Want to softmod your Wii ??
Just do this:
1. Get Bannerbomb, this will load boot.elf or boot.dol from the root of your SD.
2. Install HBC/DVDx/BootMii (boot2 preferably) using Bannerbomb by placing it on the root of your SD named boot.elf
3. get IOS wads (required when the Wii has no internet connection, use WB3000's NUS Downloader)
4. run TruchaBugRestorer and downgrade IOS15, install patched IOS36 as IOS36, restore IOS15
5. run any cIOS installer you want
6. Then use any USB/DVDBackup loader you wish (USBLoaderGX or NeoGammaR6+ recommended.)
DVDx يه نرم افزاره كه قابليت پخش دي وي دي رو وي رو ايجاد مي كنه.علی سلام
اقا اون بریک شدهه درست نشد(فعلا)
یه توضیحی در باره اینا میدی و کارشون چیه:
DVDX
BOOT MII
STARFALL
ببين ريسكش با خودته:
Code:Want to softmod your Wii ?? Just do this: 1. Get Bannerbomb, this will load boot.elf or boot.dol from the root of your SD. 2. Install HBC/DVDx/BootMii (boot2 preferably) using Bannerbomb by placing it on the root of your SD named boot.elf 3. get IOS wads (required when the Wii has no internet connection, use WB3000's NUS Downloader) 4. run TruchaBugRestorer and downgrade IOS15, install patched IOS36 as IOS36, restore IOS15 5. run any cIOS installer you want 6. Then use any USB/DVDBackup loader you wish (USBLoaderGX or NeoGammaR6+ recommended.)
شما كه كنسولت كپي خور شده ديگه اينا بدردت نمي خوره.دوستان میشه یکم مبتدی تر این آموزش رو توضیح بدن ؟
مثلا من الان دستگاهم کپی خور شده هست! میخوام به اصطلاح Format کنم از اول برنامه بدم بهش! یا اصلا آپگرید کنم به ورژن بالاتر.
از کجا دی وی دی رو اجرا میکنهDVDx يه نرم افزاره كه قابليت پخش دي وي دي رو وي رو ايجاد مي كنه.
علی روش انلاینش چه فرقی با مال خود wii که تو ستینگ هست دارهبراي آپگريد به ورن 4.0 هم از اين لينك مي تونيد استفاده كنيد:
كپي خور نرم افزاري يعني همون ريختن Homebrew Channel ديگه بقيه راه ريختن همون نرم افزار و IOS و غيره هست.الان ورژنت چيه؟؟یعنی یک بار که کپی خور بشه برای همیشه هست ؟
ورژن 4 کنمش یا همین 3.2 ؟
اگه بخوام 3.2 از اول بریزم چیکار باید کنم ؟
روش آفلاينش يه فايله 5 مگ كه اون رو كه اجرا مي كني خودش فايل هاي لازم رو از اينترنت مي گيره بعد مي زاري تو SD.براي اونايي كه ويشون به اينترنت اتصال نداره.علی روش انلاینش چه فرقی با مال خود wii که تو ستینگ هست داره
تو روش افلاینش چرا فایل دانلودی 5 مگ هست یعنی همه چی تو همونه
ممنون
راستی wii بریک شدهه درست نشدا ای خدددددددداااااااااااااااا اااااااااااا
فكر نكنم وي مثل كامپيوتر باشه.براي اين كاري كه تو مي خواي بكني بايد اول ورژن بالاتر بريزي بعد دانگريد كني.يا دانگريد كني بعد همين 3.2 رو بريزي.ورژنم 3.2 هست دیگه!
ببین سوال منو نفهیدی،
الان دستگاه من کپی خور هست ورژنش هم 3.2 ریجن دستگاه هم UC هست.
حالا فرض کن الان ویندوز کامپیوترم ویندوز 7 هست و خراب شده میخوام فرمت کنم و دوباره همین 7 رو بریزم!
مراحلش اینطوریه که اول باید درایو فرمت بشه بعد دیسک 7 رو بزاری و نصب کنی دیگه!
میخوام بدونم Wii که الان روش IOS نصب هست! هم همین حالت رو داره ؟ اول باید قبلی پاک بشه بعد دوباره بهش برنامه بدی؟ میخوام دوباره 3.2 بریزم.