مشکلات نرم افزاری

امین تازه یه چیزی رو روم نشد بگم که به یه برنامه و یه دستگاه فکر میکنم که اندازه کف دسته و مثل تلتکس اطلاعات روزانه نشون میده و مخصوص هر شهر ه . و تو هر خونه ای وصل میشه . مثل شماره کپون قند وروغن :) :biggrin1: . و یه سری چیزای دیگه .
هست عزیز :cool:
RSS

میگم بچه ها چه زود تاپیک شد 10 صفحه :shocked:

rss همینی نیست که تو firefox هستو ایکونش نارنجیه latest headlines ?????
پادکست و .... رو میدونم . تقریبا منظورم همینه اما ..........................

باورت میشه الان تو ذهنم دارم دستگاه رو میبینم :eek: . بنفش پر رنگ . :-"
خوب دیگه . این ایده هم باید به گور ببرم . قبرم پرشده . بابا خودم توش جا نمیگیرم .:(( :-"

rss همینی نیست که تو firefox هستو ایکونش نارنجیه latest headlines ?????
پادکست و .... رو میدونم . تقریبا منظورم همینه اما ..........................

باورت میشه الان تو ذهنم دارم دستگاه رو میبینم :eek: . بنفش پر رنگ . :-"
خوب دیگه . این ایده هم باید به گور ببرم . قبرم پرشده . بابا خودم توش جا نمیگیرم .:(( :-"

آره اون هم همونه ;)
الان اکثر سایتها RSS دارن مثل GMAIL
هر موقع نامه بیاد برات میتونی ببینی ;)
معمولا سایتهای خبری این امکان رو دارن که تند تند نیاز به آپ دیت دارن

راستی بنفش به نظرت بی ریخت نیست :biggrin1:

نمی خوام زیاد پرت شم . اما اون چیزی که مد نظرمه کاری به اینتر نت نداره . نمیدونم . طرز کارش با سیستم مخابرات نیست . با برقه :biggrin1: . عین تلویزیون عین تلتکست . اما به زیبای صفحه های سری نوکیا از نظر گرافیکی رو میگم و پی سی پوکت ( پکت . ) :biggrin1:
نمی خوام با استفاده از اینترنت باشه . یه چیزی که واسه مردم عادی کار کردنش آسون باشه . مثل ...... حالا نمیخواد اخبار دنیا رو بزاره . فقط . همون کوپن قند روغن رو بزاره خیلی کمک کرده :cheesygri . گذاشتن پیغام . پرداخت قبض آب و برق :biggrin1: . و... :cheesygri

بنفش !!!؟؟ خودمم نمیدونم چرا یهوی با این رنگ اومد جلو چشم :biggrin1: اما تو چند رنگ مشتری پسند میسازمش که حال کنی :biggrin1: ( یه جوری حرف میزنم انگار مدیر اجرای ساختشم . و دارم میسازمش :)

فقط میتونم بگم موفق باشی
همین ایده ها هست که پایه تغییرات بزرگه
من همیشه این مشکل رو داشتم که ذهنم خیلی فعال نبوده
یعنی اگه من هم از این ایده ها داشتم ... :biggrin1:

دکتر جان این ایده ها قابل تو رو نداره :biggrin1: . تو که اهل فنی . از دستت بر میاد . :biggrin1:
به قول پدر جهان : خیالت راحت حله :biggrin1: . والا ما هم اعلام میکنیم شاید یکی دید بدردش خورد :biggrin1:
تازه سینمای online رو نگفتم :biggrin1: که به جای رفتن به سینما میشینی تو خونه و فیلم رو همزمان در روز اکران میبینی :biggrin1: پولشم که مثل بیلیت میدی دیگه :biggrin1: . و....:-"

سلــام !

آقا من یه مشکلی داشتم با این ACDSee اونم اینه که این برنامه خودشو تو همه چیز قاطی میکنه و فایلهای صوتی و تصویری رو هم میخواد بخونه (برنامه دیفالتم نیست ) ولی مثلا تو یه فایل مثلا هم عکس باشه هم صوتی و تصویری عکسها که تموم شد میپره رو اون فایلا ... حالا این مشکلی نیست عذاب آور اونه که باید یه چند ثانیه صبر کنم واسه اینکه فایلرو بیخیال شه ( یعنی یه لودینگ چندثانیه ای ! ) حالا کلا چه کار کنم که ACDSee ـیم فقط فایلهای عکس رو بخونه ، یعنی فقط JPG , GIF , BMP ,..... نه Mp3 , WMV , MPEG 4 و اینا ! ( در ضمن نسخه 8 استفاده میکنم )

سلــام !

