مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

lمن میخوام چنل هارو از خو چنل اجرا کنم از free the wad هم استفاده کردم فایده نداشت pre loder هم دارم با system hack هم نتونستم درست کنم وقتی گزینه های فری چنل رو enabled میکنم دستگاه موقع اجرای چنل گیر میکنه وقتی با gecko هم اجراش میکنم هنگام بیرون اومدن گیر میکنه

بازی های wiiware رو میخوام اجرا کنم مثلا بازی sword&soldiers با اینکه هم ریجن دستگاه هم هست اما باز هم باید از داخل Gecko os اجرا کنم

براي بازيهاي wiiware شما بايد فايل wad رو توي پوشه wad تو روت sd بذارين بعد از طريق برنامه wadinstaller يا wadmanager اونا رو نصب كنين .اصلا gecko براي اجراي بازيهاي غير اورژينال از diskهستش

براي اطلاعات بيشتر تاپيك نحوه اجراي بازيهاي wiiware و virtual consol رو مطالعه فرماييد

راهی هست که این ios249 رو که الان نصب کردم پاک کنم
چون دیگه بعضی بازی هام با channel backup launcher نمیاد
برو تو wAD MANAGER بعد روی فایل IOS 249که نصب کرده بودی بزن و به جای گزینه ی INSTALL WAD گزینه ی UNINSTALL WAD رو بزن تا پاک شه

من میخوام wii روبه مانیتور وصل کنم شنیدم باید با کارت VGA این کارو انجام بدم ، قیمتش چنده و از کجا میتونم گیر بیارم ؟ مانیتورم T1900 سامسونگ هست .

سلام دوستان
من بازي BLEACH VERSUS CRUSADE رو دانلود كردم اما چون بازي فقط در ژاپن عرضه شده زبانش ژاپنيه.
چه طوري مي تونم زبان بازي رو به انگليسي تغيير بدم؟
ممنون

من نمی تونم چنل opera رو نصب کنم
تو wad manager میگه error 1104
ارورش رو دقیقا یادم نیست فکر کنم این باشه
wad ش رو هم دانلود کردم هم با nusd ساختم

اول بهتر هست كه با برنامه TITLE LISTER يك نگاهي بكني ببيني كه OPERA نصب هست يانه اين ارور رو وقتي يك چنل نصب هست و باز هم ميخواي نصبش كني ميده
اگر اينترنت چنل رو ديدي كه نصبه
تو WAD MANAGER تو قسمتي كه ميپرسه UNINSTALL WAD رو به جاي INSTALL WAD انتخاب كن تا اول از شره چنلي كه قبلن نصب شده راحت بشي بعد دوباره نصبش كن

راهه ديگش اينه كه
چنل قبلي رو با ANYTITLEDELETER پاك كن فقط خيلي مواظب باش اشتباهي چنل ديگه اي پاك نشه
و بعد با WADMANAGER نصبش كن

سلام دوستان
من بازي BLEACH VERSUS CRUSADE رو دانلود كردم اما چون بازي فقط در ژاپن عرضه شده زبانش ژاپنيه.
چه طوري مي تونم زبان بازي رو به انگليسي تغيير بدم؟
ممنون
فکر نکنم بتونی انگلیسیش کنی چون این جور بازی ها که فقط تو ژاپن اومدن دیگه توشون زبان دیگه ای نمی زارن.
با سافت چیپ زبان رو بزار تو انگلیسی اگه نیومد باید صبر کنی تا یه پچ واسش بسازن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or