مشکلات نرم افزاری

با سلام و خسته نباشيد به همه دوستان
يه سوال فني داشتم.من هميشه روي سيستم هام دوتا ويندوز نصب مي كنم. و هميشه هم اون ويندوزي كه اول نصب ميشه توي گزينه هاي انتخاب ويندوز كه وقتي سيستم ميخواد بوت بشه مياد ويندوزي كه اول نصب مي كردم اولين گزينه ميومد. اما اين دفعه گزينه دوم شده.ميخواستم ببينم ميشه جاي اين گزينه ها رو عوض كرد. البته هر دوتا xp هستن و يكي هستن يعني همون سي دي. نمي دونم مفهوم بودم يا نه؟
با سپاس
right click on my computer -> properties -> advanced -> Startup and recovery -> settings -> Edit
هر خط تو این لیست یکی از سیستم عامل های شماس، باید جای دوتا از خط ها رو پاک کنی، چون من الان یه سیستم عامل دارم دقیق یادم نیست ولی اگه میخوای متنش رو بذار اینجا بهت بگم چی رو با چی عوض کنی.

یک لپ‌تاپ برام از آلمان آورده اند که یک ویندوز ۷ Home(البته با زبان آلمانی) داره.فقط هم دو تا درایو داره که یکی‌ ویندوز است و دیگری درایو ریکاوری.می‌خوام یک ویندوز ۷ انگلیسی‌ روش نصب کنم.می‌شه راهنماییم کنید.

یک لپ‌تاپ برام از آلمان آورده اند که یک ویندوز ۷ Home(البته با زبان آلمانی) داره.فقط هم دو تا درایو داره که یکی‌ ویندوز است و دیگری درایو ریکاوری.می‌خوام یک ویندوز ۷ انگلیسی‌ روش نصب کنم.می‌شه راهنماییم کنید.

خوب شما چه cpu داره لب تابت ؟ بعد اینکه مشکلی برات نداره اون قبلیه پاک بشه یا میحخوای ازش backup بگیری اگه نه که بهت بگم چجوری ویندوز 7 رو بریزی ;)

سلام به دوستان. چند وقتی هست که با یه مشکل برخورد داشتم.

در زمان رایت سی دی ها بعد از کامل شدن و رایت شدن سی دی میبینیم که سی دی خالی هست. تو بعضی از پلیر های خونگی خونده میشه. اما دریغ از خط رایت روی سی دی. موردی که هست اینه که این مشکل روی چندین دستگاه پیش اومده. ایراد از برنامه نرو 9 هست؟ چون قبلا تو این چند سال چنین مشکلی نداشتم. با یه سری از دی وی دی و سی دی ها این مورد بیشتر پیش میاد. ایا جنس این دو قلم هم مثله سایر اجناس مشکل پیدا کرده. در کل دوستان براشون این مورد پیش اومده؟

رایتر ها هم انواع مختلفی بودن. سونی. ایسوز. Optiarc . با خوده ویندوز هم همین مشکل هست.

شما سعی کن از nero8 یا 7 استفاده کنی و یاAlcohol 120% l بسیار بهتر هستند . البته در بعضی از cd های فلاحی هم این مشکل به وجود میادش پیشنهاد میکنم نرو عوض کنید درست میشه و از اون 3 مدلی که گفتم استفادده کنی و اگه نشد شما بگو وینت چی هست

آخرین ویرایش:
آقایون یه بنده خدایی KMPlayer نصب کرده ! هر فیلمی باهاش اجرا میکنه سیاه و سفید نشون میده مشکل چیه چجوری درست میشه ؟!

بگو بره به قسمت control box برنامه (alt+g ) بببینه colors وسطه چون بعضی وقتها اینطوری میشه

خوب شما چه cpu داره لب تابت ؟ بعد اینکه مشکلی برات نداره اون قبلیه پاک بشه یا میحخوای ازش backup بگیری اگه نه که بهت بگم چجوری ویندوز 7 رو بریزی ;)

cpu:Pentium(R) Dual-Core CPU T4400 @2.20 GHZ
اگر زحمتی نیست نصب کردن روی همین ویندوز بهم آموزش بدید.

اموزش نصب win 7

cpu:Pentium(R) Dual-Core CPU T4400 @2.20 GHZ
اگر زحمتی نیست نصب کردن روی همین ویندوز بهم آموزش بدید.

