MG.Snake
کاربر سایت
چطوری کانکشن ADSL بسازم؟؟!بلد نیستم:biggrin1:درود
1-DC شید.
2-کانکشن ها رو حذف کنید.
3-یه کانکشن با نام z-connect بسازید و باهاش به اینترنت وصل شید.
4-ویروسه قاطی می کنه
چطوری کانکشن ADSL بسازم؟؟!بلد نیستم:biggrin1:درود
1-DC شید.
2-کانکشن ها رو حذف کنید.
3-یه کانکشن با نام z-connect بسازید و باهاش به اینترنت وصل شید.
4-ویروسه قاطی می کنه
درودچطوری کانکشن ADSL بسازم؟؟!بلد نیستم:biggrin1:
درودسلام دوستان
من WINDOWS 7 ULTIMATE رو نصب کردم بعد DRIVE های مادربوردم(ASUS P5B) رو خواستم نصب کنم ارور می ده
رو جعبه مادربورد زده VISTA SUPPORT
تو سایت ASUS هم رفتم DRIVER برای این ویندوز نداشت.
به اینترنت هم نمی تونم وصل بشم.
صدا هست کار میشه باهاش کرد ولی مسلما باید DRIVE مادربورد نصب بشه.
اطفا یکی راهنمایی کنه.
ممنون.
سلام.سلام
هر از گاهی یه برنامه ای به اسم fastscan اجرا میشه و شروع میکنه به اسکن سیستم...چطوری از بین ببرمش؟
رو اون یکی سیستم هست،حالا میرم تست میکنم.ولی بیشتر شبیه ویروس یا تروجان می مونه.سلام.
شما برو تو run بزن msconfig بعد برو تو startup از اونجا تیک برنام رو بردار دیگه هیچ وقت فعال
نمیشه مگه این که خوت بزنی.
من الان vista نصب کردم.
یه مشکل دارم.اینه که من نمیدونستم ویستا 10 گیگ برای خودش بر میداره درایو 11 گیگ کردم.
بعد الان 400 , 500 مگ بیشتر جا ندارم. بقیه درایوها جا دارن.
مشه یه کاری کرد از یکی از درایو ها با نرم افزار یا هر چی , فضای خالی انتقال بدم به درایو ویندوز ؟
اخه کلی نرم افزار نصب کردم.
بلهسلام.
شما برو تو run بزن msconfig بعد برو تو startup از اونجا تیک برنام رو بردار دیگه هیچ وقت فعال
نمیشه مگه این که خوت بزنی.
من الان vista نصب کردم.
یه مشکل دارم.اینه که من نمیدونستم ویستا 10 گیگ برای خودش بر میداره درایو 11 گیگ کردم.
بعد الان 400 , 500 مگ بیشتر جا ندارم. بقیه درایوها جا دارن.
مشه یه کاری کرد از یکی از درایو ها با نرم افزار یا هر چی , فضای خالی انتقال بدم به درایو ویندوز ؟
اخه کلی نرم افزار نصب کردم.
احتمال داره برنامه Trojan Remover باشه! یا میتونی از add/remove پاکش کنی یا از داخل تنظیمات برنامش این فست اسکن رو غیر فعال کنی!هر از گاهی یه برنامه ای به اسم fastscan اجرا میشه و شروع میکنه به اسکن سیستم...چطوری از بین ببرمش؟
:thumbup::thanks:بله
Norton Partion Magic
درود:thumbup::thanks:
من الان از dial up استفاده میکنم.
این nod32 اگه بخوام update کنم 4 ساعت طول میکشه.
راهی هست برم از کافی نت دانلود کنم بریزم تو pc بعد update کنم.البته خودم راه ریختنشو بلدم فقط نمیدونم فایل update از کجا گیر بیارم.