Mr.adams
کاربر سایت
دستگاه رو اگه خوابيده بزاريم تاثيري تو خوندن بازيها داره؟!
too khundan bazi ha na valy age ofoghy bezary kamtar dagh mikone
دستگاه رو اگه خوابيده بزاريم تاثيري تو خوندن بازيها داره؟!
نه بابا این مسخره بازیا چیه ؟ :biggrin1: من با بدترین خش ها تو Wii گذاشتم هیچی نشد ...
بچه ها کنسول من J هست اما مموری SD رو نمی دونم چجوری توش بذارم. وقتی میذارم میرم تو قسمت ویرایش عکس و این کارا. وقتی رو مموری میزنم یه ارور چینی مینی مده. چیکار کنم؟
سلام
خوب خدا رو شکر مشکل گیم پدم حل شد .
الان میخوام wii sport بازی کنم نمیشه
بعد از اینکه صفحه ای که گفته A و B رو با هم بزن رو رد میکنم یه صفحه دیگه میاد که یه چیزی درباره معرفی نبودن گیم پد میگه و فقط یه back داره .
-----
پ.ن : فقط بوکس بدون مشکل اجرا میشه .
بچه ها کنسول من J هست اما مموری SD رو نمی دونم چجوری توش بذارم. وقتی میذارم میرم تو قسمت ویرایش عکس و این کارا. وقتی رو مموری میزنم یه ارور چینی مینی مده. چیکار کنم؟
این همون چیزی بود اعصاب من رو هم ریخت به هم! :biggrin1:
اول دقت کن ببین درست گذاشتی ؟!
بعد ببین توی قسمت Save ها هم همین error رو میده یا نه. چون توی قسمت عکس ها ممکنه که بگه عکس توی کارت نیست...
اگه توی Save ها هم همین error رو میده به خاطر اینه که کارت شما SD نیست و احتمالا MMC ـه! یا اینکه حجمش بیشتر از 2 گیگه (که اینو بعید میدونم!)
حتما باید SD باشه وگرنه نمیخونه. جالبه چون اکثر دستگاه هایی که SD میخونن , MMC رو هم ساپورت میکنن ولی Wii اینجوری نیست!
سلام.
راستش وقتی که دسته رو معرفی میکنی (همون اولی که دستگاه رو برای اولین بار روشن میکنی) دیگه نباید مشکلی داشته باشه...
این شاید زیاد ربطی نداشته باشه, ولی چک کن ببین sensor bar جاش خوب هست یا نه. یا یه بار باتری ها رو دربیار و دوباره روشن کن. دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه.
---------------------
یه چیز دیگه هم هست اینو امتحان کن:
http://www.nintendo.com/consumer/systems/wii/en_na/ts/wiiremote.jsp
# Turn the Wii console power OFF by pressing the POWER Button on the front of the console. Unplug the power cord from the wall outlet for a few seconds. After a few seconds have elapsed, plug the cord back into the wall outlet.
# Turn the power of the Wii console ON. When you see the Health and Safety screen, open the small flap on the front of the Wii console to find a red button labeled "SYNC." Press and hold the SYNC Button down for 15 seconds. This will clear all the syncs on the Wii, allowing you to get a clean start to begin the process described below.
# After holding the SYNC Button on the Wii console down for at least 15 seconds, you can now "re-sync" your Wii Remotes:
1. With the first Wii Remote you wish to sync, remove the battery cover on the back of the Wii Remote to find a small red button just below the batteries.
2. Press and release the small red button just below the batteries on the Wii Remote; the blue lights on the front of the Wii Remote will blink.
3. Quickly press and release the red SYNC button on the inside of the white flap on the front of the Wii console (picture below).
4. When the Player LED blinking stops and stays lit, the syncing is complete. The LED that is illuminated indicates the player number (1 through 4).
5. This sync procedure (steps "a" through "d" above) must be followed for each additional Wii Remote added to the system.
Wii رو خاموش کن و از برق دربیار. دوباره بعد از چند ثانیه وصلش کنید.
بعد از اینکه به صفحه هشدار ایمنی (همون که یه علامت خطر داره) اومد دکمه قرمز Sync روی Wii رو 15 ثانیه نگه دارید. این باعث میشه که اطلاعات مربوط به دسته ها پاک بشن.
حالا Wii remote ـی که میخواین معرفی کنید رو دوباره معرفی کنید. (دکمه sync زیر باتری رو بزنید و دکمه ی قرمز روی Wii رو هم فشار بدید.)
پ.ن. شرمنده که دیر شد...
بچه ها از جوابهاتون ممنون اما مشکل من اینه که مموری من SD هست، قفلم نداره. حجمشم 32 هست. اصلاً بگم مموری فابریک nokia 6600 . تا حالا هم رو wii نتونستم اجراش کنم. save ها هم این ارور رو میده. کسی نمیدونه معنی ارورش چیه؟ شاید باید فورمت مموری رو عوض کنم. اگه زحمتی نیست مموری تونو تو کامپیوتر نگاه کنین ببینین فرمتش چیه؟ مال من fat هست.