يعني قبلا بازي رو Brick Block نمي كردي؟؟؟
اگه مودچيپت d2c هست كه چه بهتر خودش ارور 001 رو بر ميداره.اول از بازي يه ايميج بگير ببين ريجنش چيه. راستي ريجن دستگاهت چيه؟؟سلام
آقا ما هم بالاخره با راهنمایی و کمک دوستان در خرید wii , wiiدار شدیم و با کلی امید و آرزو اومدیم این super mario galaxy رو تو دستگاه گذاشتیم که ارور داد و گفت دیسک را از دستگاه خارج کرده و دستگاه را خاموش کنید البته من بازی های دیگه مثل zelda که گذاشتم همچین مشکلی نداشت . مود چیپ دستگاه هم طبق سفارش دوستان d2c هست حالا اگه میشه یه راهنمایی کنید چطوری این ماریو رو اجرا کنم ؟ ممنون
سلامسلام دوستان.
یه سری سوال داشتم:
من Wii که گرفتم خودش همه برنامه های لازم رو روش داشت و کپی خور شده بود!
میخوام بدونم که الان بهترین ورژن برای Wii چه ورژنی هست ؟
این Homebrew چیه ؟ که تو منوی Wii هست ؟
یه لینک که از اول آموزش آپگرید کردن Wii رو داده باشه لطف کنید.
بعد من ADSL 512 دارم و Access Point که با Wii به اینترنت هم وصل شدم. رفتم تو قسمت Homebrew گفت ورژن جدید تر داده شده میخوای آپگرید کنی ؟ زدم NO ترسیدم Brick بشه. این برای چیه ؟
در ضمن من این Inferared دسترو گذاشتم بالای تلویزیون! حرارت تلویزیون ما هم از بالاش خارج میشه! خواستم ببینم برای دستگاه Inferared ضرری نداره ؟
ممننننننننننننننننننون.
ممنون.
شما بايد نرم افزار مود چيپ رو اول نصب كني بعد تو تنظيمات مود چيپ گزينه هاي Remove 002 Protection و Fake IOS رو enable كني راحت مياد.سلام
من homebrew channel و بعد هم gecko را نصب کردم ولی وقتی بازی mad world را لانچ می کنم اینو می نویسه : this game requires IOS 53 IOS 53 not found on disc
مشکل از کجاست ؟
با اين كارهايي كه من بهت مي گم 100% مي توني اجراش كني.دوستان من بازی Punch-Out رو دانلود کردم ولی ورژن PAL هست! دستگاه منم UC میخوام ببینم که روی دستگاه من اجرا میشه ؟ باید چیکار بکنم برای رایتش ؟
با اين كارهايي كه من بهت مي گم 100% مي توني اجراش كني.
1.بازي رو ميزاري آيكون بازي اون گوشه تو ديسك چنل مياد يا نه.
2.با نرم افزار WIu بازش كن ببين آپديت داره يا نه. اگه داشت پچش كن.
3.نرم افزار سافت چيپ رو رو دستگاهت نصب كن و گزينه هاي remove 002 protection و make IOS fake و patch country srtring رو فعال كن.
كسي ميدونه براي اجراي بازي هاي nes يا snes روي wii چه برنامه اي مي خواد؟
دوست من این کارایی که گفتی فکر کنم برای منه تازه کار سخت باشه.
اول از همه من میخوام بدونم که این فایل دانلود رو باید با نرم افزار خاصی رایت کنم یا نه ؟
دوم این که یه نفر به من گفت بازیها رو پچ نکنی بهتره! اینجوری دستگاهت بریک نمیشه!