مشورت برای خرید موبایل

Sony Ericsson Satio هم خوبه

se-idou-001.jpg

مشخصاتش رو می تونی اینجا بخونی :

Code:
[URL]http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_satio_%28idou%29-2683.php[/URL]
اما یه کم بیشتر خرج کنی،بتونی گوشی هایی که سیستم عاملشون آندروید هست،بگیری اونوقته که عشق می کنی واسه خودت.

من خودم HTC Google Nexus One دارم که از همه نظر عالیه.سیستم عاملش Android 2.1 هست.بعد از این که هک میشه،اینقدر انعطاف پذیری داره،که می تونی هر کاری باهاش انجام بدی.

به نظر من اصلا از خریدش پشیمون نمیشی.

HTC-Google-Nexus-One-3G-problems.jpg

این هم مشخصات فوق العاده ش :

Code:
[URL]http://www.gsmarena.com/htc_google_nexus_one-3069.php[/URL]
بهت اطمینان میدم با یه مقدار خرج بیشتر،اصلا ضرر نمی کنی روی این گوشی.

HTC Google Nexus One دیگه یه چیزه دیگست قیمتش چنده الان؟:biggrin1:
در ضمن لطف کنید قیمت Sony Ericsson Satio رو هم بگید :-"

بچه ها این درسته که iphone 4gs که بیاد همه رو قورت میده ؟ بعد فکر میکنید حدوداً (حالا یه قیمت تخمینی بگید دیگه) چند باشه زمانی که بیاد ؟ بعد اوریل 2011 میاد ؟ چقدر دیر ؟
ممنون

HTC Google Nexus One دیگه یه چیزه دیگست قیمتش چنده الان؟:biggrin1:
در ضمن لطف کنید قیمت Sony Ericsson Satio رو هم بگید :-"

Nexus One که فکر می کنم چند روزی هست گرون شده و به 700 هزار تومان رسیده ولی 680 این حدودا هم می دونم پیدا میشه.البته من خودم از دوبی 650 دادم برام آوردن.

قیمت Satio هم حدود 450-460 هست.

بچه ها این درسته که iphone 4gs که بیاد همه رو قورت میده ؟ بعد فکر میکنید حدوداً (حالا یه قیمت تخمینی بگید دیگه) چند باشه زمانی که بیاد ؟ بعد اوریل 2011 میاد ؟ چقدر دیر ؟
ممنون

اول این که iPhone 4G هست به دلیل خطوط 4G.اون 3Gs بود که s به معنی Speed بود.
احتمالا قیمت مدل های قبل شکسته میشه و یه قیمت نزدیک به قیمت حال حاضر 3Gs براش گذاشته میشه.
البته اینا همش فرض هست.تا کنفرانس Apple هنوز مونده و همه چیز اونجا مشخص میشه.در ضمن وقتی تابستون معرفی میشه iPhone 4G اون وقت انتظار داری 1 سال بعد بیاد؟
من فکر نمی کنم اینقدر دیر اون گوشی عرضه بشه.

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون پدرام جان من اشتباهاً فکر میکردم این هم gs هست و در مورد زما عرضش هم من تو گوگل زدم یه سایت نوشته بود آوریل 2011 واسه همین اومدم اینجا سوال کردم ببینم درسته یا نه
پدرام جان این HTC google nexus one دوربینش 24 فریم فیلمبرداری میکنه تو چشم نمیاد ؟

آخرین ویرایش:
سلام.
من میخوام یه گوشی تاچ بخرم بین 400- 700 تومن. میخواتم بدونم تو این رنج قیمت چه گوشی هایی به درد میخورن؟(کیفیت تاچش واسم خیلی مهمه)
خودم نظرم HTC HD2 هست. گوشی خوبیه؟
یه سوال هم دارم گوشی هایی که ویندوز موبایل 6 یا 6.5 یا... دارن رو میشه به 7 آپگرید کرد؟
من اول تو تابيك موبايل نوشتم ، بعد اومدم اينجا هم بنويسيم.

اینا نظرات منه :

Samsung

Jet
Omnia II
Ultra Touch
Omnia HD

Sony Ericson

X2
X10

HTC

Hero
Touch HD mini

پیشنهاد : همون Touch HD که خودت گفتی خیلی خوبه فقط Mini شو بگیر چون معمولی یه زره بزرگه ، بخوای با یه دست کار کنی خیلی سخت میشه ...

