مشکلات نرم افزاری

سلام

اقا ما دوتا مشکل داریم:دی

1.مشکل فایر فکسمون حل نشد جدیده رو هم دانلود کردم اما نشد

2.نمیدونم چرا چیزی دانلود میکنم بعد از یاهو sing out میشم؟که اعصابمو خرد کرده؟
راهی ینست درست شه؟

لطفا یکی راهنمایی کنه :

هرشب که چیزی میذارم برا دانلود بعد یه ساعت این ارور رو میده و دانلود قطع میشه .... از نظر سرعتم کم ندارم و اکانت رپیدشرم هم مشکلی نداره پس اشکال از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

dae367.jpg

جدیدا این انتی ویروس اواست 4.8 به همه چی گیر میده یعنی هرچی exe میبینه هشدار میده.یدونه فایل هم هست توی درایو ویندوز به اسم svchost که به اونم گیر میده مدام یعنی مدت زیادیه با اینکه ویندوز رو عوض میکنم و درایو ویندوز فرمت میشه به این گیر میده نمیدونم چیکار کنم

جدیدا این انتی ویروس اواست 4.8 به همه چی گیر میده یعنی هرچی exe میبینه هشدار میده.یدونه فایل هم هست توی درایو ویندوز به اسم svchost که به اونم گیر میده مدام یعنی مدت زیادیه با اینکه ویندوز رو عوض میکنم و درایو ویندوز فرمت میشه به این گیر میده نمیدونم چیکار کنم
درود
یه نگاهی به این جا بندازید:
http://forum.avast.com/index.php?PHPSESSID=f7b675492e62a3ec033d3139411ee4e3&topic=36078.0

من یه اشتباه کودکانه انجام دادم اول ویندوز 7 ریختم بعد XP حالا این بوت XP نمیتونه 7 رو بشناسه راهی هست که بتونم 7 رو به بوتم
-
مشکلو از طریق Repair Tools دی وی دی ویندوز 7 درست کردم حالا نمی تونم برم تو XP :biggrin1:

آخرین ویرایش:
من یه اشتباه کودکانه انجام دادم اول ویندوز 7 ریختم بعد XP حالا این بوت XP نمیتونه 7 رو بشناسه راهی هست که بتونم 7 رو به بوتم
-
مشکلو از طریق Repair Tools دی وی دی ویندوز 7 درست کردم حالا نمی تونم برم تو XP :biggrin1:
درود
از این جا درستش کنید:
روی My Computer کلیک راست کنید و Properties رو بزنید. تب Advance و بعدش از Settings بخش Startup and Recovery می تونید درستش کنید. مث اون یکی بنویسید. اگه نمی تونید بگید XP تون تو چه درایوی هست تا درستش کنم. به احتمال قوی این طوری درست می شه.

من یک مشکل اعصاب خورد کن پیدا کردم
دیشب هر 5 دقیقه از اینترنت بدون هیچچ پیام یا اخطاری بیرون می افتادم امروز بدتر شده و هر 10 ثانیه میپره بیرون
زنگ زدم به سرویس که از ADSL گرفتم که گفت مشکل از سرور نیست و کامپیوتر ویروسی شده
از وقتی هم اینطوری شده یک کانکتشن تو Network Connections ساخته شده که اسمش z-connect هست هر وقت روش کلیک میکنم734 Error میده
نوشته PPP Link control protocol was terminated
چه کنم؟؟!!!!!!!!!!!!

من یک مشکل اعصاب خورد کن پیدا کردم
دیشب هر 5 دقیقه از اینترنت بدون هیچچ پیام یا اخطاری بیرون می افتادم امروز بدتر شده و هر 10 ثانیه میپره بیرون
زنگ زدم به سرویس که از ADSL گرفتم که گفت مشکل از سرور نیست و کامپیوتر ویروسی شده
از وقتی هم اینطوری شده یک کانکتشن تو Network Connections ساخته شده که اسمش z-connect هست هر وقت روش کلیک میکنم734 Error میده
نوشته PPP Link control protocol was terminated
چه کنم؟؟!!!!!!!!!!!!
درود
1-DC شید.
2-کانکشن ها رو حذف کنید.
3-یه کانکشن با نام z-connect بسازید و باهاش به اینترنت وصل شید.
4-ویروسه قاطی می کنه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or