مشورت برای خرید موبایل

د.ستانی که نمیتونن ، امکاناتشو ندار، ( سوادشم ندارن ) لطفا نگن آیفون بدرد ایران نمیخوره
من هم آیفون دارم هم آیپاد و هم آیپد یکی از یکی قدرتمند تر هستش هیچ چیزی شما توی این گوشی پیدا نمیکنی که توی یک گوشی دیگه نباشه
اگر سوادش رو داشته باشی و بتونی از کارای هاش استفاده کنی هیچ رقیبی براش نمیبینی
دوستان بهتره یکسری به وب سایت www.i-phone.ir سایت تخصصی آیفون ایران هستش بزنن تا یکمی اطلاعاتشون بالا بره من کاری نمیونده که آیفون انجام بده و من که توی ایرانم ازش استفاده نکنم حتی بهتر از اون کسی که تو خارج از ایران هستش
شما تصور کن من حدود 11 گیگ برنامه آیفون دارم اگز خارج از ایران بودم باید میلیونها تومن پول این نرم ازفراها رو میدادم .
بهتر کمی تامل کنید حاشو ببرید ولی اصراف نکنی.

حالا شما خودتو ناراحت نکن..
اون آقا یه چیزی گفت!
ولی شما هم دیگه پیاز داغش رو زیاد نکن!خیلی چیزا کم داره نسبت به قیمت;)
....
شما تصور کن من حدود 11 گیگ برنامه آیفون دارم اگز خارج از ایران بودم باید میلیونها تومن پول این نرم ازفراها رو میدادم .
این دیگه افتخار کردن نداره!

nokia x6 چطوره؟
گوشی بدی نیست ولی 32گیگش قیمت مناسبی نداره اصلاً!
16گیگش هم 370هست که گوشی بدی نسبت به قیمت نیست و اگر قصد خرید نوکیا داشته باشی توی اون قیمت گوشی خوبیه.
ولی بهترین کار اینه که 40تومن بزاری روی پولش و یه Vivaz بگیری!
البته خود x6هم همونطور که گفتم 16گیگش گوشی خوبیه.
.
بد نیست ولی کم کم دست مردم زیاد میبینیش . اگه یه گوشی میخوای که اصلا خز نشه Nokia و Sonyericson نخر . (این نظر منه ) .
ملاک خوب یا بد بودن گوشی از نظر شما خز شدنه!؟
گوشی ای خز میشه که خوب باشه!و اگه شما نخرید به خودتون ضرر میزنید;)
این طرز فکر اصلاً جالب نیست!
(منظورم خرید x6نیست،کلی گفتم.)

من برا این میگم آیفون تو ایران به درد نمیخوره چون ایران وای - فایش هنوز درست حسابی نیست ، ولی اگه تو کشور اروپایی زندگی کنی بهتر گوشی ممکن هستش. دومندشم سیستم Gsm بلکبری با سیستم ایران فرق بازه پس اینم نمیتونه گوشی زیاد جالبی باشه . ولی کلا بلکبری گوشی شیک و با کلاسیه خودم میدونم ، ولی باز به درد ایران نمیخوره...;)

شما عجب گیری دادی به بدرد نخوردن این گوشیا تو ایران!!!
کی میگه ایفون تو ایران بدرد نمیخوره ؟ مگه اینترنت وایرلس تو ایران وجود نداره ؟ اصلا مگه ایفون کارش فقط اینترنته ؟ بنظر من شما نباد بدون تجربه کردن این گوشیا دربارشون همچین نظرهایی بدین و بچه ها رو به تردید بندازین . بنده الان حدود یک ساله که ایفون دارم و باید عرض کنم که این گوشی یک شاهکار به تمام معناست . نه فقط به خاطر بازیاش بلکه بخاطر اینکه همه میدونیم که اپل یک طراح بینظیر توی ساخت کامپیوتر و سیستمهای هوشمنده که همیشه تولیداتش حرف اول رو توی دنیا میزنه . من قبلا اکثر اسمارت فونها رو داشتم ولی ایفون یه دنیای دیگست . واسه همینه که ایفون لقب هوشمندترین گوشی دنیا رو گرفته .
من تنها گوشی که الان دوست دارم تجربه کنم نکسوس وان هستش که میتونه تجربه جالبی باشه .

گوشی بدی نیست ولی 32گیگش قیمت مناسبی نداره اصلاً!
16گیگش هم 370هست که گوشی بدی نسبت به قیمت نیست و اگر قصد خرید نوکیا داشته باشی توی اون قیمت گوشی خوبیه.
ولی بهترین کار اینه که 40تومن بزاری روی پولش و یه Vivaz بگیری!
البته خود x6هم همونطور که گفتم 16گیگش گوشی خوبیه.
.