سلام.
من میخوام یه گوشی تاچ بخرم بین 400- 700 تومن. میخواتم بدونم تو این رنج قیمت چه گوشی هایی به درد میخورن؟(کیفیت تاچش واسم خیلی مهمه)
خودم نظرم HTC HD2 هست. گوشی خوبیه؟
یه سوال هم دارم گوشی هایی که ویندوز موبایل 6 یا 6.5 یا... دارن رو میشه به 7 آپگرید کرد؟
من اول تو تابيك موبايل نوشتم ، بعد اومدم اينجا هم بنويسيم.
بهترین گوشی ها در حال حاضر HD2 و nexus one و desireهستن که باز بین این 3تا nexus بهتره ولی اگر ویندوز موبایل بخوای که hd2

اگر گوشی های ارزون ترم بخوای که:
i8910
Xperia X2
Legend
omnia II
HD mini
vivaz

فعلاَ که وینمو7 نیومده ولی چند وقت پیش گفته بودن که روی گوشی های قبلی نمیاد و با سری گوشی های جدید خودش خواهد اومد...البته به صورت کوک شده میاد ولی به صورت رسمی از طرف خود شرکت نه
در ضمن نیاد هم چیزی رو از دست نمیدی!;)

....
HDmini هم گوشی بدی نیست ولی اصلاً با hd2 مقایسش نکنید!در درجه خیلی پایینتری قرار میگیره!

قیمت ها هم به این ترتیب هست:
HD2 بدون گارانتی 610
Nexus بدون گارانتی 710
Desireبدون گارانتی 700
omnia II بدون گارانتی 440
i8910با گارانتی 510
legend بدون گارانتی 520
HDmini بدون گارانتی 500
Xperia x2 بدون گارانتی 505
Vivaz بدون گارانتی 400

این قیمت ها کاملاً دقیق نیستن!ولی حدود درسته!

در ضمن توضیحات و یا سوال در مورد هر کدوم داشتی بگو تا بگم:biggrin1:

بهترین گوشی ها در حال حاضر HD2 و nexus one و desireهستن که باز بین این 3تا nexus بهتره ولی اگر ویندوز موبایل بخوای که hd2

اگر گوشی های ارزون ترم بخوای که:
i8910
Xperia X2
Legend
omnia II
HD mini
vivaz

فعلاَ که وینمو7 نیومده ولی چند وقت پیش گفته بودن که روی گوشی های قبلی نمیاد و با سری گوشی های جدید خودش خواهد اومد...البته به صورت کوک شده میاد ولی به صورت رسمی از طرف خود شرکت نه
در ضمن نیاد هم چیزی رو از دست نمیدی!;)

....
HDmini هم گوشی بدی نیست ولی اصلاً با hd2 مقایسش نکنید!در درجه خیلی پایینتری قرار میگیره!

قیمت ها هم به این ترتیب هست:
HD2 بدون گارانتی 610
Nexus بدون گارانتی 710
Desireبدون گارانتی 700
omnia II بدون گارانتی 440
i8910با گارانتی 510
legend بدون گارانتی 520
HDmini بدون گارانتی 500
Xperia x2 بدون گارانتی 505
Vivaz بدون گارانتی 400

این قیمت ها کاملاً دقیق نیستن!ولی حدود درسته!

در ضمن توضیحات و یا سوال در مورد هر کدوم داشتی بگو تا بگم:biggrin1:

ممنون، من كيفيت touch‏ واسم خيلي اهميت داره.كدوم يكي از اين نظر بهتره؟ به Iphone ‎كه نميرسن، درسته؟
به نظر شما Android ‎بهتره يا windows mobile?‎‏ واسه كدوم برنامه بيشتر هست؟
كار كردن با كدوم سيستم عامل راحت تره؟

ممنون، من كيفيت touch‏ واسم خيلي اهميت داره.كدوم يكي از اين نظر بهتره؟ به Iphone ‎كه نميرسن، درسته؟
به نظر شما Android ‎بهتره يا windows mobile?‎‏ واسه كدوم برنامه بيشتر هست؟
كار كردن با كدوم سيستم عامل راحت تره؟
خواهش میکنم عزیز
اگه منظورت حساسیت تاچ هست که hd2 , nexus, desire,legend,i8910 همه در حد iphone هستن و فرقشون خیلی نا چیز هست!
اگه منظورت کیفیت نمایش هست که تمام گوشی هایی که نام بردم از آیفون بهترن!البته توی نور خورشید آیفون بهتر عمل میکنه ولی در شرایط عادی اونا بهترن!;)

من خودم وینمو رو ترجیح میدم ولی بیشتر سلیقه ای هست و هر دو خوبن!
نرم افزار و... هم وینمو بیشتر داره ولی هر روز آندروید داره نزدیک تر میشه و مطمعنن میزنه بالاتر!
کار کردن با هر دو در یه حد هست و سختی نداره!ولی آندروید کمی راحت تره!

