مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

ببين ريسكش با خودته:
Code:
Want to softmod your Wii ??
Just do this:

1. Get Bannerbomb, this will  load boot.elf or boot.dol from the root of your SD.
2. Install  HBC/DVDx/BootMii (boot2 preferably) using Bannerbomb by placing it on the root  of your SD named boot.elf
3. get IOS wads (required when the Wii has no  internet connection, use WB3000's NUS Downloader)
4. run TruchaBugRestorer  and downgrade IOS15, install patched IOS36 as IOS36, restore IOS15
5. run any  cIOS installer you want
6. Then use any USB/DVDBackup loader you wish  (USBLoaderGX or NeoGammaR6+ recommended.)

علی سلام
اقا اون بریک شدهه درست نشد(فعلا)
یه توضیحی در باره اینا میدی و کارشون چیه:
DVDX
BOOT MII
STARFALL
DVDx يه نرم افزاره كه قابليت پخش دي وي دي رو وي رو ايجاد مي كنه.
BOOTMII يه نرم افزاره كه بعد از نصب رو SD يه سري فايل ايجاد مي كنه كه مي توني با اون فايلا وي رو بوت كني(چه بعد از بريك و چه قبل از بريك)همچنين از NAND وي Backup مي گيره كه بعد كه بريك شد راحت بشه برش گردوند.
StarFall هم اين كارا رو ميكنه:

• Region free GC games with video mode patch

• Region free Wii games

• Region free channels

• No mainmenu BGM

• Start rescue-menu when Y is held on 1st GC controller

• Remove rescue-menu diagnostic disc check

• Replace health warning with backmenu

• Skip disc update check

ببين ريسكش با خودته:
Code:
Want to softmod your Wii ??
Just do this:

1. Get Bannerbomb, this will  load boot.elf or boot.dol from the root of your SD.
2. Install  HBC/DVDx/BootMii (boot2 preferably) using Bannerbomb by placing it on the root  of your SD named boot.elf
3. get IOS wads (required when the Wii has no  internet connection, use WB3000's NUS Downloader)
4. run TruchaBugRestorer  and downgrade IOS15, install patched IOS36 as IOS36, restore IOS15
5. run any  cIOS installer you want
6. Then use any USB/DVDBackup loader you wish  (USBLoaderGX or NeoGammaR6+ recommended.)

دوستان میشه یکم مبتدی تر این آموزش رو توضیح بدن ؟
مثلا من الان دستگاهم کپی خور شده هست! میخوام به اصطلاح Format کنم از اول برنامه بدم بهش! یا اصلا آپگرید کنم به ورژن بالاتر.

دوستان میشه یکم مبتدی تر این آموزش رو توضیح بدن ؟
مثلا من الان دستگاهم کپی خور شده هست! میخوام به اصطلاح Format کنم از اول برنامه بدم بهش! یا اصلا آپگرید کنم به ورژن بالاتر.
شما كه كنسولت كپي خور شده ديگه اينا بدردت نمي خوره.
براي آپگريد به ور‍ن 4.0 هم از اين لينك مي تونيد استفاده كنيد:
http://gbatemp.net/index.php?showtopic=144835

DVDx يه نرم افزاره كه قابليت پخش دي وي دي رو وي رو ايجاد مي كنه.
از کجا دی وی دی رو اجرا میکنه
براي آپگريد به ور‍ن 4.0 هم از اين لينك مي تونيد استفاده كنيد:
علی روش انلاینش چه فرقی با مال خود wii که تو ستینگ هست داره

تو روش افلاینش چرا فایل دانلودی 5 مگ هست یعنی همه چی تو همونه

ممنون

راستی wii بریک شدهه درست نشدا ای خدددددددداااااااااااااااااااااااااااا

یعنی یک بار که کپی خور بشه برای همیشه هست ؟
ورژن 4 کنمش یا همین 3.2 ؟
اگه بخوام 3.2 از اول بریزم چیکار باید کنم ؟
كپي خور نرم افزاري يعني همون ريختن Homebrew Channel ديگه بقيه راه ريختن همون نرم افزار و IOS و غيره هست.الان ورژنت چيه؟؟
علی روش انلاینش چه فرقی با مال خود wii که تو ستینگ هست داره

تو روش افلاینش چرا فایل دانلودی 5 مگ هست یعنی همه چی تو همونه

ممنون

راستی wii بریک شدهه درست نشدا ای خدددددددداااااااااااااااا اااااااااااا
روش آفلاينش يه فايله 5 مگ كه اون رو كه اجرا مي كني خودش فايل هاي لازم رو از اينترنت مي گيره بعد مي زاري تو SD.براي اونايي كه ويشون به اينترنت اتصال نداره.

ورژنم 3.2 هست دیگه!
ببین سوال منو نفهیدی،
الان دستگاه من کپی خور هست ورژنش هم 3.2 ریجن دستگاه هم UC هست.
حالا فرض کن الان ویندوز کامپیوترم ویندوز 7 هست و خراب شده میخوام فرمت کنم و دوباره همین 7 رو بریزم!
مراحلش اینطوریه که اول باید درایو فرمت بشه بعد دیسک 7 رو بزاری و نصب کنی دیگه!
میخوام بدونم Wii که الان روش IOS نصب هست! هم همین حالت رو داره ؟ اول باید قبلی پاک بشه بعد دوباره بهش برنامه بدی؟ میخوام دوباره 3.2 بریزم.

ورژنم 3.2 هست دیگه!
ببین سوال منو نفهیدی،
الان دستگاه من کپی خور هست ورژنش هم 3.2 ریجن دستگاه هم UC هست.
حالا فرض کن الان ویندوز کامپیوترم ویندوز 7 هست و خراب شده میخوام فرمت کنم و دوباره همین 7 رو بریزم!
مراحلش اینطوریه که اول باید درایو فرمت بشه بعد دیسک 7 رو بزاری و نصب کنی دیگه!
میخوام بدونم Wii که الان روش IOS نصب هست! هم همین حالت رو داره ؟ اول باید قبلی پاک بشه بعد دوباره بهش برنامه بدی؟ میخوام دوباره 3.2 بریزم.
فكر نكنم وي مثل كامپيوتر باشه.براي اين كاري كه تو مي خواي بكني بايد اول ورژن بالاتر بريزي بعد دانگريد كني.يا دانگريد كني بعد همين 3.2 رو بريزي.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or