مشکلات نرم افزاری

از کاربر ویژه که این سوال ها رو نمیکنن :) :)

من هنوز دستم به Office 2007 نرسیده
ولی برو منوی Tools>Options و برو به تب Compatibility و اونجا همه چی دستگیرت میشه ;)

سلام دکتر نارنجی :biggrin1: خوبی عزیزم ؟

من مشکلی که دارم اینه که خودم از Office Word 2007 استفاده میکنم و اگه مثلا یه فایله ورد داشته باشم که توش فارسی نوشته باشم بفرستمش واسه کسی که از Office قدیمی تر ( حالا Xp يا چیزه دیگه ) استفاده میکنه ، طرف واسش حروف عجیب غریب در میاد ! حالا نمیدونم واقعا مشکل کجاست ... قبلا که Office اکس پی رو داشتم این مشکل رو نداشتم عجیبه !! عوضشم نمیتونم بکنم چون بهش عادت کردم ... دکتر کجایی ؟

سلام

برای این منظور باید Office Button (سمت چپ بالا بصورت دایره با آرم آفیس که جای منوی فایل قدیم رو گرفته) بزنی و از اونجا بری توی Save as و گزینه ی مثلاً Word 97-2003 Document رو بزنی تا فایل برای مثال با فرمت Doc ذخیره بشه. در غیر این صورت با فرمت Docx ذخیره میشه که فرمت اختصاصی Office Word 2007 هستش. البته با فرمت Doc خیلی از قابلیت های جدید آفیس 2007 رو که با فایل های با پسوند اضافه ی x (مثلاً Docx یا Xlsx و ...) حاصل میشه رو از دست میدی ...
نکته اینکه فایل های با پسوند اضافه ی x کم حجم تر هستن، قابلیت های بیشتری دارن و ضمناً فقط توسط Office 12 یا همون 2007 باز میشن.

یه مشکل عیجب دارم ببینم کسی میتونه حل کنه یا نه!
من وقتی Sony Ericsson PC Suite رو نصب میکنم مشکلاتی عجیب واسم پیش میاد!
اول از همه اگر 2 ساعت کامپیوتر روشن باشه و بعد از 2 ساعت بخای بری اینترنت وقتی رو کانکشن کلیک میکنی به هیچ وجه باز نمیشه! ولی اگر restart کنی و بلافاصله بری روی کانکشن کلیک کنی باز میشه :eek:
دوما کامپیوترم دیگه خاموش یا Restart نمیشه!!! توی مرحله saving your setting گیر میکنه و حتی 15 دقیقه صبر کنی خاموش نمیشه و باید به صورت دستی این کار رو انجام داد :(( اینجوری هم پدر کامپیوتر در میاد!

وقتی گوشی رو به usb وصل میکنم و بعد از چند دقیقه usb رو جدا میکنم،اگر دوباره گوشی رو وصل کنم گوشی رو نمیشناسه و حتما باید pc رو restrat کنم :((
یکی جواب درست حسابی بهم بده

یه سوال دیگه هم داشتم! چه جوری میشه dap رو تنظیم کرد که دانلود اول تموم شد بلافاصله خودش دانلود دوم رو شروع کنه؟

جواد جان جواب سوال دومت رو که قبلا دادم
بگردی پیدا میکنی :) (خودم گشتم پیدا کردم :) صفحه سه پست اول ;) )

اما سوال اول فکر میکنم مربوط به باگ های نرم افزار یا عدم هماهنگی با یکی از سخت/نرم افزار های شما باشه
آخرین نسخه رو داری؟

آخرین ویرایش:
یه مشکل عیجب دارم ببینم کسی میتونه حل کنه یا نه!
من وقتی Sony Ericsson PC Suite رو نصب میکنم مشکلاتی عجیب واسم پیش میاد!
اول از همه اگر 2 ساعت کامپیوتر روشن باشه و بعد از 2 ساعت بخای بری اینترنت وقتی رو کانکشن کلیک میکنی به هیچ وجه باز نمیشه! ولی اگر restart کنی و بلافاصله بری روی کانکشن کلیک کنی باز میشه
دوما کامپیوترم دیگه خاموش یا Restart نمیشه!!! توی مرحله saving your setting گیر میکنه و حتی 15 دقیقه صبر کنی خاموش نمیشه و باید به صورت دستی این کار رو انجام داد اینجوری هم پدر کامپیوتر در میاد!

وقتی گوشی رو به usb وصل میکنم و بعد از چند دقیقه usb رو جدا میکنم،اگر دوباره گوشی رو وصل کنم گوشی رو نمیشناسه و حتما باید pc رو restrat کنم
جواد جان منم با مهرپویا موافقم.البته من Nokia PC Suite رو داشتم خیلی وقتها روی سیستمم مشکل داشت ولی وقتی نسخه آخرش رو گرفتم مشکلم حل شد ;)
منم پیشنهاد میکنم آخرین نسخشو بگیر ;)

چه جوری میشه dap رو تنظیم کرد که دانلود اول تموم شد بلافاصله خودش دانلود دوم رو شروع کنه؟
اول از باید تنظیمش کنی که فایل ها رو یکی یکی دانلود بکنه:

Options--» Connection---» Download queue----» Max simultaneous Download (different files)=1

