ვეფხისტყაოსანი
کاربر سایت
دروددرود
دوستان مشکل عجیبی پیدا کردم
اول اینکه copy pst کار نمیکنه
بعد شم وقتی مثلا یه لینکو کپی میکنم
این میاد
کسی میدونه مشکل چیه؟!!!!
لینکو مثلا کپی می کنی تو ورد همچین می شه؟ یا چیز دیگه ای؟
دروددرود
دوستان مشکل عجیبی پیدا کردم
اول اینکه copy pst کار نمیکنه
بعد شم وقتی مثلا یه لینکو کپی میکنم
این میاد
کسی میدونه مشکل چیه؟!!!!
ببین اگه یه فایل یا مثلا یه عکس میخوام تو ویندوز کپی کنم از یه فایل به فایل دیگه اصلا نمیشه
اما برای نوشته ها وقتی کپی میکنم میرم تو ورد یا هرجای دیگه past کنم
این میاد
ویرایش:
مشکل حل شدتروجان بود
ctrl رو بگیر و به اون اندازه که میخوای + رو بزن!دوستان من با یک مشکل اساسی در FireFox رو برو هستم! از وقتی که آپدیتش کردم به تریپی شده که میاد صفحه رو هر چقدر هم که بزرگ باشه زوری تو صفحه جا میده! خلاصه الان فونت های سایت هایی مثل همین بازیسنتر انقدر ریز هست که من اصلا نمیبینم چی دارم مینویسم!!
میشه این مشکل رو درست کرد؟
البته بهتره ctrl+0 رو بزنه تا به اندازه default برگرده.ctrl رو بگیر و به اون اندازه که میخوای + رو بزن!
شما آخرین ورژن K-lite Codec Pack رو نصب کن :وقتی میخوام یه فایل ویدئویی رو ببینم سیستم به شدت کند می شه . متوقف می شه و در نهایت مجبورم ری استارت کنم. راهی هست که رفع اشکال بشه. یا باس عوضش کنم ویندوز و؟
پروفسور جان کدک ربطی به پلیر خاصی نداره و وقتی شما کدک رو نصب میکنی تمام پلیرها از اون کدک برای پخش ویدیو استفاده می کنند. (البته بعضی از پلیرها مانند Kmplayer از کدکهای پیشفرض داخلی خودش برای پخش استفاده می کنه که شما می تونید تو تنظیماتش کاری کنید که از کدکهای خارجی هم استفاده بکنه)دکتر جان من کلا با فرمت تصویری مشکل دارم نه با برنامه پلیر خاصی. با هر برنامه ای باز میکنم این مشکل ایجاد میشه.
ولی ممنون که ورژن آخر و گذاشتی