مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

راه حلی برای این مشکل ما پیدا نشد؟!
من که خودم هیچ مشکلی ندارم شما از کجا دانلود کردید ؟؟
اگه از لینک گوگل کد دانلود کردی منم از اون دان کردم و مشکلی ندارم
فلدر fceugx رو تو روت ریختی
یه بار دیگه دانلود کن شاید بد دانلود شده
از اینجا هم دان کن
bye
بهتره مشکلات و سوالات این شبیه ساز رئ در تایپک خودش مطرح کنید;)

سلام خیلی ممنون...با imgburn رایت نمیشه...میگه فایل آسیب دیده و .... یعنی بزارم تو دستگاه هیچ کاری نکنم..؟
یه با دیگه دانلود کن باید با SOFTCHIP یا GECKO OS اجراش کنی بعد هم DELETE ALL رو بزن

backup disc رو از turdinc دانلود کردم، imgburn هم ورژن جدید دانلود کردم و رایت هم شد ولی وقتی با softchip اجرا میکنم این رو مینویسه:
ES_GetTmdView failed: -106 for 0000000100000002
MemAlloc: Can't allocate -2145988256 bytes
با gecko هم no dvd found میگه...
ببین اگه بوت می میاد کارت راحته.یه نرم افزار به نام NAND Creator هست که برات NAND میسازه بعد میزاری تو SD و بعد وی رو بر می گردونی.
من nand creator رو پیدا نکردم لینکش رو بی زحمت میزاری...ممنون

سلام
من وی رو فرمت کردم چون میخواستم بفروشمش بک آپ لانچر چنل و homebrew channel از صفحه اصلی پاک شد . تونستم homebrew channel رو دوباره نصب کنم ولی چجوری بک آپ لانچر چنل رو به صفحه اصلی برگردونم ؟ لطفا راهنماییم کنین.

سلام
من وی رو فرمت کردم چون میخواستم بفروشمش بک آپ لانچر چنل و homebrew channel از صفحه اصلی پاک شد . تونستم homebrew channel رو دوباره نصب کنم ولی چجوری بک آپ لانچر چنل رو به صفحه اصلی برگردونم ؟ لطفا راهنماییم کنین.
چنلش رو دانلود کنید و با Wad Manager نصب کنید.(باید به صورت WAD باشه)

سلام...من wad manager 1.5 رو دان کردم که دسته gc رو ساپورت میکنه حالا اگه آپدیت رو نصب کنم درست میشه دیگه؟در ضمن این ارور ها رو هم میده:
s-menu3.2j= ERROR = ret -1035
s-menu4.0j= ERROR = ret -1022
backup disc رو از turdinc دانلود کردم، imgburn هم ورژن جدید دانلود کردم و رایت هم شد ولی وقتی با softchip اجرا میکنم این رو مینویسه:
ES_GetTmdView failed: -106 for 0000000100000002
MemAlloc: Can't allocate -2145988256 bytes
با gecko هم no dvd found میگه...
کسی به این جواب نمیده...؟

سلام...من wad manager 1.5 رو دان کردم که دسته gc رو ساپورت میکنه حالا اگه آپدیت رو نصب کنم درست میشه دیگه؟در ضمن این ارور ها رو هم میده:
s-menu3.2j= ERROR = ret -1035
s-menu4.0j= ERROR = ret -1022

کسی به این جواب نمیده...؟
ببین دقیقا روشش رو نمیدونم اما wad manager میتونه فایلی که باعث بریک شدن هست رو پیدا و با اجازه ی سابwii پاکش کنه

برای اونم از چند جای دیگه بگرد تو google و یا از اول دانلود کن حتما خرابی داره دیگه از یه سرور دیگه دانلود کن

چی کار کردی بریک شد؟؟برو با AnyTitle Deleter عامل بریک کننده رو پاک کن.
Wad Manager چه IOS رو انتخاب میکنی؟؟
اگه خواستی من NAND ویم رو برات بفرستم.شاید کار کرد.

چی کار کردی بریک شد؟؟
یه کار احمقانه:((...می خواستم با wad maneger به 4.0j آپدیت کنم، دیدم ارور داد زدم هم ios60 و هم s-menu4.0j رو uninstall کردم...
برو با AnyTitle Deleter عامل بریک کننده رو پاک کن.
امتحان کردم، این اومد:
dsc00014.jpg

Wad Manager چه IOS رو انتخاب میکنی؟؟
دیفالتش ios249 هست...
اگه خواستی من NAND ویم رو برات بفرستم.شاید کار کرد.
اگه میتونی بی زحمت با winrar فشرده کن(compression methode رو best بزار) خیلی ممنون...

آخرین ویرایش:
سلام دوستان !

من چند تا ???? داشتم:

1-تو تهران،مدچیپ خوب پیدا میشه؟(مثل D2C)

2-اگه رو دستگاهم مدچیپ بزارم تمام بازیهارو اجرا میکنه یا با نرم افزاری فرقی نداره؟

3-من میتونم با بگاپ wii خودم،wii یکی دیگه رو که بریک شده درست کنم؟؟؟

تشکر و سپاس:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or