یه توضیحی میخواستم در مورد این قضیه بدم دوستان نمیدونم چه قدر تا به حال اینجوری خرید کردید من زیاد از این طریق خرید کردم خواستم یه سری نکته بگم اقا اگر دیدید که شماره مرسوله که در اختیارتون هست میزنید میگه این بسته پستی از هیچ جا فرستاده نشده و گرفته نشده ویا میبینید که در ایران مارکت زده اماده باسه ارسال خیالتون راحت این به خاطر این نیستکه بستتون پست نشده این از این بابت که اداره پست اون بارکد توی سایتش وارد نمیکنه باسه همین اگر بسته تونم اگر بدستتون برسه بیان این بارکد دوباره بزنین ممکنه دوباره ببینید که نوشته این بسته از هیچ جا ارسال نشده و گرفته نشدهسلام
انگار این تکین میلی به فرستادن بازی نداره ! دیروز سفارش دادم امروز باید می فرستاد که نوشته اماده ارسال :confused: توی اون سایت پست هم که رهگیری می کنی می نویسه اینجور چیزی اصلا وجود خارجی نداره![]()
از برو بکس کسی هست که واسش ارسال شده باشه یا حداقل نوشته باشه ارسال شد ؟ یا کسی تا حالا به طرف زنگ زده ؟
پس نگران نباشی نهایت بعد از پست کردن 3 روز دستتون خیالتون راحتمن این بازی رو 7تومن خریدم واوج فرصت طلبی وسود جویی ایرانی رو باتمام وجود حس کردم![]()
خدا کنه این جور که شما میگی باشه من که جمعه صبح بود فکر کنم سفارش دادم اگه فردا هم نرسه باید بی خیال تکین شیمیه توضیحی میخواستم در مورد این قضیه بدم دوستان نمیدونم چه قدر تا به حال اینجوری خرید کردید من زیاد از این طریق خرید کردم خواستم یه سری نکته بگم اقا اگر دیدید که شماره مرسوله که در اختیارتون هست میزنید میگه این بسته پستی از هیچ جا فرستاده نشده و گرفته نشده ویا میبینید که در ایران مارکت زده اماده باسه ارسال خیالتون راحت این به خاطر این نیستکه بستتون پست نشده این از این بابت که اداره پست اون بارکد توی سایتش وارد نمیکنه باسه همین اگر بسته تونم اگر بدستتون برسه بیان این بارکد دوباره بزنین ممکنه دوباره ببینید که نوشته این بسته از هیچ جا ارسال نشده و گرفته نشدهپس نگران نباشی نهایت بعد از پست کردن 3 روز دستتون خیالتون راحت
من ریجن یو رو روی ورباتیم 5500 می دهم