خوب ببین دوست من اول شما cD WIN 7 رو در دستگاه قرار میدی سیستم رو RES میکنی میری در قسمت SETUP دستگاه در قسمت BOOT و بوت دستگاه رو روی CD یی که توش ویندوز هست قرار میدی دکمه F10 رو میزنی SAVE میکنی خارج میشی بعد وقتی سیستم داره بالا میاد ازت میخواد یه دکمه رو فشار بدی بعد از زدن مثلا اینتر وارد بوت 7 میشی صبر میکنی تا یک صفحه که اسم WIN 7 رو نوشته و سه گزینه داره
1 :Language to install و time and currency format و keyboard or input... میادش که برای زمان و قابلیت فارسی کردن ویندوز هست . شما گزینه next رو میزنی یک صفحه باز میشه به این عبارت install now شما روی این گزنه کلیک میکنی چند ثانیه صبر میکنید تا یک صفحه جلوی شما ظاهر بشه این قسمت خوب دقت کن ویندوز 7 از چند قابلیت نصب برخوردار هست که تو این صفحه که بالاش با این نام هست select the operating system you want install شما در زیر اگه ویندوزت این قابلیت رو داشته بشه چند نوع نصب میبینید همانند ultimate 32/64bit
perfessional 32/64bit و غیره رو میبینید شما سعی کن گزینه ultimate رو انتخاب کنید اگه cpu ت 64bit هست از نظر من ultimate 64bit بسیار خوب هست ویندوز 64bit رو در جلوش یک 64 است این بستگی به خودت داره یکی رو انتخاب میکنید و گزینه next رو میزنید .

وقتی next میزنید از شما میخواد در پایین تیک گزینه I accept the license rterms رو بزنید تیک رو بزنید و next روشن میشه و دوباره next کنید .

در این صفحه یک پنجره ای جلوی شما میاید که دو گزینه در ان وجود داره اولی UPGRADE هست این گزینه رو انتخاب نکنید به گزینه دومی برید که نوشته CUSTOM (ADVANCED(
کلیک کنید .
در صفحه بعد پارتیشن بندی شما ظاهر میشه که در بالا مقدار درایوهای شما مشخص میشه با حجم انها اینجا مهم است اگه میخواهی بیشتر از دو پارتیشن داشته باشی اون مسئله جدا است ولی میخوای همین باشه و در فقط ویندوز بریزی روی درایوی که ویندوز هست C:/ کلیک میکنی در پایین گزینه به نام Drive option هست میرید روش و کلیک میکنید در این صفحه شما قابلیت پارتیشن بندی هاردتون رو نیز دارید ( که اگه خواستی بعدا میگم چجوری پارتیشن بندی بکنید ) شما تنها کاری که میکنید روی گزینه format رفته و کلیک میکنید پیغامی جلوی شما ظاهر میشه که با این کار تمامی محتوات درایوی که در ان میخواهید ویندوز بریزی پاک میشه شما ok میکنید
نکته : حتما قبل ویندوز ریختن از درایو c اگر چیزی داری backup بگیر

بعد از این کار ویندوز شروع به ریختن setup اولیه برنامه میکنه شما باید منتظر باشید بعد از چند دقیقه ویندوز ریستارت میشه نکته کار نصب هنوز تمام نشده بعد از ریست شدن pc یک صفحه نمایان میشه که از شما میخواهد یک account برای دستگاه خود انتخاب کنید روی گزینه اول رفته نام مورد نظرتون رو انتخاب میکنید بعد next میکنید در صفحه بعد از شما password میخواهد نیازی به چیزی نیست شما بدون انجام کاری next میکنید در صفحه بعد نیز از شما product key میخواهد در زیر این گزینه یک گزینه با این نام هست automatically active windows when i am online شما تیک این گزینه رو بردارید چون نیازی به اکتیو کردن به صورت انلاین نداریم روی next کلیک کنید در صفحه بعد پنجره ای باز میشود که سه گزینه دارد شما گزینه اخر را انتخاب کنید ask me later دو گزینه بلا برای update شدن ویندوز است بر روی گزینه لخر کلیک کنید در این صفحه ساعت ویندوز نامایان میشه بر روی گزینه time zone برید و نوع ساعت مورد نظر tehran را انتخاب کنید در پایینتر نیز میتونید تاریخ را درست بکنید بعد باز next کنید در این صفحه باز سه گزینه جلوی شماست شما گزینه home network رو بزنید بعد مدتی صبر کنید تا مراحل کار انجام بشود شما کاری نمی توانید بکنید بعد در اتمام ویندوز شما کامل است
نکته:»»» بعضی از ویندوزها نیاز به active شدن دارند که در خود cd در قسمت crack باید مواردی برای این کار باشه نتونستید بگید اموزش بدم
امیدوارم بدرتون خورده باشه :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or