مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

من وی ژاپنی دارم و بازی redsteel که دارم ژاپنیه یه راهنمایی کنید برای save کردنش چی کار باید بکنم؟
Red Steel اگه درست یادم باشه خودش اتوماتیک save میکرد. یه حالت checkpoint ـی بود...
اگه باهاش مشکل داری میتونی با Trucha انگلیسی ـش کنی.

Trucha چی هستش میشه یه توضیح بدین؟
این تاپیک رو بخونی متوجه میشی:

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=13790

برنامه رو دانلود کن ؛ بعد اون فایل هایی که تو این پست هست هم رو هم دانلود کن بعد اجرا کن.(اون همه مرحله رو نمیخواد بری.)

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=389480&postcount=4

alimami هم گفته چجوری Red Steel رو انگلیسی کرده:
بالاخره تونستم بازی red steel رو انگلیسی کنم.
خوب پس از ساعت ها تلاش و کوشش فراوان و بی وقفه من و داداشم و شب زنده داری ها فهمیدیم که این بازی red steel لعنتی به جز main.dol یه فایل هم به نام red steel.dol داره که در شاخه root پارتیشن دوم واقع شده که باید اون رو هم با wii language patcher انگلیسی کنیم.
به طور کلی فایل هایی که با پسوند dol هستند اطلاعات مربوط به بخش زبان و کلا ریجن بازی را دارند پس هر جا تو هر بازی فایلی با پسوند dol دیدید اون رو با نرم افزار های مربوطه که بهترینشون همون wii language patcher خودمون هستش تغییر زبان بدیم.
یه چیز دیگه این که هر کدوم از اینا (فایل های با پسوند dol) اطلاعات مربوط به زبان یه بخش رو تو خودشون نگه داری می کنند مثلا یه کدومشون واسه زیر نویسا اند و یه کدومشون واسه صدا ها و منو ها.

اگه مشکلی بود بازم بپرس...

من سوالی داشتم. اگه میشه یه کمکی کنید بهمون.
من تازگیها بازی که می خرم نمیاد هیچ کدوم. مثلاً هاروست مون، اوکامی، سوپر اسمش و چند تای دیگه که الان یادم نمیاد.
وقتی اینا رو میذارم توی دستگاه، عکس بازی میاد، ولی وقتی میخوام وارد بازی شم، صفحه سیاه میشه و دیگه هیچی نمیاد. نه دسته کار می کنه و نه دستگاه خاموش میشه. باید بازی رو در بیارم تا دستگاه خاموش شه.
بازی اسپید ریسر رو هم که گرفتم همین مشکل رو داشت با یه تفاوت که اون وقتی صفحه سیاه می شد، ارور 001 میداد که چون ژاپنی بود هیچی نفهمیدم ازش.
حالا یه کمکی کنید بگین مشکل از کجاس. باید دستگاه رو آپدیتش کنم یا نه؟ ( ورژن الانم 3.1 هستش. )

من تازگیها بازی که می خرم نمیاد هیچ کدوم. مثلاً هاروست مون، اوکامی، سوپر اسمش و چند تای دیگه که الان یادم نمیاد.
اینایی که گفتی هر کدوم یه مشکل خاص (!) دارن که نمیان:

Harvest Moon: چون PAL هست ؛ باید با Freeloader اجراش کنی تا بیاد...

Okami: اگه U/C باشه بخوای رو J بازی کنی ؛ باید با Language Patcher پچش کنی. وگرنه همون صفحه سیاه ـه میاد. ربطی هم به فیرمور نداره؛ رو 3.0 هم میاد. باید با Trucha کار کنی؛ همون تاپیک رو بخون...

SSBB: خودش یه آپدیت کوچولو داره که حتما باید اجرا شه , وگرنه اونم نمیاد. (اگه از قبل Brick block شده باشه کار نمیکنه و صفحه سیاه میاد.)

لطفآ میتونید بگید قیمت بازی های Wii الان چنده؟

1500 تا 5000 تومن.

سلام ، راستش یه سوال پیش اومد ...
این resident evil umbrella رو هر کاریش میکنم انگلیسی نمیشه ...دیالوگ ها انگلیسیه ولی نوشته ها ژاپنی....:(کسی می تونه راهنمایی کنه ؟

این resident evil umbrella رو هر کاریش میکنم انگلیسی نمیشه ...دیالوگ ها انگلیسیه ولی نوشته ها ژاپنی....:(کسی می تونه راهنمایی کنه ؟

قضیه انگلیسی کردن ماریو گالاکسی رو بلدی؟؟ اینم فکر کنم یه چیزی تو همون مایه هاست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or