مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

سلامی دوباره
آقا من یه مشکل دیگه ای با کنسولم دارم وقتی بازی ها رو با neo gamma اجرا میکنم گاهی اوقات وقتی که میخواد برنامه رو اجرا کنه از توی HBC هنگ میکنه و حتی خاموش یا ریست هم نمیشه فقط باید از برق بکشمش:eek: اینو چی کارش کنم؟؟

احتمال داره از رمت باشه .
همین الان که neo gamma رو روی رم sd داری یه کپی دیگه هم بکن تا محل کپی شدنش فرق کنه . بعد neo gamma ی اول رو پاک کن .

اگه تونستی از رم sandisk استفاده کن ...

سلامی دوباره
آقا من یه مشکل دیگه ای با کنسولم دارم وقتی بازی ها رو با neo gamma اجرا میکنم گاهی اوقات وقتی که میخواد برنامه رو اجرا کنه از توی HBC هنگ میکنه و حتی خاموش یا ریست هم نمیشه فقط باید از برق بکشمش اینو چی کارش کنم؟؟
سلام.
شما یه دور رمتو با FAT32 فرمت کن بعد دوباره بریزش.
اصلا بهتره که چنلش رو نصب کنی چون دیگه به SD اصلا نیازی نیست:
تاپیک چنل نرم افزار ها و بازی ها

سلامی دوباره
آقا من یه مشکل دیگه ای با کنسولم دارم وقتی بازی ها رو با neo gamma اجرا میکنم گاهی اوقات وقتی که میخواد برنامه رو اجرا کنه از توی HBC هنگ میکنه و حتی خاموش یا ریست هم نمیشه فقط باید از برق بکشمش:eek: اینو چی کارش کنم؟؟
اره این مشکل معمول هست
چون بعضی وقتا گیر میده و برنامه ها رو اجرا نمیکنه
تازه از برق نکش 10 ثانیه دستستو رو پاور بگیر شایدم بیشتر:biggrin1:

من Mod Chip Drive Key‌ برای Wii م خریدم چند تا مشکل دارم

من Game‌ هامو خودم Write می‌کنم و خیلی‌ هم دقت می‌کنم تو نگه داریشون Redsteel رو که میزارم یه کم که بازی‌ می‌کنم ایراد کثیفی دیسک میده اشکال از چیه ؟ Wii که آکبنده پس لنز نیست یا از Mod Chip ـه یا از Write گیم . می‌شه کسی‌ کمک کنه ؟؟؟؟

در مورد سوپر ماریو هم بازی‌ رو لود می‌کنه اما صداش ایرد داره مشکل از چیه ؟؟؟

در مورد سوپر ماریو هم بازی‌ رو لود می‌کنه اما صداش ایرد داره مشکل از چیه ؟؟؟
این مودچیپ شما خودش فری ریجن می کنه؟؟
در مورد اجرای SMG با مودچیپ ما 2 سال پیش کلی بحث کردیم.
منظورت از صداش ایراد داره چیه؟؟ کجا مثلا؟؟ چجوری میشه؟

این مودچیپ شما خودش فری ریجن می کنه؟؟
در مورد اجرای SMG با مودچیپ ما 2 سال پیش کلی بحث کردیم.
منظورت از صداش ایراد داره چیه؟؟ کجا مثلا؟؟ چجوری میشه؟

من Wii م UC ـه تمام game هام هم UC ـه اما Region Free میکنه , یه Donkey Kong Jungle Beat نسخه Gamecube دارم که Pal Original ـه و چون یه Bango Controller داره که مثل طبله برام مهم بود اجرا بشه که شد

خوب من تازه Wii گرفتم 2 سال پیش که نداشتم

هیچی بازی اجرا میشه اما صدا هم Slow motion ـه هم خش داره

Mario رو با سرعت 2.4 روی Pionner DVD با Writer Pionner زدم اما صداش تو Cutscene ها خراب ـه کلا Cutscene هاش Slow motion ـه هم صدا هم تصویر اما موقع بازی درسته Cutscene هاش که میگم همون اول بازی ـه

آخرین ویرایش:
من Wii م UC ـه تمام game هام هم UC ـه اما Region Free میکنه , یه Donkey Kong Jungle Beat نسخه Gamecube دارم که Pal Original ـه و چون یه Bango Controller داره که مثل طبله برام مهم بود اجرا بشه که شد

خوب من تازه Wii گرفتم 2 سال پیش که نداشتم

هیچی بازی اجرا میشه اما صدا هم Slow motion ـه هم خش داره

Mario رو با سرعت 2.4 روی Pionner DVD با Writer Pionner زدم اما صداش تو Cutscene ها خراب ـه کلا Cutscene هاش Slow motion ـه هم صدا هم تصویر اما موقع بازی درسته Cutscene هاش که میگم همون اول بازی ـه
شما بازی رو رو پرینکو هم رایت کن ببین چی میشه.
راستی فریمورتون چیه؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or