مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

سلام به تمام بچه های بخش Wii!!
من بعد از مدتی اومدم یه سر به اینجا بزنم و یه سوال هم بپرسم...
من چند وقتی بود که به Wii دست نزده بودم، یه چن روز پیش اومد یکم بازی کنم یه بازی گزاشتم دیدم قبل از اینکه من روی چیزی کلیک کنم اون Error ژاپنی ـه رو میده که وسطش یه Off انگلیسی داره (حتما" این مشکل رو قبلا" دیدین یا درموردش شنیدین) در هر صورت من اول فکر کردم مشکل فقط از همون بازی ـه ولی بعدا" فهمیدم کنسولم برای تمام بازی ها همین Error رو نشون میده ...
البته دقت کنین این مشکل با اونی که بعد از روی چنل کلیلک کردن همین Error رو میده فرق داره!!
در هر صورت به نظر شما مشکل چیه؟

سلام به تمام بچه های بخش Wii!!
من بعد از مدتی اومدم یه سر به اینجا بزنم و یه سوال هم بپرسم...
من چند وقتی بود که به Wii دست نزده بودم، یه چن روز پیش اومد یکم بازی کنم یه بازی گزاشتم دیدم قبل از اینکه من روی چیزی کلیک کنم اون Error ژاپنی ـه رو میده که وسطش یه Off انگلیسی داره (حتما" این مشکل رو قبلا" دیدین یا درموردش شنیدین) در هر صورت من اول فکر کردم مشکل فقط از همون بازی ـه ولی بعدا" فهمیدم کنسولم برای تمام بازی ها همین Error رو نشون میده ...
البته دقت کنین این مشکل با اونی که بعد از روی چنل کلیلک کردن همین Error رو میده فرق داره!!
در هر صورت به نظر شما مشکل چیه؟
دوست عزیز این ارور یا از خش دار بودن است یا سرعت نا مناسب (باید 4x باشه)
میتونی از لودر هایی مثل SOFTCHIP ,GECKO OS ,NEOGAMA هم استفاد کنی که تاپیک کپی خور نرم افزاری هستن

موفق باشی

دنی جان نگرفتی چی گفتم!
1. DVD ها سالمن چون چند تا از بچه ها ازم بازی میخاستن بهشون دادم کار میکرد بعدشم من حدود 40 تا بازی دارم نمیشه یه دفه ای همه با هم خراب بشن که!!
2. همون طور که گفتم بعد از گزاشتن DVD این پیغام توی Wii Menu میاد قبل از اینکه من روی هر Channel ـی کلیک کنم

دنی جان نگرفتی چی گفتم!
1. DVD ها سالمن چون چند تا از بچه ها ازم بازی میخاستن بهشون دادم کار میکرد بعدشم من حدود 40 تا بازی دارم نمیشه یه دفه ای همه با هم خراب بشن که!!
2. همون طور که گفتم بعد از گزاشتن DVD این پیغام توی Wii Menu میاد قبل از اینکه من روی هر Channel ـی کلیک کنم
ببین قبلا این ارور نمیومد درسته؟؟
اگه قبلا نمی یومد و الن میاد یعنی یه چیزی نصب کردی یا ویتو انگولک کردیو
آپدیت نکزدی؟؟
preloader چی؟ این preloader قبلا نصب نبوده؟؟

اگه می خوای بری تو بازی فعلا می تونی بری تو نرم افزار مثل جکو بعد دیسک رو بزاری.

دنی جان نگرفتی چی گفتم!
_______
یه چیزی بگم:cheesygri
دیسک رو برعکس نزاشتی:cheesygri چون یه بار دوستم برعکس گذاشت بعد این ارور رو داد
اره منم با نظر علی موافقم فکر کنم یه چیزی نصب کردی که گند زده به همه چی(بازی ها قدیمی هستن یا جدید)

