مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

سوال 1: نرم افزار Preloader رو نتونستم توی HBC اجرا کنم یعنی اصلا نشونش نمیده! توی فلدره APPS ریختم.

سوال 2: بازیهای Wii که میخرم رو چطوری ازش کپی بگیرم ((رایت کنم)) چون تو کامپیوتر اصلا نمیشناستش...

سوال 3: تو یه سری فیلم دیدم که پیش نمایش بازیها توی منوی اصلی Wii میاد و هر کدوم رو بخوای انتخاب میکنی میری تو بازی... چطوری میشه اینکارو کرد ؟

سوال 4: تو قسمت Wii Shop که وارد میشم میگه میخواد نرم افزار Wii رو آپدیت کنه! اگه آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد ؟

Code:
سوال 1: نرم افزار Preloader رو نتونستم توی HBC اجرا کنم یعنی اصلا نشونش نمیده! توی فلدره APPS ریختم.

سوال 2: بازیهای Wii که میخرم رو چطوری ازش کپی بگیرم ((رایت کنم)) چون تو کامپیوتر اصلا نمیشناستش...

سوال 3: تو یه سری فیلم دیدم که پیش نمایش بازیها توی منوی اصلی Wii میاد و هر کدوم رو بخوای انتخاب میکنی میری تو بازی... چطوری میشه اینکارو کرد ؟

سوال 4: تو قسمت Wii Shop که وارد میشم میگه میخواد نرم افزار Wii رو آپدیت کنه! اگه آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد ؟
1 - نمیدونم .
2 - باید ایمیج بگیری iso ش رو که 4.7 گیگه بریزی رو هارد و هر وقت خواستی ایمیج رو رایت کنی ( بازی های wii رو pc دقیق نمیشناسه ! )
3 - باید بازی ها رو از هارد اجرا کنی . مثلا الان دستگاه من 75 تا بازی رو تو یه جا نشون میده ، هر کدوم رو که خواستم انتخاب میکنم ( تاپیک بقل ذستیه !! )
4 - نمیدونم . ولی فکر کنم اگه نکنی بهتر باشه ...

نصب Preloader به همين سادگي ها نيست.نياز به يك تاپيك جديد داره.فقط فايل boot.dol كپي كردن نيست.يه فايل Hacks.ini بايد تو rood اس دي بسازي.

آقاي Dani8gb گفتين كه مي تونين Health Screen رو بيارين؟؟
تو اونجا دگمه هاي + و - و A رو همزمان بگيرين ببينين چي ميشه.

اقا علی سلام
اسمم دانیال هست:biggrin1:
منظورت رو از HEALTH SCREEN نفهمیدم اما هم تو ریکاوری منو(هم زمانی که BACKUP DISK توش بو د و هم زمانی که نبود) امتحان کردم
تو اون صفحه اول هم که WARNING میده هم امتحان کردم
راستی این حرکت رو باید با دیسک اپدیت دار بزنم؟ یا با بک اپ دیسک ؟
لطفا بگو این کارو کجا و چه موقع انجام بدم

ممنون

اون جايي كه يه سري نوشته مياره وقتي وي رو روشن مي كني (براي من چون ژاپني نميدونم چي نوشته) بعد ميگه دگمه ي A رو بزنيد. اونجا اين 3 تا دگمه رو نگه دار.

1:ببخشید دوستان یه سوالی تو خود وی چه کابلی هست ؟ کامپونت یا کامپوزیت ؟ اونوقت کدومشون از همه بهترن ؟
2:بعد اینکه تفاوت ریجن ها علاوه بر زبان اختلاف در سرور هم هست ؟ مثلا در پی اس3 ریجن پال به سرور اروپا وصل میشه و ... همچین چیزی هم در وی هست در اختلاف سرور ها ؟
3:بعد این امتیاز ها در وی اسم خاصی نداره مثل تروفی یا (اچیومنت :sick:) ......
خیلی ممنونم

آخرین ویرایش:
1:ببخشید دوستان یه سوالی تو خود وی چه کابلی هست ؟ کامپونت یا کامپوزیت ؟ اونوقت کدومشون از همه بهترن ؟
2:بعد اینکه تفاوت ریجن ها علاوه بر زبان اختلاف در سرور هم هست ؟ مثلا در پی اس3 ریجن پال به سرور اروپا وصل میشه و ... همچین چیزی هم در وی هست در اختلاف سرور ها ؟
3:بعد این امتیاز ها در وی اسم خاصی نداره مثل تروفی یا (اچیومنت :sick:) ......
خیلی ممنونم
كامپوزيته. معلومه كامپوننت بهتره.

من از قسمت Wii Update دستگاه رو آپدیت کردم بصورت آنلاین یه چیزی حدود 200 مگ بود! الان ورژن دستگاه من از 3.2 به 4.1 تغییر کرد و Mii Channel و ... هم برگشت و کار میکنن!
اما یه سری بازیهای مثلا RED STEEL اجرا نمیشه! با SoftChip هم امتحان کردم بازم اجرا نشد!
چاره چیه ؟ باید برگردم به 3.2 یا با نرم افزارهای دیگه میشه اجرا کرد ؟

من از قسمت Wii Update دستگاه رو آپدیت کردم بصورت آنلاین یه چیزی حدود 200 مگ بود! الان ورژن دستگاه من از 3.2 به 4.1 تغییر کرد و Mii Channel و ... هم برگشت و کار میکنن!
اما یه سری بازیهای مثلا RED STEEL اجرا نمیشه! با SoftChip هم امتحان کردم بازم اجرا نشد!
چاره چیه ؟ باید برگردم به 3.2 یا با نرم افزارهای دیگه میشه اجرا کرد ؟
تبريك ميگم كه بالاخره تونستي آپديت كني و Mii Channel رو برگردوني.
Red Steel رو خيليا اشكال دارن تو اجراش.به غير از اون چي ديگه چه بازي هايي نميان؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or