اون راه اول رو هم تست کنمنم همین کار رو میکنم ولی وقتی فارسی رو نوشتم و میخام انگلیسی بنویسم انگلیسی میاد پشت فارسی...
راستی ورژن وردت چنده:confused:
اون راه اول رو هم تست کنمنم همین کار رو میکنم ولی وقتی فارسی رو نوشتم و میخام انگلیسی بنویسم انگلیسی میاد پشت فارسی...
این که نوشته هدر فایلت خرابه که :confused:
آره موقع نصب اون موقع که میگی چی نصب شه و چی نصب نشه همه تیک های Compatibility رو بزن
ولی فایلت به احتمال زیاد خرابه
با Total Video تست کردی؟
یه مشکل 2 فوریتی!!!
میخام توی word 2007 یه چیزی مخلوط از فارسی و انگلیسی بنویسم ولی وقتی میرم روی انگلیسی و مینویسم ، انگلیسی میاد پشت فارسی و جمله به هم میخوره راه حلی هست؟؟؟ :cheesygri
ویندوزت چیه؟ احتمالا ویندوز Xp منوی استارت کلاسیک؟درود بر همه
ترفندي ميشناسيد كه بشه باهاش از ركورد فايلها تو documents جلوگيري كرد ؟ با يه پي سي چند نفر داريم كار ميكنيم و هر بار كه بلند ميشم بايد بشينم دونه دونه فايلهايي كه نميخوام كسي ببينه رو از توي documents پاك كنم. ( start >>documents )
جواب نداداینو تست کن:
Code:Name : Mark D Price Key : MM6NBN-JPR1W4-ZG7U1E-QT0MHH-AFW0H8-1K0K6F-4T2DG4-51WWVY
چی بگم والا من که ماله همه رو میشناسم فعال ها مدیر انجمنا . و ... نمیدونم چرا فکر میکنم مهرپویای بیچاره کاربر فعال نبوده .مهرپویا شرمندهای خن...
خیلی وقته کاربره فعاله قبل از اون 1000 تا پست!
البته میدونم مشکلت چیه که نفهمیدی کی کاربر فعال شده
دکتر جان تا یادم نرفته بگم والا یه مدتی بود رفته بود تو مخم که سایتی .برنامه ای هست که مثلا مثل یاهو باشه اما با این تفاوت که سرچ صوتی داشته باشه . یعنی یه تیکه از یه آهنگ رو بگه .یا بزاره و بعد سرچ کنه . هیچ دلیلی هم نمیارم .