سلام علی!
آره الان که گفتی فکر کنم این مشکل احتمالا" بعد از اینکه کنسول رو آپدیت کردم و Preloader رو نصب کردم به وجود اومده ولی تا جایی که یادم بعد از این کار یه بازی گزاشته بودم و مشکل نداشت...
در هر صورت به احتمال زیاد مشکل همینه حالا مساله اینه که باید چی بکنم من شنیدم برای پاک کردن Preloader باید دوباره System Menu رو نصب کرد، System Menu من 4.1 هست الان این 4.2 رو نصب کنم مشکلی نداره؟ فکر میکنی مشکلم رو حل کنه؟
دیسک رو برعکس نزاشتی:cheesygri چون یه بار دوستم برعکس گذاشت بعد این ارور رو داد
من رو چی فرض کردی؟ :دی من چندین ساله Wiigamer ـم ها!! :دی
اره منم با نظر علی موافقم فکر کنم یه چیزی نصب کردی که گند زده به همه چی(بازی ها قدیمی هستن یا جدید)
همه همینجوریه فرقی نمیکنه (فقط Wii Music مشکل نداره واقعا" جالبه!!)

سلام علی!
آره الان که گفتی فکر کنم این مشکل احتمالا" بعد از اینکه کنسول رو آپدیت کردم و Preloader رو نصب کردم به وجود اومده ولی تا جایی که یادم بعد از این کار یه بازی گزاشته بودم و مشکل نداشت...
در هر صورت به احتمال زیاد مشکل همینه حالا مساله اینه که باید چی بکنم من شنیدم برای پاک کردن Preloader باید دوباره System Menu رو نصب کرد، System Menu من 4.1 هست الان این 4.2 رو نصب کنم مشکلی نداره؟ فکر میکنی مشکلم رو حل کنه؟

من رو چی فرض کردی؟ :دی من چندین ساله Wiigamer ـم ها!! :دی

همه همینجوریه فرقی نمیکنه (فقط Wii Music مشکل نداره واقعا" جالبه!!)
نه بابا 4.2 رو نصب نکن
تو باید از این تاپیک با سیستم من هک مخصوص J4.1 دوباره PL رو نصب کنی و گزینه های گفته شده سیستم منو هک رو فعال کنی
اینوهم بگم تو اون تاپیک در مورد ios هم توضیح داده شده که بی خیالشون شو شما فقط peloader رو نصب کن
نکته: بازی های جدید رو امکان داره نتونی از دیسک چنل بیاری پس روشش نصب ios هست که اکثرا Wii شونو با این کار بریک کردن(البته مال من چون از همون وی های اولی هست مشکلی براش پیش نیومد )
پس چون کار ریسکس هست شما اگه بازی جدیدی خریدی اگه با وجود سیستم منو هک preloader هم نیومد از این برنامه ها استفاده کن
راستی به کمک این تاپیکbootmii رو نصب کن و از ویت یه بکاپ بگیر که اگه بریک هم شد درستش کنی

موفق باشی

سلام علی!
سلام.
اصلا 4.2 رو نصب نکن که بد بخت میشی.
همون preloader خراب کرده چون منم این مشکل برام با نصب Preloader پیش اومده. شما باید preloader رو پاک کنی. اگه فریمورت رو دوباره نصب کنی پاک میشه ولی یه Removal Tool هم خودش داره.
شما اول از ویت با بوت می بکآپ بگیر بعد پاکش کن:
http://www.rapidshare.com/files/293800827/preloaderv0.30r4-phpgeek.rar
اینو که دانلود کردی تو HBC اجراش کن بعد - رو بزن پاکش کن.

سلام
من به مشکل خنده دار بر خوردم البته هنوز تست نکردم
اما من USB reader رو نصب کردم
حالا نمیدونم باید بازی هامو چطوری توی فلش بریزم تا بتونم ازشون استفاده کنم:cheesygri:-"
دوستان اگه کمک کنن خیلی ممنون میشم

سلام
من به مشکل خنده دار بر خوردم البته هنوز تست نکردم
اما من USB reader رو نصب کردم
حالا نمیدونم باید بازی هامو چطوری توی فلش بریزم تا بتونم ازشون استفاده کنم:cheesygri:-"
دوستان اگه کمک کنن خیلی ممنون میشم
اِ شما هم wii خریدید؟ مبارک باشه
اینجا رو نگاه کنید
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=23481

چه اروری میده؟؟
با نرم افزاره WBFS Gui امتحان کردین؟؟
اول باید با همون نرم افزار فلش رو فرمت کنین بعد بازی رو بزارین تو درایو کامپیوتر بعد اون بالا سمت چپ درایو حاوی DVD رو انتخاب کنید و فلش << رو بزنین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or