مشکلات نرم افزاری

درود

دوستان مشکل عجیبی پیدا کردم

اول اینکه copy pst کار نمیکنه

بعد شم وقتی مثلا یه لینکو کپی میکنم

این میاد

کسی میدونه مشکل چیه؟!!!!
درود
لینکو مثلا کپی می کنی تو ورد همچین می شه؟ یا چیز دیگه ای؟

ببین اگه یه فایل یا مثلا یه عکس میخوام تو ویندوز کپی کنم از یه فایل به فایل دیگه اصلا نمیشه

اما برای نوشته ها وقتی کپی میکنم میرم تو ورد یا هرجای دیگه past کنم

Hello!Hello!Hello!Hello!

این میاد

ویرایش:

مشکل حل شد:دیتروجان بود

آخرین ویرایش:
سلام من تو Firefox که میرم بعد از یه مدت صفحه شروع میکنه به بالا و پایین رفتن کاریش هم نمیشه کرد!نمیدونم چیه الان چشمام داره در میاد!یکی کمک کنه!

ببین اگه یه فایل یا مثلا یه عکس میخوام تو ویندوز کپی کنم از یه فایل به فایل دیگه اصلا نمیشه

اما برای نوشته ها وقتی کپی میکنم میرم تو ورد یا هرجای دیگه past کنم

این میاد

ویرایش:

مشکل حل شد:دیتروجان بود

الکی که حل نشد:دی یکی یه چی گفت که حل شد:دی!

دوستان من با یک مشکل اساسی در FireFox رو برو هستم! از وقتی که آپدیتش کردم به تریپی شده که میاد صفحه رو هر چقدر هم که بزرگ باشه زوری تو صفحه جا میده! خلاصه الان فونت های سایت هایی مثل همین بازیسنتر انقدر ریز هست که من اصلا نمیبینم چی دارم مینویسم!!

میشه این مشکل رو درست کرد؟

دوستان من با یک مشکل اساسی در FireFox رو برو هستم! از وقتی که آپدیتش کردم به تریپی شده که میاد صفحه رو هر چقدر هم که بزرگ باشه زوری تو صفحه جا میده! خلاصه الان فونت های سایت هایی مثل همین بازیسنتر انقدر ریز هست که من اصلا نمیبینم چی دارم مینویسم!!

میشه این مشکل رو درست کرد؟
ctrl رو بگیر و به اون اندازه که میخوای + رو بزن!

وقتی میخوام یه فایل ویدئویی رو ببینم سیستم به شدت کند می شه . متوقف می شه و در نهایت مجبورم ری استارت کنم. راهی هست که رفع اشکال بشه. یا باس عوضش کنم ویندوز و؟

دکتر جان من کلا با فرمت تصویری مشکل دارم نه با برنامه پلیر خاصی. با هر برنامه ای باز میکنم این مشکل ایجاد میشه.
ولی ممنون که ورژن آخر و گذاشتی:دی

دکتر جان من کلا با فرمت تصویری مشکل دارم نه با برنامه پلیر خاصی. با هر برنامه ای باز میکنم این مشکل ایجاد میشه.
ولی ممنون که ورژن آخر و گذاشتی:دی
پروفسور جان کدک ربطی به پلیر خاصی نداره و وقتی شما کدک رو نصب میکنی تمام پلیرها از اون کدک برای پخش ویدیو استفاده می کنند. (البته بعضی از پلیرها مانند Kmplayer از کدکهای پیشفرض داخلی خودش برای پخش استفاده می کنه که شما می تونید تو تنظیماتش کاری کنید که از کدکهای خارجی هم استفاده بکنه)
قابلی نداشت.

ای بابا :دی
جناب علامه من گفتم که با این کدک هم مشکلم حل نمی شه .
اشکال از این ویندوز های ادیت شده خوشحال ـه گند زده به زندگی سیاه مادر مرده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or