آقا من یه مشکلی داشتم با این ACDSee اونم اینه که این برنامه خودشو تو همه چیز قاطی میکنه و فایلهای صوتی و تصویری رو هم میخواد بخونه (برنامه دیفالتم نیست ) ولی مثلا تو یه فایل مثلا هم عکس باشه هم صوتی و تصویری عکسها که تموم شد میپره رو اون فایلا ... حالا این مشکلی نیست عذاب آور اونه که باید یه چند ثانیه صبر کنم واسه اینکه فایلرو بیخیال شه ( یعنی یه لودینگ چندثانیه ای ! ) حالا کلا چه کار کنم که ACDSee ـیم فقط فایلهای عکس رو بخونه ، یعنی فقط JPG , GIF , BMP ,..... نه Mp3 , WMV , MPEG 4 و اینا ! ( در ضمن نسخه 8 استفاده میکنم )

سلـام علی :)
برای اینکار منوی Tools رو باز کن و File Associations رو بزن

بقیه رو خودت میفهمی (برو به تب Video و تیک اونهایی رو که میخوای بردار ;) )

راستی گفتی اینترنت پرسرعت داری :-" :-" :-" :)

نچ دكتر، من قبلا اين مشكل رو داشتم و با اين راه حل نشد.
چون File Association همونطور كه ميدوني براي اينه كه فلان فايل رو با اين برنامه باز كنه يا نه.
مشكل من و علي اينه كه وقتي داريم عكس ميبينيم اگه تو اون فولدر فايلي باشه كه حتي تو File Association هم تيكيش رو ورداشته باشيم، باز شروع به باز كردنش ميكنه و تو اين mode اصلا كار به اون ليسته File Association نداره و درست هم هست.

آها از اون لحاظ :cheesygri

برای اینکار منوی Tools رو باز کن و File Associations رو بزن

:) :) :)

شوخی کردم بابا :) (جلو بیای با گرزم ... :) )
منوی Tools و Plug-ins و Plug-in Settings
تو این پنجره ID_Media.apl رو غیر فعال کنید

با دکتر همه چی حله ;)

آخرین ویرایش:
دکی سلام
یه مریض اورژانسی دارم به اسم .Zone Trigger .
والا این پسر عموی ما میگه با این برنامه میشه دوربین مخفی راه انداخت . اونم با دوربین عکاسی . اما فکر کنم وب کم نیاز باشه نههههههههههههه امین :-"
بعدشم اینکه تا جای که تونستم با این برنامه کار کنم . فعالیت های روی مانیتور رو نشون میده ومیشه عکس گرفت

حا دکتر جان 10مت گرم - 9کرم - 8تیم در خدمتون - ............... :-"

سلام مهتی :)

والله من یه کلمه از صحبت هاتو نفهمیدم ;)
دور بین مخفی چیه دیگه؟ :)

تا اونجایی که من میدونم Zone Trigger یه برنامه امنیتیه
یعنی این برنامه با کوچکترین حرکات در تصویر وبکم (یا هر ورودی دیگه) میفهمه دزد اومده ;) :)
;) с помогать мне, вы помогали

آخرین ویرایش:
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: . . . русскии яэык ??!!
врач . как вы поживаете ?:)
вы можете для этого выписать рецепт.?. :-" 0
привет от меня .امین .передайте :biggrin1: :biggrin1:
до скорой встречи
добрый денъ

до свидания
:biggrin1: :biggrin1: . چی داداش . امیییییییییییییین این پیغام خطاب به دکی جون بود . نه تو :) امینش رو فارسی نوشتم که ...... . فروم خارجی شد رفت :cheesygri

آخرین ویرایش:
با سلام حدس میزنم Kernel debugger ویندوز من مشکل داره.
102.gif
نمی دونید چکار باید بکنم(ویندوز پاک کردن اصلا حرفشم نزنید!
108.gif
)

در ضمن وقتی که برنامه DAP رو نصب کردم وقیتی که می خوام لاجراش کنم پینجره ای باز میشه می نویسه Dont send و Send Error. خودتون هم صددرصد با این پنجرها مواجه شدید وقتی که برنامه ای هنگ میکنه!
حتی برنامه IDA که دیگه اصلا نصب نمیشه. تموم برنامه ها سالم هستند.

هاشم مثل اینکه سیستم تو از بیخ مشکل داره یه ویندوز عوض کن نه اینکه فقط درایو ویندوزت پاک بشه کله درایوهات رو پاک کن .;)
dap رو هم انیستال کن و از روی رجیستری هم پاکش کن و دوباره نصب کن...

مهدی چی میگی تو؟:biggrin1: چیز میز خوردی؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or