احتمالا به اينترنت احتياج ميشه تو نصبش. از روش آفلاين بري بهتره.من چند تا سوال داشتم:
با این برنامه میشه فرم ویر wii رو به ۴.۱ آپدیت کرد؟ من ویم کره ای هست. اسمه برنامش اینه firmware updater 4.1
اینم لینکش http://www.mediafire.com/download.php?inuiqnm22y2
یه برنامه بگید که بشه چنل ها رو(بازی های wiiware) رو باهاش پاک کرد؟
بابا سافت چيپ اومد؟؟اونو امتحان كن.با تشکر از استاد عزیز
من هوم برو رو دوباره نصب کردم
گیکو رو هم نصب کردم ولی برای همه بازی هایی که به صورت عادی اجرا نمی شن میگه که احتیاج به IOS 55
داره نمی دونم از الان به بعدشو چکار کنم لطفا منو راهنمایی کنین .
با تشکر از شما .
سافت چیپ نه نیومد چون موقعی که میخوا نصب کنم میگه ios دیفالت رو نمی تونم پیدا کنماحتمالا به اينترنت احتياج ميشه تو نصبش. از روش آفلاين بري بهتره.
براي پاك كردن چنل عكس Wii او گوشه رو بزن بعد Data Managment بعد Channel ها رو بيار بعد هر كدوم رو مي خواي پاك كن.
بابا سافت چيپ اومد؟؟اونو امتحان كن.
نصب IOS55ريسكيه.
يا 36 يا 249سافت چیپ نه نیومد چون موقعی که میخوا نصب کنم میگه ios دیفالت رو نمی تونم پیدا کنم
کدوم نوع ios رو میخواهید نصب کنید
چند نوع ios با چند عدد مختلف جلوش ظاهر میشه که نمی دونم کدوم نوع ios رو انتخاب کنم
چون میترسم دستگاه بریک شه
ممنون میشم استاد عزیز جواب منو بدین
البته الان هم سافت چیپ روش نصبه ولی کار نمیکنه .
تو Wad Manager اون IOSرو بزار 249من هر کاری کردم نتونستم بالا خره فرم ویر 4.1 رو نصب کنم
با روش wad ارور 1036- میده
به 4.0 هم آپدیت می کنم ارور 1- میده
شما هم تو Wad Manager اون IOSرو بزاريد رو 249سلام من میخوام بازی Adventure island میخوام نصب کنم ERROR :ret:-2011 میده مشکل کجاست فریمورمن 4.1 u هست Cios هم میخوام نصب کنم همین ارورو میده با تشکر
براي Resort بايد بازي رو با Neo Gamma ورژن R7 بياريد و تو تنظيمات Alt.dol رو بزاريد رو ديسك.و در ضمن یه مشکل تازه هم پیدا کردم موقعی که با سافت چیپ لود میکنم ارور 002# البته فعلا برای wii sport resort
ولی مشکل 2 تا بازی تنیس و 1 بازی دیگه براش با سافت چیپ حل شده البته با راهنمایی شما .
رو میده ممنون میشم راهنماییم کنین
وژن دستگاه 3.1 هست .
كدوم بازي جواب نداد؟؟با عرض سلام من 2 روز پیش از 1 بازیم با برنامه NEROBURN ایمج گرفتم و dvd من هم datalife بود و بازیم رو با دور 4x زدم و burn کردم و الان این dvd جدیدم حتی از dvd قدیم خودش بهتر شده و لودهای بازی به طور عجیبی کوتاه تر شدولی امروز می خواستم دوباره یکی دیگه از بازیها مو مثل همون بازی همون طور با همون نرم افزار دوباره رایت کنم همه کار های که قدیم واسه همون بازی انجام داده بودم واسه همین بازی انجام دادم ولی این دفعه دستگاه بازی رو لود کرد ولی صفحه کلا سیاه میشه و باید دستگاه رو خاموش کنم و بازی لوود نمیشه.میشه بگید باید چیکار کنم و بهترین نرم افزار برای رایت بازیهای wii چه نرم افزاری هست.؟ممنون میشم راهنمای کنید.مرسی
به اين تاپيك مراجعه كنيد:سلام دوستان
بنده میخوام wii رو به اینترنت وصل کنم ولی نمیشه اگه براتون امکان داره یه راهنمائی بکنید چون خیلی گیرم
با تشکر
تو Wad Manager اون IOSرو بزار 249