مشکلات تهیه GTA IV !!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
کسی از سایت oxogame گرفته ؟ لینک خرید مستقیم که خرابه شماره حسابم اعلام نکردن واسه
اون روش بعدی.
من امروز پولو ریختم بحسابش. گفت رو Ver با 2X میزنه .
7500 شد.
پ.ن: زنگ بزن به شمارش (9353535306)، بعد بهت شماره حسابشو میده .

ما که دو روزه از تکین خریدیم پستی
هر وقت میرم تو سایت میزنه اماده به ارسال :(

من نمیدونم چرا از تکین میگیرین این همه دارن خوب بگید براتون بفرستند

دیروز به سرای بازی سفارش دادم ...
کد رهگیری رو که میزنم هنوز میزنه معلق ...
طبیعیه ؟ :دی

دوستان يعني اگه من بخوام اين بازيو بگيرم فقط بايد سفارش بدم يا توپخانه هم داره اگه داره لطفا يكي ادرسشو بگه

با تشكر

توی مغازه های عادی نداره؟!!!فکر کنم هر جا بری داشته باشه...;)

دوستان من بازی نو نو دست اول دارم یک دونه فقط اضافیه اگر کسی می خواد بدم ( رو Aone )....
خودم 7 تومن از مکس گرفتم...
پیام خصوصی بدین فقط تهران

این فروشگاه تکین کجای تهرانه هرکدوم از بچه های سایت میدونه کجاست لطف کنه ادرسو بزاره تا برم gta iv رو بگیرم این شماره ای هم که oxogame گذاشته زنگ زدم برنمیداشت دیگه زنگ نزدم مردم رو گذاشته سر کار

سلام
انگار این تکین میلی به فرستادن بازی نداره ! دیروز سفارش دادم امروز باید می فرستاد که نوشته اماده ارسال :confused: توی اون سایت پست هم که رهگیری می کنی می نویسه اینجور چیزی اصلا وجود خارجی نداره :-"
از برو بکس کسی هست که واسش ارسال شده باشه یا حداقل نوشته باشه ارسال شد ؟ یا کسی تا حالا به طرف زنگ زده ؟

آدرس یا تلفن فروشگاه شادی رو دارید ؟ ممنون میشم . آریاشهر پال دارم ولی جایی یوسی نداره .:(

کسی هست بدونه چی جوری میشه از خرید پستی تکین انصراف داد.میخوام انصراف بدم

ببین دوسته من من با یک راه دیگه از تکین خریدم
من با استفاده از id ایشون به ایشون گفتم خودشون پست کنن که در عرض 2 یا 3 ساعت بعد پست کردن و من منتظرم بیاد:دی ولی حسابو گرفتم پولو ریختم

دوستان زنگ بزنید دات کام و برید بگیرید!
روی ورباتیم 8000 تومان و روی یک دیسکه دیگه داره 6000 تومان.

سلام من رفتم شادي بازي رو داشت اما uc نداشت بعد رفتم دات كام كلي طول كشيد از اينجا كوفتم رفتم اونجا اما بالاخره گرفتم ....6 تومن روي t-gate با چاپ

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or