مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

فقط از ويتون بك آپ بگيرين بعد آپديت كنين. كه امروز يه نفر ديگه ويشو بريك كرده.

میدونم علی منو میگی .:love: آقا راست میگه بک آپ یادتون نره که به روزگار من میوفتین . در ضمن عکسرو دیدی . تا حالا اینجوریشو دیده بودی . :(
در ضمن از علی جان هم از بابت تموم کمکاش متشکرم ایشون حقشون بالاتر از ایناست ( تو سایت )

سلام
اقا خبری از روش اجرا channel از sd نشده

اگر منظورت چنل vc , wiiware هست تو آخرين پستهاي تاپيك نحوه اجراي بازيهاي wiiware نوشتم

من اينكار رو با پچ كردن ios60 انجام دادم هيچ مشكلي هم نداشتم ولي alimami ميگه ريسكش خيلي بالاست .ما كه اين ريسكو كرديم و جوابشم گرفتيم

نحوه پچ كردن هم اينه كه ios60patched.wad رو دالود و با wadmanager نصب كني. همين!

مشخصات دستگاه من وقتي اينكار رو كردم:
wii korean
ver:4.0 U
cios 249
preloader
Ios 60 هم از قبل نصب بود و تو صفحه preloader اون پايين مينوشت ios60
---------------------------------------------------
ريسكش هم بخاطر همينه كه اگر ios60 نصب نباشه يا خراب باشه ديگه pre loader كار نميكنه و سيستم بالا نمياد
---------------------------------------------------

آخرین ویرایش:
اگر منظورت چنل vc , wiiware هست تو آخرين پستهاي تاپيك نحوه اجراي بازيهاي wiiware نوشتم

من اينكار رو با پچ كردن ios60 انجام دادم هيچ مشكلي هم نداشتم ولي alimami ميگه ريسكش خيلي بالاست .ما كه اين ريسكو كرديم و جوابشم گرفتيم

نحوه پچ كردن هم اينه كه ios60patched.wad رو پيداكني و با wadmanager نصب كني. همين!

مشخصات دستگاه من وقتي اينكار رو كردم:
wii korean
ver:4.0 U
cios 249
preloader
Ios 60 هم از قبل نصب بود و تو صفحه preloader اون پايين مينوشت ios60

ريسكش هم بخاطر همينه كه اگر ios60 نصب نباشه يا خراب باشه ديگه pre loader كار نميكنه و سيستم بالا نمياد
ممنون
برای شما مقدور هست این ios60pached که خودتون امتحان کردید رو اپ کنید یا لینک همون جایی که خودت دان کردی رو بدی

ممنون

سلام.من هم بلاخره یک WII گرفتم.امروز یک بازی دانلود کردم با اموزش فارسی Trucha بازی رایت کردم اما ارور 002 داد.با GenericWiiPatcher این ارور هم برداشتم اما بازم همین ارور 002 داد. چیکار کنم این ارور نیاد؟

پس اگر کسی این فایل ها رو ادیت کرده من به هیچ فایلی دست نزنم و فقط فایل iso رایت کنم
دقیقا
کلا نباید با تروچا به فایل های iso هست زد
بیشترن استفاده از main.dol هست
فقط اینو بگم در فریم ور های بالای 3.2 به دیسک های دست کاری شده توسط تروچا گیر میده که میتونی از loader ها و یا روش سیستم منو هک preloader استفاده کنی

این بازی که گرفتم پاک کردم نمیدونم تو این بازی ها که رایت کردم مشکل کجا بود یکی هم که بدون دستکاری رایت کردم همون اول تو برنامه backuplauncher قفل می کرد.بقیه هم که ارور 002 دادن با سافت چیپ هم اجرا نشدن حالا بازی بعدی رو گذاشتم رودانلود ببینم این بازی دیگه چی میشه.این بازی که گرفتم نوشته palدستگاه من کره هست ممکنه از این باشه؟
بازی رو از سایت espalwii.com دانلود کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or