اینی که گفتی یعنی یه کپی ازش بگیرم بعد پاکش کنم و اون کپی رو جایگزینش کنم؟همین الان که neo gamma رو روی رم sd داری یه کپی دیگه هم بکن تا محل کپی شدنش فرق کنه . بعد neo gamma ی اول رو پاک کن .
...
سلام.سلامی دوباره
آقا من یه مشکل دیگه ای با کنسولم دارم وقتی بازی ها رو با neo gamma اجرا میکنم گاهی اوقات وقتی که میخواد برنامه رو اجرا کنه از توی HBC هنگ میکنه و حتی خاموش یا ریست هم نمیشه فقط باید از برق بکشمش اینو چی کارش کنم؟؟
اره این مشکل معمول هستسلامی دوباره
آقا من یه مشکل دیگه ای با کنسولم دارم وقتی بازی ها رو با neo gamma اجرا میکنم گاهی اوقات وقتی که میخواد برنامه رو اجرا کنه از توی HBC هنگ میکنه و حتی خاموش یا ریست هم نمیشه فقط باید از برق بکشمش اینو چی کارش کنم؟؟
این مودچیپ شما خودش فری ریجن می کنه؟؟
در مورد اجرای SMG با مودچیپ ما 2 سال پیش کلی بحث کردیم.
منظورت از صداش ایراد داره چیه؟؟ کجا مثلا؟؟ چجوری میشه؟
شما بازی رو رو پرینکو هم رایت کن ببین چی میشه.من Wii م UC ـه تمام game هام هم UC ـه اما Region Free میکنه , یه Donkey Kong Jungle Beat نسخه Gamecube دارم که Pal Original ـه و چون یه Bango Controller داره که مثل طبله برام مهم بود اجرا بشه که شد
خوب من تازه Wii گرفتم 2 سال پیش که نداشتم
هیچی بازی اجرا میشه اما صدا هم Slow motion ـه هم خش داره
Mario رو با سرعت 2.4 روی Pionner DVD با Writer Pionner زدم اما صداش تو Cutscene ها خراب ـه کلا Cutscene هاش Slow motion ـه هم صدا هم تصویر اما موقع بازی درسته Cutscene هاش که میگم همون اول بازی ـه
شما بازی رو رو پرینکو هم رایت کن ببین چی میشه.
راستی فریمورتون چیه؟؟
آره یادم نبود که با اینترنت وی 4.2 کردی.ok میخرم رو اون هم میزنم
4.2 U یه هفته است که online گرفتمش تا آخر هم رفت بدون مشکل