یکی از دوستام که واسه آندروید برنامه های کرک شده زیاد گیر نمیاد و باید اریجینال بگیری که اونم تو ایران نمیشه . اینا آره؟:blushing:
http://forum.mobilism.org/viewforum.php?f=398&sid=d2735077add95beecdbf8ec5e3c7c36f
صفحه قبل به اندازه کافی در مورد این 2گوشی بحث شده،میتونید بخونید اگر بازم سوالی داشتید بپرسید!سلام دوستان من بین دو گوشی موندم ممنون میشم که منو راهنمایی کنید
HTC Google Nexus One
hd2
به نظرت کدوم بهتره ؟؟؟ کسی با هر دو گوشی کار کرده ممنون
گوشی 2سیم به غیر از چینی ها زیاد نداریم!دوستم یه گوسی میخواد با این قابلیت:دوسیمکارته باشه و صداش هم زیاد باشه چون خیلی اهنگ گوش میشه مارک براش مهم نیست قیمتش هم تا 400 باشه
ميشه يكم راجع به هك شدن Desire و google nexus one و كرك شدنشون و برنامه هاشون و اينا توضح بدين؟ممنون از راهنمايي هاي همه!
ماركت اندرويد هم مثل iphone تو ايران كار نميكنه؟!
برنامه هاش همه كرك ميشن؟
ارجعیت خرید بین 2مدل HTC رو آپدیت تایین نمیکنه!چون نهایت بعد از یک ماه برای اون هم میاد!البته فعلا خرید nexus one ارجحیت داره به خرید desire.چون آپدیت android 2.2 or froyo برای نکسوس اومده ولی برای دزایر معلوم نیست کی بیاد...
همین آیفونی که میگی سخته اصلاً جیلبریک کردنش کاری نداره ونیازی نیست بدی بیرون!ميشه يكم راجع به هك شدن Desire و google nexus one و كرك شدنشون و برنامه هاشون و اينا توضح بدين؟
مثل iphone دردسر داره و بايد بدي بيرون هكش كنن، آره؟
گوشی خیلی عالی هست نسبت به قیمت و به نظر من توی قیمتش از بهترین هاست!نظرتون درباره گوشی vivaz سونی اریکسون چی است و قیمت ان حالا چند است
قیمتش 400هست بازم به نظرت نمی ارزه!؟:biggrin1:والا یکی از بچه ها گرفته بود میگفت خوبه اما قیمت حدودا بالاس 500-600 تومن بود نپرسیدم دقیق ... !
در کـل پیشنهاد نمیشه
سلام
خاله من میخواد یک گوشی بگیره در حد 50 تا 100 هزار سنش زیاده یک چیزه ساده میخواد که زیاد پیچیده نباشه و چشمش هم زیاد جالب نمیبینه کلا یک چیزی باشه راحت بشه باهاش اس ام اس داد
ممنون میشم چند تا معرفی کنید
بنظرتون قیمتش از این پایین تر میاد تا اخر تابستان یا نه:biggrin1گه از دست گوشی W810 خستم شدم بیشتر از 4 سال گرفتمش هنوز خراب نشده:biggrin1:گوشی خیلی عالی هست نسبت به قیمت و به نظر من توی قیمتش از بهترین هاست!
قیمتشم 400هست!