آره به کامپيوتر وصل ميشه و Wii چون از طريق Wifi به اينترنت وصل ميشه حتماً به يکی از اين ها نياز داريد و قيمتشم تقريباً 40 تومان هستشآقا این چیزه که بالا معرفی کردی(Wi-Fi) به PC می خوره؟ برا وصل کردن وی به اینترنت این حتما لازمه؟ شما دارین؟ قیمتش چنده؟
كسي از دوستان طريقه ي آپديت از wifi رو مي دونه براي كنسولهاي j ؟
ومبارک باشه
دوست عزیز ریجن بازی که گرفتی چی هست ؟ ایا با دستگاه همخونی داره
دستگاه رو کپی خور شده گرفتی - موقع خرید تست کردی
ممنون رفیق. دستت بابت راهنمای فارسی ممنون.اینم راهنمای منو ژاپنی به انگلیسی
امیدوارم مشکلت حل بشه
آقا کمک من بالاخره وی J رو گرفتم اما تو یه بدبختی گیر کردم. چطوری بازی رو اجرا کنیم؟؟ من بازی رو میذارم تو دستگاه اما نمیاد بالا. فک کنم اشکال از بازی باشه. ولی تو رو جون هرکی دوست دارین من رو راهنمایی کنید. راهنمای ژاپنی-فارسی یا ژاپنی به انگلیسی بذارین. زود باشین. بازیه Wii sportه فردا چند تا بازی می گیرم. اما یه امشبه رو من کمک کنید همین یه بازی رو برا اولین بار اجرا کنیم!!!
No More Heroes و Zack & Wiki که انگلیسی هستن؛ اگه اون SMG که بچه های همینجا درستش کردن رو هم بگیری اون هم انگلیسی ـه...آقا من فردا می خوام No More Hero رو بگیرم با چند تا بازیه دیگه. زبانشون انگلیسی هست؟؟ زک اند ویکی چی؟؟ SMG چی؟؟
از کجا بگیرم؟اگه اون SMG که بچه های همینجا درستش کردن رو هم بگیری اون هم انگلیسی ـه...
از کجا بفهمیم آپدیت می کنه یا نه؟برای آپديت هم ميشه از ديسک هايی که آپديت داخلشون هست استفاده کرد ولی ديسک حتماً بايد با ريجن دستگاه يکی باشه
از کجا بگیرم؟
SMG رو وست می ده شما امتحانش کردید؟
از کجا بفهمیم آپدیت می کنه یا نه؟