Mohammad reza1
کاربر سایت
سلام.من می خوام درایو دستگاهم رو عوض کنم یه نظرتون قیمت درایو چفدر هست؟
سلام دوستان
من حدودا 9 ماهی نبودم
حالا که امتحانا ذانشگاه تموم شده خواستم با wii بازی کنم اما فلشو که میزنم ارور میده
اینو بگم که فلشو قبلش فرمت کردم و فایل wbfs میریزم تو فلش
هر کی میدونه یه توضیح کامل یده لطفا
مرسی از دوستان
سلام.دوستان من 1 مشکلی داشتم.
میزان فاصله دسته با سنسور بار رو دستگاه من خیلی کمه جری که باید نزدیک سنسور بار باشم.
در تنضیمات دستگاه میزان فاصلرو رو اخر قرار دادم و مشکل حل شد ولی فردای اون روز که دستگارو روشن کردم دوباره مثل اول شد.
خواهشا راهنماییم کنید.ممنون
سلام.من می خوام درایو دستگاهم رو عوض کنم یه نظرتون قیمت درایو چفدر هست؟
دوستان راهی نیست که usb loader رو بدون نیاز به کارت اس دی استفاده کرد؟
بیشتر توضیح بده، چه بازی و غیرهمن میخوام یه پچ بازی رو نصب کنم .چیکار کنم? پچ تغییر زبان بازی هست .کسی هست راهنمایی کنه?
من میخوام یه پچ بازی رو نصب کنم .چیکار کنم? پچ تغییر زبان بازی هست .کسی هست راهنمایی کنه?
. این لینک راهنمایی رو از تو سایت خارجی پیدا کردم. هم بازی هم پچ ها مشخصه . دستور عملش رو دقیق متوجه نمیشم چون دست وپا شکسته انگلیسی بلدم.How to Use. پچ ها رو کامل دانلود کردم.دستگاهم همون ورژن 3.2 هست .بیشتر توضیح بده، چه بازی و غیره
معلومه، اینجوری کسی نمیتونه راهنماییات کنه
پس میخوای پچ انگلیسی Fatal Frame نصب کنی. این لینک راهنمایی رو از تو سایت خارجی پیدا کردم. هم بازی هم پچ ها مشخصه . دستور عملش رو دقیق متوجه نمیشم چون دست وپا شکسته انگلیسی بلدم.How to Use. پچ ها رو کامل دانلود کردم.دستگاهم همون ورژن 3.2 هست .
پس میخوای پچ انگلیسی Fatal Frame نصب کنی
اولین نکته که باید مدنظر داشته باشی این است که نسخه کامل و دستکاری نشده رو برای پچ داشته باشی (و یا از نسخههایی که از پچ شده استفاده کنی)
حالا ۲ تا روش برای این کار است، یکی از طریق کانال و دیگری homebrew (که من دومی میگم)
ببین، احتمالا کانال homebrew داری، باید متحویاتی که میگم رو توی یک SD کپی کنی (در مورد USB Flash نمیدونم ولی اون هم شاید بشه)
اول این فایل دانلود کن و محتویات توش رو استخراج کن
۳ تا پوشه apps، patch و riivolution به کارت SD کپی کن
فایلهای پچ انگلیسی و بهروزرسانی پچ دانلود کن و محتویاتش رو در پوشهای به نام Zero4، در کنار بقیه، کپی کن
حالا باید از homebrew بری این پچ رو اجرا کنی
کپی خوره.سلام , یدونه wii خریدم زیر دستگاه زده ریجن eur رو جعبه زده usz
فرونده گفت دستگاه کپی خوره
دستگاه روشن میکنم منو اصلی دستگاه یه سری پنجره پنجره اس هر دوم اسمی داره : wii shop channel - disc channel - photo channel - news cannel - neogamma r9 beta 56 و neogamma r8 b7 و usb loader gx و usb loader تو منو ها هست یه پنجره هم هست بازش میکنی هیچی نشون نمیده فقط حباب نشون میده homebrew channel نوشته
آیا کپی خوره؟ باید چجوری روش بازی بریزم بازی کنم؟ بازیاشو از کجا پیدا کنم؟