سلام دکتر نارنجی :biggrin1: خوبی عزیزم ؟
من مشکلی که دارم اینه که خودم از Office Word 2007 استفاده میکنم و اگه مثلا یه فایله ورد داشته باشم که توش فارسی نوشته باشم بفرستمش واسه کسی که از Office قدیمی تر ( حالا Xp يا چیزه دیگه ) استفاده میکنه ، طرف واسش حروف عجیب غریب در میاد ! حالا نمیدونم واقعا مشکل کجاست ... قبلا که Office اکس پی رو داشتم این مشکل رو نداشتم عجیبه !! عوضشم نمیتونم بکنم چون بهش عادت کردم ... دکتر کجایی ؟
جواد جان منم با مهرپویا موافقم.البته من Nokia PC Suite رو داشتم خیلی وقتها روی سیستمم مشکل داشت ولی وقتی نسخه آخرش رو گرفتم مشکلم حل شدیه مشکل عیجب دارم ببینم کسی میتونه حل کنه یا نه!
من وقتی Sony Ericsson PC Suite رو نصب میکنم مشکلاتی عجیب واسم پیش میاد!
اول از همه اگر 2 ساعت کامپیوتر روشن باشه و بعد از 2 ساعت بخای بری اینترنت وقتی رو کانکشن کلیک میکنی به هیچ وجه باز نمیشه! ولی اگر restart کنی و بلافاصله بری روی کانکشن کلیک کنی باز میشه
دوما کامپیوترم دیگه خاموش یا Restart نمیشه!!! توی مرحله saving your setting گیر میکنه و حتی 15 دقیقه صبر کنی خاموش نمیشه و باید به صورت دستی این کار رو انجام داد اینجوری هم پدر کامپیوتر در میاد!
وقتی گوشی رو به usb وصل میکنم و بعد از چند دقیقه usb رو جدا میکنم،اگر دوباره گوشی رو وصل کنم گوشی رو نمیشناسه و حتما باید pc رو restrat کنم
اول از باید تنظیمش کنی که فایل ها رو یکی یکی دانلود بکنه:چه جوری میشه dap رو تنظیم کرد که دانلود اول تموم شد بلافاصله خودش دانلود دوم رو شروع کنه؟
مهرپویا جان این k-lite فکر کنم فقط واسه پخش فایلهای مختلف رو پلیرهامون هست و اصلا برای rip کردن نیست درسته؟!
من همون نسخه ای که توی Cd که توی جعبه رو بود نصب کردم!! حالا بذار بگردم ببینم ورژن جدید اومده یا نه
کسی جواب منو نمیده؟؟؟
در ضمن آقا خلیل لینکی که گذاشتی مربوط به سری P هستش!! گوشی من سری W هست