مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

سلام
آقا ما هم بالاخره با راهنمایی و کمک دوستان در خرید wii , wiiدار شدیم و با کلی امید و آرزو اومدیم این super mario galaxy رو تو دستگاه گذاشتیم که ارور داد و گفت دیسک را از دستگاه خارج کرده و دستگاه را خاموش کنید البته من بازی های دیگه مثل zelda که گذاشتم همچین مشکلی نداشت . مود چیپ دستگاه هم طبق سفارش دوستان d2c هست حالا اگه میشه یه راهنمایی کنید چطوری این ماریو رو اجرا کنم ؟ ممنون

سلام دوستان.

یه سری سوال داشتم:
من Wii که گرفتم خودش همه برنامه های لازم رو روش داشت و کپی خور شده بود!
میخوام بدونم که الان بهترین ورژن برای Wii چه ورژنی هست ؟
این Homebrew چیه ؟ که تو منوی Wii هست ؟
یه لینک که از اول آموزش آپگرید کردن Wii رو داده باشه لطف کنید.
بعد من ADSL 512 دارم و Access Point که با Wii به اینترنت هم وصل شدم. رفتم تو قسمت Homebrew گفت ورژن جدید تر داده شده میخوای آپگرید کنی ؟ زدم NO ترسیدم Brick بشه. این برای چیه ؟

در ضمن من این Inferared دسترو گذاشتم بالای تلویزیون! حرارت تلویزیون ما هم از بالاش خارج میشه! خواستم ببینم برای دستگاه Inferared ضرری نداره ؟

ممننننننننننننننننننون.
ممنون.

سلام دوستان ببخشید من کمی گیج شدم
1"بهترین موچیپ برای وی کدوم هست ؟
2:این موچیپ هارو به مغازه دار میگیم برامون بذاره یا نه خودش از قبل اینکارو کرده؟
3:اگه از قبل این کارو کرده روش تشخیسش :cheesygri چیه ؟
4:بعد اینکه این موچیپ رو در کجای وی نصب میکنن ؟
5:بعد اینکه این موچیپ ها هم باید براشون اپدیت بکنیم اخه من دیدم توجه کنید یعنی علاوه بر اپدیت دستگاه اپدیت این مودچیپ هم نیاز هست ؟ روش اپدیت مودچیپ چی هست ؟
6:بعد اون اپدیتی که در بازی ها هست اگر هم هم ریجن وی باشه خواستیم میتونیم اپدیت کنیم ؟ ولی میگن محدودیت هایی رو ایجاد میکنه ؟ خوب یه لینک بدید برای دانلود فریمور ها و توضیحات و تفاوت هاشون
7:بعد اینکه فریمور فرمتش چی هست و اینکه در حافظه مادر بورد ذخیره میشه ؟
8:بعد اینکه مموری اس دی تا چند ساپورت میکنه ؟
9:برای حل برک باید چه بکنیم ؟
10:تا چند گیگ مموری ساپورت میکنه ؟ و بعد اینکه وقتی اس دی رو میزاریم چیزی توی منوش میاد که میگه اس دی وصل شده بعد مثلا موزیک هایی که ریختیم یا فیلم هایی که ریختیم بریم تو مموری پخش میکنه یا باید جایی کپی بکنیم ؟(اخه مموری وی که جایی نداره مثل هارد که نیست) یعنی از تو اس دی که فیلم ریختیم و اهنگ بتونیم با وی اجراش بکنیم !!!!
بعد روشی نداره که دی وی دی فیلم رو پخش کنه میگن یه روشی جدیدا اومده مثل اینکه !!!
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام
آقا ما هم بالاخره با راهنمایی و کمک دوستان در خرید wii , wiiدار شدیم و با کلی امید و آرزو اومدیم این super mario galaxy رو تو دستگاه گذاشتیم که ارور داد و گفت دیسک را از دستگاه خارج کرده و دستگاه را خاموش کنید البته من بازی های دیگه مثل zelda که گذاشتم همچین مشکلی نداشت . مود چیپ دستگاه هم طبق سفارش دوستان d2c هست حالا اگه میشه یه راهنمایی کنید چطوری این ماریو رو اجرا کنم ؟ ممنون
اگه مودچيپت d2c هست كه چه بهتر خودش ارور 001 رو بر ميداره.اول از بازي يه ايميج بگير ببين ريجنش چيه. راستي ريجن دستگاهت چيه؟؟
سلام دوستان.

یه سری سوال داشتم:
من Wii که گرفتم خودش همه برنامه های لازم رو روش داشت و کپی خور شده بود!
میخوام بدونم که الان بهترین ورژن برای Wii چه ورژنی هست ؟
این Homebrew چیه ؟ که تو منوی Wii هست ؟
یه لینک که از اول آموزش آپگرید کردن Wii رو داده باشه لطف کنید.
بعد من ADSL 512 دارم و Access Point که با Wii به اینترنت هم وصل شدم. رفتم تو قسمت Homebrew گفت ورژن جدید تر داده شده میخوای آپگرید کنی ؟ زدم NO ترسیدم Brick بشه. این برای چیه ؟

