Mr.Ok
کاربر سایت
ea sports active برای اجرا شدن مشکلی که نداره؟
نه خیلی راحت هم هستش
ea sports active برای اجرا شدن مشکلی که نداره؟
فکر نکنم بتونی انگلیسیش کنی چون این جور بازی ها که فقط تو ژاپن اومدن دیگه توشون زبان دیگه ای نمی زارن.
با سافت چیپ زبان رو بزار تو انگلیسی اگه نیومد باید صبر کنی تا یه پچ واسش بسازن.
نمي دونم. بايد بگردي مي گم كه احتمال اينكه بتوني پيدا كني خيلي كمه چون بازي فقط ريليز ژاپنه.جايي نيست كه پچي براي زبان بازي داده باشه؟
اين بازي هم حسابي معروفه هم امتياز بالايي گرفته![]()
بلهسلام
با تشکر از زحمات دوستان
2 تا سوال مبتدی :cheesygri در مورد "نصب HBC" و "کپی خور نرم افزاری" داشتم و هر چی گشتم، جوابی پیدا نکردم (راستش بعضی جاها رو هم نفهمیدم)
Wii من سخت افزاری کپی خور شده و ورژنش هم 3.3U هست
> آیا روی این دستگاه که سخت افزاری کپی خور شده، میشه HBC نصب کرد و با چیپش مشکلی نداره؟ (البته خودم حدس میزنم که ربطی نداشته باشن)
> و در ضمن اگه مشکلی نداره، بعد از نصب HBC ، بقیه نرم افزارهایی که در HBC اجرا میشن (برای اجرای بازی کپی) با چیپ نصب شده تداخلی پیدا نمیکنه کارشون ؟؟
در کل میشه یه دستگاه هم سخت افزاری و هم نرم افزاری کپی خور باشه؟؟:confused:
ممنون
كاندويت با مودچيپ بدون مشكل مياد. از كجا گرفتين بازي رو؟؟؟سلام من بازی THE Conduit رو خریدم . وقتی بازی رو تو دتگاه میزارم دستگاه ارور میده با GEcko 1.91
بازی رو خواستم باز کنه میگفت ios55 میخواد من هم اونو دانلود کردم و ریختم v5149
frimware دستگاه 4.1u هست و مودچیپ دستگاهم d2pro
یک سوال منظور بازی از High voltag چیه
ارور ها رو برداشتی(002و001و...)دوستان من این بازی Muramasa : demon blade رو گرفتم
با neogamma , backup luncher , softchip اجرا نشد
کار خاصی باید کرد؟
اين بازي هم بدون مشكل بايد بياد. من بدون Fix 002 اجرا كردم.دوستان من این بازی Muramasa : demon blade رو گرفتم
با neogamma , backup luncher , softchip اجرا نشد
کار خاصی باید کرد؟
نصبش فايده اي نداره. سافت چيپ رو امتحان كنيد.این Cios rev14 چجوری هست نصبش فایده ای داره باگ ناجوری نداره
الان يه تست مي كنم مي گم.دوستان من با یه مشکلب بر خوردم
من باز هایی که تو هارد هست رو وقتی برش میگردونم تو pc (یعنی iso ش رو) اولا وقتی با terucha باز میکنی فقط یه پارتیشن داره و هم رایتشم که میکنم اجرا نمیشه
کسی میدونه باید چی کار کنم؟؟؟ کاری باید انجام بدم؟؟؟؟؟؟