ملاک خوب یا بد بودن گوشی از نظر شما خز شدنه!؟
گوشی ای خز میشه که خوب باشه!و اگه شما نخرید به خودتون ضرر میزنید;)
این طرز فکر اصلاً جالب نیست!
(منظورم خرید x6نیست،کلی گفتم.)

من که نگفتم چون گوشی ممکنه خز گوشی بدی حساب میشه . گفتم گوشی خوبه ولی کم کم دست مردم زیاد میبینیش . من چیزی در مورد بد شدنش نگفتم...

بعدشم گوشی Omnia HD یا مثلا گوشی جت ، گوشی های خیلی خوبی هستن . مگه اونا خز شدن ...؟؟؟

من که نگفتم چون گوشی ممکنه خز گوشی بدی حساب میشه . گفتم گوشی خوبه ولی کم کم دست مردم زیاد میبینیش . من چیزی در مورد بد شدنش نگفتم...

بعدشم گوشی Omnia HD یا مثلا گوشی جت ، گوشی های خیلی خوبی هستن . مگه اونا خز شدن ...؟؟؟
گوشی های سامسونگ هم بیشتر بدلیل یه طرز فکر جالب دیگه:"با سامسونگ میونه ندارم،ازش خوشم نمیاد و بدرد نمیخوره...." متاسفانه فروششون اونقدر که باید باشه نیست که بازم اون افراد به خودشون ضرر میزنن.
......
خیلی تشکر از راهنماییتون
میتونین چند عکس و مشخصاتvivazرو بگین.

خواهش میکنم دوست من..

sony-ericsson-vivaz-1.jpg

قابلیت ها:

.دوربین عکسبرداری 8مگاپیکسل همراه با فلاش و فوکوس اتوماتیک و تاچ فوکوس و همینطور تشخیص لبخند و...
.فیلمبرداری با کیفیت و اندازه HD 720p با سرعت 24فریم.
.نمایشگر 3.2اینچی با کیفیت خوب و وضوح بالا
.تاچ مقاومتی خوش کیفیت و حساس و دقیق
.انواع سنسور ها
.سیستمعامل سیمبیان سری 60 ویرایش پنجم
.انواع راهای ارتباطی مثل:GPSوWlanوDLNA و ...
.مموری 8گیگابایتی همراه با قابلیت افزایش تا 16گیگ
.پردازشگر قوی 720مگاهرتزی
.باتری قوی و مناسب
.خروجی tv

.ظاهر زیبا با رنگهای متفاوت
.و ...
gsmarena_008.jpg

آخرین ویرایش:
گوشی جالب و خوشگل موشگلیه.:cheesygri
خواهشا گوشی های هم سطح یا بهتر از اون رو معرفی کنید(قیمت تا حدود 600 این ها)

Sony Ericsson Satio هم خوبه

se-idou-001.jpg

مشخصاتش رو می تونی اینجا بخونی :

Code:
[URL="http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_satio_%28idou%29-2683.php"]http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_satio_%28idou%29-2683.php[/URL]

اما یه کم بیشتر خرج کنی،بتونی گوشی هایی که سیستم عاملشون آندروید هست،بگیری اونوقته که عشق می کنی واسه خودت.

من خودم HTC Google Nexus One دارم که از همه نظر عالیه.سیستم عاملش Android 2.1 هست.بعد از این که هک میشه،اینقدر انعطاف پذیری داره،که می تونی هر کاری باهاش انجام بدی.

به نظر من اصلا از خریدش پشیمون نمیشی.

HTC-Google-Nexus-One-3G-problems.jpg

این هم مشخصات فوق العاده ش :

Code:
[URL]http://www.gsmarena.com/htc_google_nexus_one-3069.php[/URL]

بهت اطمینان میدم با یه مقدار خرج بیشتر،اصلا ضرر نمی کنی روی این گوشی.

دوستان من میخواستم Omnia Lite بخرم . می خواستم ببینم گوشی خوبی هست یا نه؟ مشخصاتش که خوبه سیستم عاملش هم ویندوز موبایله دیگه ؟ اگه در مورد این گوشی راهنماییم کنید ممنون میشم.در ضمن الان قیمتش چنده؟

دوستان من میخواستم Omnia Lite بخرم . می خواستم ببینم گوشی خوبی هست یا نه؟ مشخصاتش که خوبه سیستم عاملش هم ویندوز موبایله دیگه ؟ اگه در مورد این گوشی راهنماییم کنید ممنون میشم.در ضمن الان قیمتش چنده؟

اگه تو سبک Omnia Lite میخوای بگیری گزینه های بهتر دیگه ای هم داری مثلا Jet ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or