مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

سلام. کسی کار با Wiiscrubber به من یاد می ده؟
من 1 سال پیش که بازی دانلود می کردم برای قبل از رایت بازی نیازی به این برنامه نداشت ولی الان قبل از رایت بازی می گن باید از این برنامه استفاده بشه ، من یه چند بار هم بدون استفاده از این برنامه رایت زدم ولی بازیها اجرا نشده.
لطفا کمک کنید

من خیلی از بازیهایی رور که دانلود می کنم می گه با wiiscrubber کلینش کن بعد رایت بزن چه جوری باید این کار رو کرد؟
کلا بعد از دانلود بازی از چه برنامه هایی باید استفاده کرد تا بازی اجرا بشود جدیدا بازی هایی رو که دانلود می کنم اجرا نمی شوند(البته بازی های جدید)

من خیلی از بازیهایی رور که دانلود می کنم می گه با wiiscrubber کلینش کن بعد رایت بزن چه جوری باید این کار رو کرد؟
کلا بعد از دانلود بازی از چه برنامه هایی باید استفاده کرد تا بازی اجرا بشود جدیدا بازی هایی رو که دانلود می کنم اجرا نمی شوند(البته بازی های جدید)
سلام
دوست عزیز شما باید ISO بازی هایی که دانلودکردید رو با برنامه IMGBURN و با سرعت 4 رایت کنید
حالا یه سری بازی ها هم کلا مشکل دارن که میتونی با برنامه هایی مثل SOFTCHIP,GECKO OS اجرا کنی
حالا اگه خیلی دوست داری بازی رو با برنامه های LOADER (که هیچ مشکلی هم بوجود نمی ارند) اجرا نکنی و از همون دیسک چنل استفاده کنی باید با استفاده از trucha که اموزشش در همین بخش WII وجود داره MAIN.DOL موجود در دیسک بازی رو با برنامه هایی مثل GenericWiiPatcher ویراش کرده و ارور هایی مثل 001,ارور مربود به ارنای کنسول رو برداری
شما برای trucha یه بار اینجا رو بخون دستت میاد
اما چون دردسر داره پیشنهاد من برای بازی های که از دیسک چنل اجرا نمیشن SOFTCHIP,GECKO OS هست

موفق باشید

سلام.
بازهم سوال.

سوال 1 : این Wii Shop Channel چیه ؟ من هروقت میرم توش میگه Update بعد میزنم Update کنه میگه There is no new update

سوال 2 :
بازی Wii Sport Resort رو که میزارم تو دستگاه این Error رو میده:

Code:
Error #002
An error has occurred.
Press the Eject button, remove the game disc, and turn of the power to the console
.

من هنوز جواب این 2تا سوال رو پیدا نکردم :cheesygri
Wii Sport Resort که با Trucha اصلا باز نمیشه! با WiiScrubber هم نمیدونم باید چیکارش کنم ؟

Wii Shop Channel هم میرم توش یه دکمه Back to Menu داره! یه دونم Update وقتی آپدیت رو میزنم میگه هیچ آپدیت جدیدی نیست و بر میگرده به منوی اصلی! بازم میرم توش همینو میگه!

l هم میرم توش یه دکمه Back to Menu داره! یه دونم Update وقتی آپدیت رو میزنم میگه هیچ آپدیت جدیدی نیست و بر میگرده به منوی اصلی! بازم میرم توش همینو میگه!
ویی شاپ و برای چی میخوای همهی بازی های WIIWAREوVC رو که میتونی از تو PC دانلود کنی

اما یه راه:از تو DATABASE اون برنامه که علی تو اپدیت به ورژن 4 کذاشته WII SHOP رو دانلود کن بعد مثل بازی های WAD بریزش 90 % درست میشه(فقط ریجن خودتو دانلود کنیا)

من هنوز جواب این 2تا سوال رو پیدا نکردم :cheesygri
Wii Sport Resort که با Trucha اصلا باز نمیشه! با WiiScrubber هم نمیدونم باید چیکارش کنم ؟

Wii Shop Channel هم میرم توش یه دکمه Back to Menu داره! یه دونم Update وقتی آپدیت رو میزنم میگه هیچ آپدیت جدیدی نیست و بر میگرده به منوی اصلی! بازم میرم توش همینو میگه!
این ارور تریپ ارور 001 هست اگه با برنامه geko os اجراش کنی مشکلی پیش نمی یاد حالا اسرار داری با دیسک چنل اجراش کنی من نمی تونم راهنمایی کنم

خوب در مورد وی شاپ اصلا دستگاه تو به اینترنت وسل هست یا نه اگه نیست که نمی شه استفاده کنی ازش

بعد بگو ورژن کنسولت چی هست منطورم فریم ور

ویی شاپ و برای چی میخوای همهی بازی های WIIWAREوVC رو که میتونی از تو PC دانلود کنی

اما یه راه:از تو DATABASE اون برنامه که علی تو اپدیت به ورژن 4 کذاشته WII SHOP رو دانلود کن بعد مثل بازی های WAD بریزش 90 % درست میشه(فقط ریجن خودتو دانلود کنیا)

فقط میخوام برم توش ببینم چه شکلیه :cheesygri در ضمن من فایل Wii Shop رو برای دانلود پیدا نکردم... :blushing:

این ارور تریپ ارور 001 هست اگه با برنامه geko os اجراش کنی مشکلی پیش نمی یاد حالا اسرار داری با دیسک چنل اجراش کنی من نمی تونم راهنمایی کنم

خوب در مورد وی شاپ اصلا دستگاه تو به اینترنت وسل هست یا نه اگه نیست که نمی شه استفاده کنی ازش

بعد بگو ورژن کنسولت چی هست منطورم فریم ور

نه عزیز من نمیخوام از Disc Channel اجرا کنم! کلا بازی رو با هرچی اجرا میکنم نمیاد!
با Softchip اجراش میکنم Error 001 میده با Geko هم Error 002 میده...
بله وایرلس هم دارم وصلم! حتی دستگاهمو با اینترنت آپدیت کردم الان ورژنش 4.1 هست.