خواهش میکنم عزیز
اگه منظورت حساسیت تاچ هست که hd2 , nexus, desire,legend,i8910 همه در حد iphone هستن و فرقشون خیلی نا چیز هست!
اگه منظورت کیفیت نمایش هست که تمام گوشی هایی که نام بردم از آیفون بهترن!البته توی نور خورشید آیفون بهتر عمل میکنه ولی در شرایط عادی اونا بهترن!;)

من خودم وینمو رو ترجیح میدم ولی بیشتر سلیقه ای هست و هر دو خوبن!
نرم افزار و... هم وینمو بیشتر داره ولی هر روز آندروید داره نزدیک تر میشه و مطمعنن میزنه بالاتر!
کار کردن با هر دو در یه حد هست و سختی نداره!ولی آندروید کمی راحت تره!
i8910 سیمبین هست؟
خوب من واقعا نمیدونم کدوم بهتره:biggrin1::blushing:
از نظر امکانات جانبی به نظر شما کدوم یکی بهتره؟
این ها تو مشخصاتشون کلا دو مدل تاچ هست یکیTFT و اون یکیAMOLED ، کدوم بهتره؟
HD2 زیادی بزرگ نیست که به قول دوستمون یه دستی کار کردن باش سخت شه؟
اگر بخوام Androind بگیرم ، Desire بهتره یا Nexus one ؟

i8910 سیمبین هست؟
خوب من واقعا نمیدونم کدوم بهتره
از نظر امکانات جانبی به نظر شما کدوم یکی بهتره؟
این ها تو مشخصاتشون کلا دو مدل تاچ هست یکیTFT و اون یکیAMOLED ، کدوم بهتره؟
HD2 زیادی بزرگ نیست که به قول دوستمون یه دستی کار کردن باش سخت شه؟
اگر بخوام Androind بگیرم ، Desire بهتره یا Nexus one ؟
آره سیمبین هست با اینترفیس تاچ ویز سامسونگ.
چون همه خوبن،انتخاب سخته!:biggrin1:
امکانات جانبی منظورتون چی هست دقیقاً؟!
اون tft وamoled تاچ نیست!نوع نمایشگر هست و ربطی به تاچ نداره!
amoled ها کیفیت رنگ بهتری دارند همینطور کنتراست عالی و مصرف کمتر و....

تاچ 2مدل داریم:خازنی و مقاومتی! خازنی ها حساسیت زیاد تری دارند و مثل گوشی آیفون هستن!;)
ولی مقاومتی ها باید کمی فشار داده بشند!

hd2هم بالاخره یکی از بزرگترین گوشی هاست و کار کردن با یه دست خب سخته!ولی در نظر داشته باش که بزرگترین صفحه هم توی گوشی ها داره که خب کارکردن باهاش لذت بخشه!
در کل اگه اندازش بد میبود اینقدر طرفدار نمیداشت و به عنوان بهترین گوشی ها ازش یاد نمیشد!

اگر بخوای آندروید بگیری هم بین این 2تا تفاوت زیادی وجود نداره و بیشتر به ظاهر توجه کن!ولی من خودم nexus رو ترجیح میدم!

آره سیمبین هست با اینترفیس تاچ ویز سامسونگ.
چون همه خوبن،انتخاب سخته!:biggrin1:
امکانات جانبی منظورتون چی هست دقیقاً؟!
اون tft وamoled تاچ نیست!نوع نمایشگر هست و ربطی به تاچ نداره!
amoled ها کیفیت رنگ بهتری دارند همینطور کنتراست عالی و مصرف کمتر و....

تاچ 2مدل داریم:خازنی و مقاومتی! خازنی ها حساسیت زیاد تری دارند و مثل گوشی آیفون هستن!;)
ولی مقاومتی ها باید کمی فشار داده بشند!

hd2هم بالاخره یکی از بزرگترین گوشی هاست و کار کردن با یه دست خب سخته!ولی در نظر داشته باش که بزرگترین صفحه هم توی گوشی ها داره که خب کارکردن باهاش لذت بخشه!
در کل اگه اندازش بد میبود اینقدر طرفدار نمیداشت و به عنوان بهترین گوشی ها ازش یاد نمیشد!

