مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

قضیه انگلیسی کردن ماریو گالاکسی رو بلدی؟؟ اینم فکر کنم یه چیزی تو همون مایه هاست.
آره ، من از همون راهی که خودت کشف کردی galaxy رو انگلیسیش کردم .راستی دستت درد نکنه خدا عوضت بده !:blushing:
یعنی کاری به main.dol نداشته باشم ؟؟؟:confused:
--------------------------------------------------------
من با generic patcher روش کار کردم ...این لینک Language Patcher رو گم کردم ،اگه کسی داره بده شاید تو کاره ما یه فرجی شد !!!!!!

Game Cube‌یا Wii

سلام دوستان
چند وقتیه که به سرم زده یه گیم کوب بگیرم آخه هرچی باشه از اویل هاش نمیشه گذشت
فقط مشکل اینه یکی از بچه های سایت ایزوهای همه بازیهای محبوب گیم کوب رو داره و یکی دیگه از بچه ها هم با شرایط خوب یه گیم کوب می فروشه
حالا موندم اگه یه wii بگیرم و هم اینکه ایزوها رو از دوستمون می تونم بازی کنم یا حتماً باید گیم کوب رو هم بگیرم (رایت کردن ایزوها روی مینی دی وی دی آسونه یا نه )
لطفا هر کی در این مورد اطلاعاتی داره راهنماییم کنه بد جوری موندم سر دو راهی

سلام دوستان
چند وقتیه که به سرم زده یه گیم کوب بگیرم آخه هرچی باشه از اویل هاش نمیشه گذشت
فقط مشکل اینه یکی از بچه های سایت ایزوهای همه بازیهای محبوب گیم کوب رو داره و یکی دیگه از بچه ها هم با شرایط خوب یه گیم کوب می فروشه
حالا موندم اگه یه wii بگیرم و هم اینکه ایزوها رو از دوستمون می تونم بازی کنم یا حتماً باید گیم کوب رو هم بگیرم (رایت کردن ایزوها روی مینی دی وی دی آسونه یا نه )
لطفا هر کی در این مورد اطلاعاتی داره راهنماییم کنه بد جوری موندم سر دو راهی
عزیز نیاز به این کارا نیست ...wii خودش بازیای gamecube رو استاد میکنه ،نیازی هم به رایت کردن نیست خودش مینی دیسک ها رو قودت می ده !!
فقط یه دسته gamecube باید بخری چون wiimote بیشتر بازیای game cube رو ساپورت نمی کنه (آخه 3-4 تا دکمه بیشتر نداره !)
بازم سوالی بود در خدمتیم

عزیز نیاز به این کارا نیست ...wii خودش بازیای gamecube رو استاد میکنه ،نیازی هم به رایت کردن نیست خودش مینی دیسک ها رو قودت می ده !!
فقط یه دسته gamecube باید بخری چون wiimote بیشتر بازیای game cube رو ساپورت نمی کنه (آخه 3-4 تا دکمه بیشتر نداره !)
بازم سوالی بود در خدمتیم

:blushing::blushing::blushing::blushing::blushing::blushing:دوست عزیز بابت راهنماییت خیلی ممنون
یعنی شما صلاح می دونید که من یه WII‌بگیرم و اون ایزوها رو هم از دوست خوبمون تهیه کنم و با یک دسته گیم کوب کار رو حل کنم و نیازی به گیم کوب نیست .
یعنی ریجن تو WII مهم نیست و کار می کنه

با اجازه ی آریان جان : ریجن اینا که مهم نیست فقط این تاپیکشه یه نگاهی بکن ...
اجازه ما دست پیش کسوت هاست :biggrin1:

:blushing::blushing::blushing::blushing::blushing::blushing:دوست عزیز بابت راهنماییت خیلی ممنون
یعنی شما صلاح می دونید که من یه WII‌بگیرم و اون ایزوها رو هم از دوست خوبمون تهیه کنم و با یک دسته گیم کوب کار رو حل کنم و نیازی به گیم کوب نیست .
یعنی ریجن تو WII مهم نیست و کار می کنه
آره ، این مود چیپ هایی که روش نصب می کنن (اگه از ایران بخری اوریجینال مود شده است:cheesygri)وی رو religen free می کنه که بازیای گیم کیب هم شامل میشه .
اگه دیسکت بازی باشه که راحتتره ، باید ایزو ها رو رایت بزنی رو دی وی دی .
در ضمن شما وی بگیری زیاد به بازیای گیم کیب گیر نمیدی !!!!:-"
resident evil umbrella chronicles/resident evil 4 wii editition/resident evil 0 wii editition اینام اویل هاش ...تصمیم با خودت !

آره با generic patcher درست نمیشه؛ با همون Language Patcher باید پچش کنی.

http://www.gbatemp.net/index.php?showtopic=77757
دست و پنجه ات درد نکنه کارم راه افتاد .
میگم این generic تو خیلی از موارد فقط یه چیزو پتچ می کنه ولی language patcher کارش درسته 7-8 تا کار می کنه حالا چیکار میکنه خدا میدونه و سازندش :confused::confused::confused:.

اجازه ما دست پیش کسوت هاست :biggrin1:

آره ، این مود چیپ هایی که روش نصب می کنن (اگه از ایران بخری اوریجینال مود شده است:cheesygri)وی رو religen free می کنه که بازیای گیم کیب هم شامل میشه .
اگه دیسکت بازی باشه که راحتتره ، باید ایزو ها رو رایت بزنی رو دی وی دی .
در ضمن شما وی بگیری زیاد به بازیای گیم کیب گیر نمیدی !!!!:-"
resident evil umbrella chronicles/resident evil 4 wii editition/resident evil 0 wii editition اینام اویل هاش ...تصمیم با خودت !
religenیعنی درس دینی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
region درسته!!!

درود!
من یک wii j 3.2دارم که بازی هارو که می زارم توش یک اروری میده که توشم نوشته off بقیشم که ژاپنی می نویسه.اگه راهنمایی کنین ممنون میشم!

فکر میکنم مشکل از رایتDvd باشه یک بار با ImgBurn سرعت (2x) رایت کن انشاالله درست میشه
طریقه رایت هم از بازیت با ImgBurn تو درایوری که فرمتش ntfs باشه ایمیج بگید(با سرعت کم)
و بعد از رو ایمیج iso)) با همین نرم افزار ImgBurn با سرعت 2 ایکس رایت کن
در مورد دیسک پیشنهاد میکنم رو T-GATE رایت کنی هم کیفیتش خوبه هم قیمتش (300تومان هست)

آخرین ویرایش:
دیروز Wii گرفتم ولی هنوز نتونستم ازش استفاده کنم. بله درسته قضیه ی همون دوشاخه ی لعنتی! خواهشا اگه کسی تبدیل دوشاخه رو داره یا میتونه برام تهیه کنه فقط فوری! هزینشم هر چی بشه قبوله! PM بزنید در ضمن ریجن UC هستش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or