل دوستان براشون این مورد پیش اومده؟
رایتر ها هم انواع مختلفی بودن. سونی. ایسوز. Optiarc . با خوده ویندوز هم همین مشکل هست.
سلام دوستان هنوز مشکل پا برجاست. ویندوز هم که سون هست. ویروسی هست که این مورد رو پیش میاره؟
دوستان من به يه مشکل شديداً اساسی و عجيب برخوردم
گاهی که ميزنم چيزی دانلود بشه اينترنت فعليت ميکنه يعنی با برنامه های نتوورک مانيتورينگ که چک ميکنم با تمام سرعت دارم دانلود ميکنم ولی چيزی از فايل مورد نظر دانلود نميشه اصلاً فايل شروع به دانلود نميشه
کسی ميدونه مشکل از کجا ميتونه باشه؟؟
شما ورژن nero رو عوض کنی و یا برای تست از alcohol استفاده کنی تا بهتر متوجه بشی
دوستان یک سوال :
من میخوام ویندوزمو عوض کنم ! اونوقت نمیشه یک کاری کرد که پسورد ها و بوک مارک ها و غیره در FireFox رو یکجوری سیو کنم که وقتی ویندوزمو عوض کردم یکجوری بیاد ؟