اگر بخوای آندروید بگیری هم بین این 2تا تفاوت زیادی وجود نداره و بیشتر به ظاهر توجه کن!ولی من خودم nexus رو ترجیح میدم!

عجب ضايع بازي در اوردم:biggrin1: فكر كردم اينا همون خازني و مقاوتي هستن!
يعني Screen desire & nexus بهتري دارن؟
اين كه HD2 60K Colour ‎هست و اونا 16 ميليون بازم lcd HD2 رو ضعيف تر ميكنه!
اينا همه خازني اند؟
روي اينا فونت فارسي هست(منظورم منو نيستا! فونت واسه اينترنت مثلا)
منظورم بازي و راديو و برنامه هاي مختلف و شتاب سنج واسه rotate screen ‎و تم هاي دانلودي و اينا هست:biggrin1:

عجب ضايع بازي در اوردم فكر كردم اينا همون خازني و مقاوتي هستن!
يعني Screen desire & nexus بهتري دارن؟
اين كه HD2 60K Colour ‎هست و اونا 16 ميليون بازم lcd HD2 رو ضعيف تر ميكنه!
اينا همه خازني اند؟
روي اينا فونت فارسي هست(منظورم منو نيستا! فونت واسه اينترنت مثلا)
منظورم بازي و راديو و برنامه هاي مختلف و شتاب سنج واسه rotate screen ‎و تم هاي دانلودي و اينا هست
خازنی میشه:capacitive
مقاومتی میشه: resistive
:biggrin1:
آره چون amoled هستن یه نکته مثبت هست نسبت به hd2!رنگها واضح تر و خوش رنگ ترند و همینطور کنتراستش عالی!
البته hd2 هم صفحه اش بین tft ها از بهترین هاست!

اینکه 60kهست تقصیر hd2نیست!کلاً ویندوز موبایل ها اینقدر بیشتر ساپورت نمیکنن!که خب ضعف هست! البته توی 7 حل شده!

این 3تا منظورتون هست دیگه؟!اگه آره،آره:biggrin1:

واسه دیدن نوشته فارسی هم مشکلی نیست تا جایی که من میدونم!

برنامه و بازی که دارند اینا زیاد هم دارند!شتاب سنج و...هم دیگه الان بیشتر گوشی ها دارند!تم و.. هم که معلومه که دارند!هر 3تاشون!

در کل این 3تا گوشی خیلی خوبن و هر کدوم یه سری برتری ها دارند!
hd2 مثلاً صفحه بزرگتر داره و 100تومن هم ارزونتره و ویندوز هست!
از طرفی اون 2تا جدیدترن و صفحه با کیفیت تری دارند و آندروید!
دوباره بین 2تا آندروید ها هم desire کامل تره و جدیدتر!رادیو هم داره برعکس nexus و فیلمبرداری بهتر و..:biggrin1:

خازنی میشه:capacitive
مقاومتی میشه: resistive
:biggrin1:
آره چون amoled هستن یه نکته مثبت هست نسبت به hd2!رنگها واضح تر و خوش رنگ ترند و همینطور کنتراستش عالی!
البته hd2 هم صفحه اش بین tft ها از بهترین هاست!

اینکه 60kهست تقصیر hd2نیست!کلاً ویندوز موبایل ها اینقدر بیشتر ساپورت نمیکنن!که خب ضعف هست! البته توی 7 حل شده!

این 3تا منظورتون هست دیگه؟!اگه آره،آره:biggrin1:

واسه دیدن نوشته فارسی هم مشکلی نیست تا جایی که من میدونم!

برنامه و بازی که دارند اینا زیاد هم دارند!شتاب سنج و...هم دیگه الان بیشتر گوشی ها دارند!تم و.. هم که معلومه که دارند!هر 3تاشون!

در کل این 3تا گوشی خیلی خوبن و هر کدوم یه سری برتری ها دارند!
hd2 مثلاً صفحه بزرگتر داره و 100تومن هم ارزونتره و ویندوز هست!
از طرفی اون 2تا جدیدترن و صفحه با کیفیت تری دارند و آندروید!
دوباره بین 2تا آندروید ها هم desire کامل تره و جدیدتر!رادیو هم داره برعکس nexus و فیلمبرداری بهتر و..:biggrin1:
یکی از دوستام که واسه آندروید برنامه های کرک شده زیاد گیر نمیاد و باید اریجینال بگیری که اونم تو ایران نمیشه . اینا:( آره؟:blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or