w.rooney
کاربر سایت
ممنون که یه تنه جواب میدیمبارکتون باشه
خوب خریدی
ببین کلا نینتندو به خوش ساختی معروفه , یعنی نه این کنسول wii که ضعیفتر از بقیه کنسول ها نسل هفت بود , کنسول ها نینتندو نسل شش و به قبل که از قویترین و هاردکورترین کنسول ها بودن هیچوقت نمیشد ایراد ها لانچی پیدا کنن یا خراب بشن
تو الان با wii روپایی بزنی بزنی تو دوار باز رونش کنی روش میشه راحت میشه بازی کرد
همین wii من حتی بعد از 10 سال ندیدم یه موردم یکی بگه کنسولم خراب شده - غیر از بریک شدن که اونم با دستکاری و حذف فایل ها اساسی و مهم سیستم عامل کنسول اینطوری میشه که اونم میشه راحت برگردوند
کلیپ داشتم الان ندارم مقایه 3 تا کنسول نینتندو گیم کیوب - پلی 2 و ایکس باکس بود چنتا قست بود تو یه قسمت کنسول با پتک اهنی میزدن بعد کنسول روشن میکردن قسمت اول پلی 2 از کار افتاد
یه قسمت از 10 میتری کنسول مینداختن پایین و ............. تو قسمت آخر همه از کار افتاده بودن گم کیوب در بالا کنسول نصفه تنیشه شکسته بود اما نوز روشن میشد کار میکرد
یا زمانی که سگا مگاردایو زیاد تو برق بود میسوخت - همون نسل کنسول سوپر نینتندو برنده نسل شد کنسول سوپر نینتندو 3 روزم روشن یبود هیچیش نمیشد
و ..............
من حتی شد با wii بازی میکردم یه روز 18ساعت روشن بود بازی کردم رفتم بقیه میومدن بازی میکردن چون کنسول خانوادگیه
یا با جات دنس خونه ما همیشه تو مهمونیا دیسکو بود
بازی خوب که زیاد داره یه 400 عنوان فقط انحصاری داره - باید بگی چه تمی - چه سبکی میخوای تا بتونیم بهت بازی خوب معرفی کنیم
بیشتر بازی هایی که خانوادگی باشه چند نفره باشه.بازی هایی که تحرک داشته باشه اما بازی مثل red steel رو که می دونم یکی از بهترین هاست علاقه ای ندارم
راستی همراه کنسول کلی بازی بود که یکیش wii sport resort بود که به نظر ارجینال میاد و از منوی بالایی سمت چپ اجرا میشه
بقیه بازی ها از اون منو اجرا نمیشدن و از منوی loader gx یا یه همچین چیزایی اجرا میشن
اشکال نداره همون دیسک ارجینال wii sport resort رو هم از همین منوی loader gx اجرا کنم؟کپی خورش مشکلی پیش نمیاد؟
چند تا iso هم توسط wii backup manager ریختم رو یه هارد با فرمت fat32 اما هارد شناسایی نمیشه