فایلها رو ردیف میکنی و Resume رو میزنی.خب اولی که میره برای دانلود و بعد از اون به ترتیب ردیف میشن که بعد از اتمام دانلود اولی شروع بشن ;)

آخرین ویرایش:
مهرپویا جان این k-lite فکر کنم فقط واسه پخش فایلهای مختلف رو پلیرهامون هست و اصلا برای rip کردن نیست درسته؟!;)

درسته
برای کد کردن و دیکد کردن فایل ها
البته اگه این کدک ها نباشن که نمیشه DVD رو rip کرد به چی میخوای ریپ کنی AVI؟ :) ;)
جدا از شوخی خودت حرفه ای هستی و آره دیگه فقط برای پخش کردن و Encode کردن هستن

سلام
بچه ها کمکم کنید که بد جوری داره آبروم میره.
یکی از رفقای من یک سری فایل رو hidden کرده و در اثر دستکاری سیستمش که الان یادش نیست چکار کرده سیستمی که فایلهی hidden رو به نمایش می ذاره به هم خورده یعنی به طور معمول که این راه رو طی می کرد دیگه نیست:
tools= foolder option= view= show hidden files and foolders
یه جوری شده که foolder option از بین رفته و دیگه نمی شه این مسیر رو طی کرد . لبطف کنید کمک کنید بگید چجوری دوباره میشه foolder option رو برگردوند.
بچه ها خیلی مهمه کمک کنید.
یا علی مدد

برو به Control panel اونجا Folder Options رو باز کن

اگه اونجا هم نبود برو به
Code:
HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer
و NoFolderOptions رو پیدا کن و مقدارشو به 0 تغییر بده

آخرین ویرایش:
من همون نسخه ای که توی Cd که توی جعبه رو بود نصب کردم!! حالا بذار بگردم ببینم ورژن جدید اومده یا نه

آقا من میخام با ایرانسل به نت متصل بشم ارور 734 میده!!! این ارور مربوط به چیه؟؟؟؟ تا دیشب متصل میشد ها

آخرین ویرایش:
من همون نسخه ای که توی Cd که توی جعبه رو بود نصب کردم!! حالا بذار بگردم ببینم ورژن جدید اومده یا نه

با اجازه کاربران ویژه ما هم یک پستی بزنیم :-"

Sony Ericsson PC Suite 3.1.1

قبل از دانلود قسمت Sony Ericsson PC Suite description رو یک نگاهی بندازی بد نیستش

این از لینک سایت رسمی اون

PC Suite release 3.1.1 English

تا بعد یا حق

آخرین ویرایش:
درسته
برای کد کردن و دیکد کردن فایل ها
البته اگه این کدک ها نباشن که نمیشه DVD رو rip کرد به چی میخوای ریپ کنی AVI؟ :) ;)
جدا از شوخی خودت حرفه ای هستی و آره دیگه فقط برای پخش کردن و Encode کردن هستن

اره میخوام بکنم divx :)
خب من کدک واسه تبدیل میخواستم نه واسه پلیرهام...

آقا من میخام با ایرانسل به نت متصل بشم ارور 734 میده!!! این ارور مربوط به چیه؟؟؟؟ تا دیشب متصل میشد ها
کسی جواب منو نمیده؟؟؟
در ضمن آقا خلیل لینکی که گذاشتی مربوط به سری P هستش!! گوشی من سری W هست

امین جان من در اولین فرصت دو تا برنامه برای تبدیل کردن قرار بزارم که برنامه های عادی نیستند
ولی سعی میکنم اون چیزی که شما میخوای رو هم بزارم .

دوستان من يه فايل زيپ دي ال كردم , وقتي مي خوام با برنامه ي وين رار بازش كنم , همچين Errorي بهم ميده .
ممكنه راهنماييم كنيد ؟‌

3aeebd99ebcb7005ba8db65dbf48e55a.th.jpg

ممنون .

کسی جواب منو نمیده؟؟؟
در ضمن آقا خلیل لینکی که گذاشتی مربوط به سری P هستش!! گوشی من سری W هست

فکر نکنم مشکلی پیش بیاره من که نسخه W رو نصب میکنم به راحتی میتونم از سری K هم
استفاده کنم ولی هم زمان نمیشه .

در مورد نسخه خاص با اون ورژن شما من نمیدونم گوشی شما چیه ولی برای نمونه
W810i رو گذاشتم اگه این مدل نیستش توی این صفحه Glodal Phone نوع گوشی رو انتخاب کنید و بعد از منوی سمت
راست که بالا تصویر قرار گرفته Support و بعد Product Support رو انتخاب کنید و بعد در صفحه ای
که برای شما لود میشه بخش Software downloads رو بزنید .

+++++++++++++++++++++++++++
Dante Is Alive
عزیز برای شما نوشته که نمیتونه وارد ارشیو اون بشه دلیلش هم یا اینکه ناشناخته هستش
یعنی اینکه فایل اساس مشکل داره و دوم فایل صدمه دیده .

معمولا وقتی یک فایل در موقع دانلود نصفه ره ها میشه توی برنامه WinRar باز میشه و خودش
پیغام میده که فلان فایل ها اسیب دیده هستند .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or