مشکلات تهیه GTA IV !!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان برای من و دیگران فرق نمیکنه که کی از کجا بگیره ولی همون اول هم گفتم
دوستانی که تهران هستن از دات کام میتونن خیلی راحت و بی دردسر تهیه کنن
هم رو ورباتیم میزنه هم تی گیت نمیدونم چرا همه میخوان خودشون رو به دردسر بندازن؟:confused:

سلام
انگار این تکین میلی به فرستادن بازی نداره ! دیروز سفارش دادم امروز باید می فرستاد که نوشته اماده ارسال :confused: توی اون سایت پست هم که رهگیری می کنی می نویسه اینجور چیزی اصلا وجود خارجی نداره :-"
از برو بکس کسی هست که واسش ارسال شده باشه یا حداقل نوشته باشه ارسال شد ؟ یا کسی تا حالا به طرف زنگ زده ؟
یه توضیحی میخواستم در مورد این قضیه بدم دوستان نمیدونم چه قدر تا به حال اینجوری خرید کردید من زیاد از این طریق خرید کردم خواستم یه سری نکته بگم اقا اگر دیدید که شماره مرسوله که در اختیارتون هست میزنید میگه این بسته پستی از هیچ جا فرستاده نشده و گرفته نشده ویا میبینید که در ایران مارکت زده اماده باسه ارسال خیالتون راحت این به خاطر این نیستکه بستتون پست نشده این از این بابت که اداره پست اون بارکد توی سایتش وارد نمیکنه باسه همین اگر بسته تونم اگر بدستتون برسه بیان این بارکد دوباره بزنین ممکنه دوباره ببینید که نوشته این بسته از هیچ جا ارسال نشده و گرفته نشده:eek: پس نگران نباشی نهایت بعد از پست کردن 3 روز دستتون خیالتون راحت

من این بازی رو 7تومن خریدم واوج فرصت طلبی وسود جویی ایرانی رو باتمام وجود حس کردم:mad:

اقا یون برید توپخونه با قاب و کاور و دیسک همراه چاپ روی دیسک
5000تومن تو÷ خونه اولین پاساژ طبقه زیر زمین جلو راه پله خدایش دیسکاشم تو÷ه
بدون هیچ گونه استرس بشینید تا اخرش بازی کنید
ما که الان 10-15 ساعتی رفتیم مشکلی نداشته

فروش gta ریجن u روی دیسک ورباتیم با سرعت رایت 2x به قیمت فوق العاده 5500 با قاب و کاور
تلفن :77500983 یا 44834372
با خرید 3 بازی از پیک رایگان استفاده کنید
2 تا بخرید پیک رو نیم بها حساب میکنم:cheesygri

من این بازی رو 7تومن خریدم واوج فرصت طلبی وسود جویی ایرانی رو باتمام وجود حس کردم:mad:

خب نمی خریدی!
بازی 60.000 تومانی رو 7 تومن خریدی تازه فروشنده هم با هزار دیسک سوختن و استهلاک دستگاه و سرعت رایت 2X و صرف 40 دقیقه زمان خواسته 2 تومن بیشتر بگیره رو نگذارید بحساب سود جویی و فرصت طلبی ایرانی!

من شنبه ساعت 2 بازی را از سایت سرای بازی سفارش دادم هنوز وقتی میرم زده معلق :eek: بعد نوشته حداکثر تا 3 روز بعد محصول به دستتون میرسه:laughing:

يه چيز جالب بهتون بگم. west نسخه ps3 بازي رو اورده تو تاپيكشم اعلام كرده موجوده صدهزار تومان:eek:.جالبه اساتيد دم از ارشاد و نظارت و اين حرفا ميزدن.اما چون ميتونن از ملت صدهزار تومن بگيرن حالا ديگه ارشاد و نظارت و پلمپ چيه.......

یه توضیحی میخواستم در مورد این قضیه بدم دوستان نمیدونم چه قدر تا به حال اینجوری خرید کردید من زیاد از این طریق خرید کردم خواستم یه سری نکته بگم اقا اگر دیدید که شماره مرسوله که در اختیارتون هست میزنید میگه این بسته پستی از هیچ جا فرستاده نشده و گرفته نشده ویا میبینید که در ایران مارکت زده اماده باسه ارسال خیالتون راحت این به خاطر این نیستکه بستتون پست نشده این از این بابت که اداره پست اون بارکد توی سایتش وارد نمیکنه باسه همین اگر بسته تونم اگر بدستتون برسه بیان این بارکد دوباره بزنین ممکنه دوباره ببینید که نوشته این بسته از هیچ جا ارسال نشده و گرفته نشده:eek: پس نگران نباشی نهایت بعد از پست کردن 3 روز دستتون خیالتون راحت
خدا کنه این جور که شما میگی باشه من که جمعه صبح بود فکر کنم سفارش دادم اگه فردا هم نرسه باید بی خیال تکین شیم

من ریجن یو رو روی ورباتیم 5500 می دهم

برای شهرستان هم می فرستید البته با پست پیشتاز.
icon7.gif

دوستان قصد توهین به کسی رو ندارم ولی ما که واسه این بازی از اون موقعی که خالکوبیه Peter Moor رو دیدم (2سال پیش) داریم ثانیه شماری می کنیم ... پس چرا این 3-4 روز رو هم صبر نمی کنید که بازی به صورت Official رلیز شه ؟ اینجا به همه گارانتی می دم که همه ی Source های دانلود بازیه Unrleased غلطه ... یا بازی اجرا نمی شه ، یا گیر می کنه ، یا بن می شید و... همون اتفاقی برای خیــــــلی های ما سر Halo3 افتاد...
به نظر من این 3-4 روز رو هم صبر کنید که از بازی Sourceـه خوب منتشر بشه ;)
ممنون از واقع نگری همتون...
موفق باشید;)

چقدر ماجرا رو پیچیده کردین الان تو تهران خیلی جا ها دارن میفروشن . پیکسل - دات کام کلی از مغازه های توپ حونه . من خودم 5 شنبه از پیکسل NTSC/J گرفتم دیروز هم برای دوستم نسخه UC بازی رو گرفتم و هردومون بدون مشکل داریم بازی میکنیم و اینکه میگن خرابه حرفه.
برید به همین جا ها سفارش بدین حالشو ببرین

سلام
دوست من 7 تا gta از تکین خریده و پولش رو ریخته به حسابش و قرار بود که با اتوبوس برای شهرستان بفرسته حالا هم موبایلشو جواب نمیده شما دوستان آدرسی از تکین دارین؟؟؟

سلام دوستان
قابل توجه کسانی که از سایت تکین به صورت اینترنتی خرید کردند. من هم مثل اکثر شما صبح جمعه از این سایت خرید کردم و تا امروز صبح که بسته به دستم نرسید صبرم تمام شد وبه شماره موبایل درج شده در سایت زنگ زدم اما کسی گوشی رو بر نداشت و یک پیامک کوتاه براش فرستادم بنده خدا(فکر کنم اقا کسری) هم پیامک کوتاه من رو جواب داد و هم خودش با من تماس گرفت وگفت که سفارشات روز جمعه را شنبه فرستاده و اگر خدا بخاد فردا به دست ما میرسد(همزمان با عرضه رسمی:biggrin1:)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or