مشکلات نرم افزاری

من با Xfire مشکل پیدا کردم
بعد از نصب مقعی که برنامه میخواد RUN بشه همچین پیامی میاد
2009-09-29_01-19-04.jpg

سلام!من آخرین آگدیت کسپر 8 درام و کله هاردو همه جارو اسکن کردم!اما یک مشکل اساسی هست!
یک برنامه به اسم Windows Police Pro روی سیستمم نمیدونم چطور نصب شد!بعد اصلا هی میومد با هزار بدختی دستی دیلیت شد!اما الان نمیزاره پوششو پاک کنم و در حالی که خالیه!
مشکل حاد اینه وقتی توی کنترل پنل ویندوز میرم add or removes یا قسمت مربوط به صدا رو یمزنم یه ثانیه شکلک موس شبیه ساعت شنی میشه ولی دیگه هیچی انگار نه انگار زدم و هیچ صورتی باز نمیشه!
جلوی خیلی چیزارو گرفته از بازی تا همه چی الان صدام ندارم!
سرعت نتمم کم کرده!
مشکل چیه!؟

درود

من میخوام وارد یاهو مسنجر یا یاهو شم این

ارور میاد

untitlxqx.jpg

هک شدم؟!!!!:((

درود خدمت خر پلنگ عزیز :دی
خدمت شما باید عرض کنم یه احمق تازه کاری میخواسته با استفاده از کرکر ها آیدی شما رو هک کنه! به همین علت یاهو فهمیده و اکانتت رو بسته !
معمولا این مشکل حدود 48 ساعت بعد رفع میشه ولی اگه باز طرف پیله کنه همین آشو همین کاسه است!
برای بدست اوردن اکانتت باید یه بار گذرواژه آیدیت رو ریست کنی و گذرواژه جدید بگیری!
بروی آدرس https://login.yahoo.com/config/login_verify2? و از قسمت I can't access my account گزینه های موجود رو تست کن مشکلت حل میشه! به احتمال زیاد Forgot password جواب بده!
در ضمن باید اون سوال های امنیتی که اون اول پاسخ دادی رو بدونی;)

من هر کاری میکنم نمیتونم Mozila Firefox پاک کنم از کامپیوترم. . .
Add and Remove رفتم هر چی روی Unistall زدم هیچ اتفاقی نیافتاد
خود فلدر Unistall که فایرفاکس نصب رفتم ولی باز هم هرچی روی Unistall زدم اتفاقی نیافتاد
از برنامه Ace Utilities استفاده کردم ولی باز هم پاک نشد
چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خود فلدر Unistall که فایرفاکس نصب رفتم ولی باز هم هرچی روی Unistall زدم اتفاقی نیافتاد
نهایتش اینه shift+ del میکنی فولدرش رو:دی!!
واسه اینکه کامل هم پاک بشه 2 تا فولدری هم که تو Application Data های ویندوز داره پاک کن!
از رجیستری هم پاکش کن!
دیگه اثری ازش نمیمونه:)

5

از برنامه هايي مثل Perfect Uninstaller و.... استفاده كن برنامه ها رو كامل uninstall ميكنه

من یک DVD گرفتم که فرمت فیلمهاش AVI وقتی میخوام با Power DVD فیلمهارو ببینم صدا دارم ولی تصویر ندارم. . .
مشکل از کجاست و چطور میتونم حل کنم؟؟
مشکل از فیلم های داخل DVD نیست چون با DVD Player یا PS3 میتونم ببینمشون.

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان يه مشكل هم با فاير فاكس دارم از وقتي رو برنامه كليك ميكنم تا اجرا شه يه چي حدود 40 ثانيه طول ميكشه تا بالا بياد كسي ميدونه اين مشكل از كجاست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or