bad_sectore
کاربر سایت
خوب همون installer.elf رو بكن Boot.elf
آقا باز هم تو HBC چیزی نشون نمیده...
خوب همون installer.elf رو بكن Boot.elf
بايد بياره من خودم تو SD كه نگاه كردم Boot.elf اش كرده بودم.آقا باز هم تو HBC چیزی نشون نمیده...
خوب یه پیشنهادسلام.
برای من بقیه برنامه هارو اجرا میکنه ولی این یکی رو اصلا نمیاره...
ببين نرم افزاره Bootmii يه خورده اذيت مي كنه.سلام.
برای من بقیه برنامه هارو اجرا میکنه ولی این یکی رو اصلا نمیاره...
اما فکر کنم به boot.dol ربط داشته باشه چون ماله منم بوت dol رو شناختببين نرم افزاره Bootmii يه خورده اذيت مي كنه.
اين ليست SD هايي هست كه اون پشتيبانيش مي كنه:
http://wiibrew.org/wiki/BootMii/SD_Card_Compatibility_List
يه كاري كن.نرم افزار Bootmii رو تو وي خودت نصب كن تو تنظيماتش بزن Boot2 بعد يه سري فايل تو SDت درست ميكنه.بعد اون SD رو بزار تو وي بريك شده ببين نرم افزار وقتي وي رو روشن مي كني مياد.اما فکر کنم به boot.dol ربط داشته باشه چون ماله منم بوت dol رو شناخت
اون wii هنوز وبال گردنمه جون من راه دیگه ای نیست
این boot 2 کجای این bootmii هستيه كاري كن.نرم افزار Bootmii رو تو وي خودت نصب كن تو تنظيماتش بزن Boot2 بعد يه سري فايل تو SDت درست ميكنه.بعد اون SD رو بزار تو وي بريك شده ببين نرم افزار وقتي وي رو روشن مي كني مياد.
داداش pcgame چندتا کوچه بالا ترهسلام بر همه بر بکس عاشق pcgame
گرافیک بازی street Fighter iv خیلی عالیه
من دوره easy بازی رو تموم کردم تا تموم شد زد game over
هیچ سر در نیو ردم .
Ultra Combo اکثر کارکتر ها همون super combo+چندتا مشت اضافه تره ولی من نتونستم Ultra Combo را بزنم اگه کسی زده و بلد یاده ما هم بده ثواب داره به خدا
salam dadashداداش pcgame چندتا کوچه بالا تره
اینجا ماله wii هست
اينجا تاپيك مشكلات و سوالات تو تالار WII هست.salam dadash
inja zade mashkelat va soalat nazade wii ya xbox ya pc
shoma ham be jaye inke namak ro zakhmemon bepashi komakemon kon
بعد از اجراي Bootmii سه تا گزينه مياره كه يكيش نصب bootmii هستش.گزينه Install Bootmii as Boot2 رو بزن.این boot 2 کجای این bootmii هست
اينجا تاپيك مشكلات و سوالات تو تالار WII هست.
بعد از اجراي Bootmii سه تا گزينه مياره كه يكيش نصب bootmii هستش.گزينه Install Bootmii as Boot2 رو بزن.
قربون شما برم چرا میزنی من هم قصدم خیر بود:smile:salam dadash
inja zade mashkelat va soalat nazade wii ya xbox ya pc
shoma ham be jaye inke namak ro zakhmemon bepashi komakemon kon
نه نششششششششششششششششششدبعد از اجراي Bootmii سه تا گزينه مياره كه يكيش نصب bootmii هستش.گزينه Install Bootmii as Boot2 رو بزن.