a_r_a_s_p_a_s
کاربر سایت
کسی نیست به من جواب بده......
برای بازی کردن most wanted حتما باید دسته game cube باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
اما من يه جا خوندم که کنترلش با وی ریموت خیلی چرته.پس میشه نتیجه گرفت که لزوما دسته GC لازم نيست.بله چون most wanted بازی gamecube هستش که برای wii زدن و حتما باید دسته ی gamecube داشته باشید
این تاپیک رو بخونی متوجه میشی:Trucha چی هستش میشه یه توضیح بدین؟
بالاخره تونستم بازی red steel رو انگلیسی کنم.
خوب پس از ساعت ها تلاش و کوشش فراوان و بی وقفه من و داداشم و شب زنده داری ها فهمیدیم که این بازی red steel لعنتی به جز main.dol یه فایل هم به نام red steel.dol داره که در شاخه root پارتیشن دوم واقع شده که باید اون رو هم با wii language patcher انگلیسی کنیم.
به طور کلی فایل هایی که با پسوند dol هستند اطلاعات مربوط به بخش زبان و کلا ریجن بازی را دارند پس هر جا تو هر بازی فایلی با پسوند dol دیدید اون رو با نرم افزار های مربوطه که بهترینشون همون wii language patcher خودمون هستش تغییر زبان بدیم.
یه چیز دیگه این که هر کدوم از اینا (فایل های با پسوند dol) اطلاعات مربوط به زبان یه بخش رو تو خودشون نگه داری می کنند مثلا یه کدومشون واسه زیر نویسا اند و یه کدومشون واسه صدا ها و منو ها.
اینایی که گفتی هر کدوم یه مشکل خاص (!) دارن که نمیان:من تازگیها بازی که می خرم نمیاد هیچ کدوم. مثلاً هاروست مون، اوکامی، سوپر اسمش و چند تای دیگه که الان یادم نمیاد.
لطفآ میتونید بگید قیمت بازی های Wii الان چنده؟
قضیه انگلیسی کردن ماریو گالاکسی رو بلدی؟؟ اینم فکر کنم یه چیزی تو همون مایه هاست.سلام ، راستش یه سوال پیش اومد ...
این resident evil umbrella رو هر کاریش میکنم انگلیسی نمیشه ...دیالوگ ها انگلیسیه ولی نوشته ها ژاپنی....کسی می تونه راهنمایی کنه ؟