یه سوال دیگه! مزایای اجرای بازی تو Disc Channel نسبت به بقیه نرم افزارها چیه ؟

راستی اگه کسی لینک از برنامه Gecko 1.9.1 داره بیزحمت بزاره! چون سابت خودش لینک دانلودش خرابه

آخرین ویرایش:
سلام
فقط میخوام برم توش ببینم چه شکلیه :cheesygri در ضمن من فایل Wii Shop رو برای دانلود پیدا نکردم... :blushing:
با عرض پوزش اسمش کرم داشتن هست که بنده PHD دارم در این ضمینه:love::biggrin1:
تو برنا مه NUSD تو قسمت جا خالی سمت چپ(بزرگ تره) بزن 0001000248414241
بعد هم اون پایین WAD PACK رو تیک بزن و اگه میخوای اسمشو بدون تغییر TYPE فایل کهWAD هست ویرایش کن
و START NUS DOWNLOAD رو بزن بعد هم نصب
نه عزیز من نمیخوام از Disc Channel اجرا کنم! کلا بازی رو با هرچی اجرا میکنم نمیاد!
با Softchip اجراش میکنم Error 001 میده با Geko هم Error 002 میده...
بله وایرلس هم دارم وصلم! حتی دستگاهمو با اینترنت آپدیت کردم الان ورژنش 4.1 هست.

یه سوال دیگه! مزایای اجرای بازی تو Disc Channel نسبت به بقیه نرم افزارها چیه ؟

راستی اگه کسی لینک از برنامه Gecko 1.9.1 داره بیزحمت بزاره! چون سابت خودش لینک دانلودش خرابه
امکان داره بد دانلود کردی
*یه بار با tercha بیوفت به جونش ببین درست میشه
دیسک چنل و مزایا:
*کرم داشتن برای اینکه همی چیز به روال اریجینال خودش پیش بره
*اگر چنل برنامه ها رو نصب نکنی خوبیه دیسک چنل ایینه که دیگه لازم به رفتن به hbcو بعد gecko یا...
*20 سوالی خودتون پیدا کنید:biggrin1:
اینم geko os 191

بالاخره بازی Wii Sport Resort رو اجرا کردم.

آموزشش هم برای کسانی که با اجراش به مشکل Error 002 و Error 001 بر خوردن میزارم.

قبل از هرچیز به دو نرم افزار NeoGamma و Wii Scrubber نیاز دارید.

روش اول:

برنامه NeoGamma رو روی SD بریزید و اجراش کنید.
قسمت تنظیمات رو به این صورت قرار بدید:

Alternative dol: Disc
Error 002 Fix: ON

بعد بازی رو اجرا کنید و وقتی گزینه main.dol رو دیدید تغییرش بدید به Player.dol و A رو بزنید میره تو بازی!
اگر نرفت مرحله زیر رو انجام بدید.

روش دوم:

توسط نرم افزار Wii Scrubber فایل ISO بازی رو Load کنید و به این مسیر برید:

Partition 2 >> sys >> mpls_movie

فایل player.dol را اکسترکت کنید و نام آن را به RZTP.dol تغییر دهید.

به درایو SD برید و نرم افزار NeoGamma را در فلدره APPS و شاخه اصلی مموری ((ROOT)) بریزین.

فایل RZTP.dol رو هم منتقل کنید به فلدره NeoGamma واقع در شاخه اصلی.

بازی و SD رو داخل دستگاه بزارید و از Home Brew Channel نرم افزار NeoGamma رو اجرا کنید، به قسمت تنظیمات برید و بصورت زیر اعمال کنید:

Error 002 Fix: ON
Alternative dol: SD

بازی رو اجرا کنید. در قسمت اول یک ویدیو آموزشی Motion Plus میبینید مدتش هم 3 دقیقه هست! بعد از اون دستگاه به منوی اصلی Wii بر میگرده! دوباره به NeoGamma برید و اینبار فقط گزینه Error 002 Fix رو ON کنید! با Alternative کاری نداشته باشید روی NO باشه.
بازی به درستی اجرا میشه.

Wii Sport Resort رو بايد اينطوري اجرا كني:
اول از همه بايد بگم كه اگه Wii Motion Plus نداري بيخيال شو چون بازي به محض اجرا ميگه Motion Plus رو وصل كن وگرنه نميره تو بازي.
اگه از ديسك اجرا مي كني بايد ارور 002 رو برداري اگه اومد كه اومد اگه نيومد اين كارو كن:
ايميج بازي رو با Trucha signer باز كن تو پارتيشن دوم فايل Main.dol يا Game.dol رو Extract كن بعد تو SD ت كپي كن.نرم افزاره NeoGamma R4 RC4 رو اجرا كن و تو تنظيماتش Alternate dol‌رو روشن كن.بعد كه بازي رو اجرا مي كني ميگه مثلا فايل RZHXX.dol پيدا نشد اسم فايل dol ي كه تو SD كپي كرده بودي بزار هموني كه نرم افزار گفت پيدا نميشه.بعد اجرا كن.
این چی بود؟؟:eek::eek::confused::confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or