در ضمن من این Inferared دسترو گذاشتم بالای تلویزیون! حرارت تلویزیون ما هم از بالاش خارج میشه! خواستم ببینم برای دستگاه Inferared ضرری نداره ؟

ممننننننننننننننننننون.
ممنون.
سلام
بهترين ورژن رو نمي دونم ولي آخرين ورژن 4.1 هست.الان شما ورژن ويت چنده؟
Homebrew چيزه خيلي بدرد بخوريه تمامي برنامه ها از طريق اون اجرا ميشن.
بستگي داره چطوري بخواي آپگريد كني ولي شايد اين لينك كمكت كنه:
http://gbatemp.net/index.php?showtopic=143482

سلام
من homebrew channel و بعد هم gecko را نصب کردم ولی وقتی بازی mad world را لانچ می کنم اینو می نویسه : this game requires IOS 53 IOS 53 not found on disc
مشکل از کجاست ؟

سلام
من homebrew channel و بعد هم gecko را نصب کردم ولی وقتی بازی mad world را لانچ می کنم اینو می نویسه : this game requires IOS 53 IOS 53 not found on disc
مشکل از کجاست ؟
شما بايد نرم افزار مود چيپ رو اول نصب كني بعد تو تنظيمات مود چيپ گزينه هاي Remove 002 Protection و Fake IOS رو enable كني راحت مياد.

دوستان من بازی Punch-Out رو دانلود کردم ولی ورژن PAL هست! دستگاه منم UC میخوام ببینم که روی دستگاه من اجرا میشه ؟ باید چیکار بکنم برای رایتش ؟

دوستان من بازی Punch-Out رو دانلود کردم ولی ورژن PAL هست! دستگاه منم UC میخوام ببینم که روی دستگاه من اجرا میشه ؟ باید چیکار بکنم برای رایتش ؟
با اين كارهايي كه من بهت مي گم 100% مي توني اجراش كني.
1.بازي رو ميزاري آيكون بازي اون گوشه تو ديسك چنل مياد يا نه.
2.با نرم افزار WIu بازش كن ببين آپديت داره يا نه. اگه داشت پچش كن.
3.نرم افزار سافت چيپ رو رو دستگاهت نصب كن و گزينه هاي remove 002 protection و make IOS fake و patch country srtring رو فعال كن.

دوستان ممنون میشم جواب منم
بدید راستی غیر از homebrew channel برنامه دیگه ای برای نصب برنامه نیست ؟ و اگه نیازی بود مشکلی نیست که homebrew channel رو اپدیت کنیم ؟

همين هومبرو بهترينه حالا مگه مي خواي چي كاركني؟
من با اولين نسخش دارم كار مي كنم هيچ مشكلي برام پيش نيومده.(فكر كنم نسخه من Beta هست:biggrin1:)

با اين كارهايي كه من بهت مي گم 100% مي توني اجراش كني.
1.بازي رو ميزاري آيكون بازي اون گوشه تو ديسك چنل مياد يا نه.
2.با نرم افزار WIu بازش كن ببين آپديت داره يا نه. اگه داشت پچش كن.
3.نرم افزار سافت چيپ رو رو دستگاهت نصب كن و گزينه هاي remove 002 protection و make IOS fake و patch country srtring رو فعال كن.

دوست من این کارایی که گفتی فکر کنم برای منه تازه کار سخت باشه.
اول از همه من میخوام بدونم که این فایل دانلود رو باید با نرم افزار خاصی رایت کنم یا نه ؟
دوم این که یه نفر به من گفت بازیها رو پچ نکنی بهتره! اینجوری دستگاهت بریک نمیشه!

دوست من این کارایی که گفتی فکر کنم برای منه تازه کار سخت باشه.
اول از همه من میخوام بدونم که این فایل دانلود رو باید با نرم افزار خاصی رایت کنم یا نه ؟
دوم این که یه نفر به من گفت بازیها رو پچ نکنی بهتره! اینجوری دستگاهت بریک نمیشه!

دوستان یکی کمک کنه!
از اول میگم.
من بازی PAL Punch-out را دانلود کردم.
ورژن دستگاه من 3.2 UC هست.
1- این بازی بصورت ISO هست! من باید با نرم افزار خاصی رایتش کنم ؟ یا همون Nero و... مشکلی نداره ؟
2- قبل از رایت نباید روی این فایل تغییراتی ایجاد کنم ؟ چون دوستان میگن بازی رو پچ کن! من سر در نیاوردم کجا و چجوری پچش کنم ؟ پچ نکنم چی میشه ؟ نرم افزار Wiu رو از کجا دانلود کنم ؟ برای کنسول هست یا PC ؟
3- اگر رایت کنم بزارم تو دستگاه امکان بریک شدن هست ؟

یه سوال دیگه! من بازی PES 2009 رو خریدم ولی میزارم تو دستگاه اجراش نمیکنه Error میده!
Error 354 همچین چیزایی...

باز یه سوال دیگه:
قسمت Mii که میرم میگه This Channel Can't be Uses این چرا اجرا نمیشه ؟

اینم دوتا تصویر از نرم افزارها و مشخصات Wii من.
http://img2.pict.com/8e/e0/9e/1112202/0/800/img1227.jpg
http://img2.pict.com/dc/b8/b2/1112204/0/800/img1229.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or