dani8gb
کاربر سایت
هنگام گذاشتن Sd تو دستگاه یه گیری نداره؟؟؟من یه microSD مدل SanDisk داشتم. روش Softchip و neogamma رو هم ریختم و بازیها رو هم باهاش اجرا می کردم. بعد تصمیم گرفتم چند تا بازی wiiware نصب کنم. از همون تاپیک بازیهای wiiware دانلود کردم و با wad managerنصبشون کردم.
مشکلی که پیش اومد این بود که wii دیگه SD رو نمی خوند. فکر کردم مشکل از SD باشه، هرچند توی کامپیوتر هیچ مشکلی نداشت. یک SD مدل Transcend خریدم، اونم کار نکرد. بعد از هر کسی که دیدم حافظه SD یا microSD داشت، ازش قرض کردم و بازم بی فایده بود. wii کارت رو می شناسه ولی پیغام میده که قابل استفاده نیست.
آیا ممکنه مشکل به خاطر استفاده از یه ios خاص پیش اومده باشه؟ و الان من چیکار کنم؟ آیا برای عوض کردن دوباره ios میشه از طریق dvd اقدام کرد؟ یا بهتره بازم برم SD های دیگه رو امتحان کنم؟ حتی به فکرم رسیده کلا از گزینه format wii system memory تو خود wii menu استفاده کنم. اما با توجه به اینکه این کار hbc و backup launcher رو هم از کار میندازه گذاشتمش به عنوان آخرین راه حل و در ضمن اگه مشکل واقعا خراب شدن slot کارت SD باشه که دیگه در اون صورت کنسول کلا غیر قابل استفاده میشه.
با توجه به این که با neogamma، کنسول دیگه گلستان شده بود و همه بازیها رو اجرا می کرد، وضعیت الانش واقعا قابل تحمل نیست! در ضمن کنسول کره ایه با فیرم وِرِ 3.2u
چون امکان داره دکمه ی lockبه حرکت در بیاره و باعث بشه نشه ازش استفاده کرد