MILAD 360
کاربر سایت
علي جان شما كه اينو پيدا كردي بخر يه تست بكن فك نميكنم قيمتش بالا باشهآقا تو رو خدا یکی سریع جواب بده که اینا میتونن جای wii LAN adapter استفاده بشن یا نه؟؟
چون من گیر آوردم می خوام بخرم.
علي جان شما كه اينو پيدا كردي بخر يه تست بكن فك نميكنم قيمتش بالا باشهآقا تو رو خدا یکی سریع جواب بده که اینا میتونن جای wii LAN adapter استفاده بشن یا نه؟؟
چون من گیر آوردم می خوام بخرم.
اشکان جون شما رو فیرمور 3.0 هم امتحان کرده بودی component رو ؟ من احتمال میدم به خاطر فیرمور باشه. اشکال از کابل هایی که گرفتم مطمئنم که نبود چون دوبار عوض کردم! حالا خدا کنه با یه آپدیت حل شه. 20 تومن هم دادم واسشون! حیف پول...ببخشید PSXgamer جان ولی من کابل کامپوننت Wii رو خریدم و اصلا نویز نداشتم، حقیقتش تحقیق نکردم ببینم بقیه مشکل دارن یا نه، ولی من با این کابل مشکلی نداشتم
من تازه فهمیدم! اون Paper Mario اصلا مال گیم کیوب ـه! اونی که مال Wii بود Super Paper Mario بود... آره واسه اون باید دسته ی گیم کیوب داشته باشی!بابت جوابهايي كه دادي ممنون
اخه وقتي همين Paper Mario رو ميزارم ميرم تو بازي يه صفحه مياد كه اون بالا نوشته multi game ver پايينترش نوشته
main menu
boot dvd
cretits
دسته هم كار نميكنه تو اون صفحه
اينو چيكار كنم
اينو هم بايد 3-4 خاموش روشن كنم تا درست شه
بازيهاي وست اين مشكلات رو ندارند؟
راستي wii دالبي رو پشتيباني نميكنه؟خروجيش كجاست؟
يه بازي گرفتم به اسمgo west (لوك خوش شانش)تو منوها ميره ولي وقتي مرحله رو ميگم پلي كنه ميگه دستگاه نميتونه ديسك رو بخونه(رو كاورش ريجن رو pal زده)(چه جوري تونسته اجراش كنه؟)
چي كار كنم بريك نشم اگه يه بازي خواست دستگاه رو اپديت كنه اين اجازه رو بهش بدم.شرمنده خيلي سوال ميكنم بازيها رو از كجا بگيرم كه ارور نداشته باشه و زبونش انگيليسي باشه؟
از كجا بايد بفهمم چيپ دستگاه چيه؟چه چيپي خوبه؟
آقا این MP3 برای اجراش حتما باید آپدیتش روش باشه ...
اما من نمی دونستم و اومدم آپدیتش را برداشتم و حالا هم فقط isoـش را دارم ...
چطور می تونم آپدیت این بازی را از یک جا گیر بیارم و بهش اضافه کنم ؟
منظورت كدوم بازيه؟:confused:اونی هم یه قسمت سفید میاد به جای لوگوی بازی هم مهم نیست! برای من فقط Warioware اینطوریه. گفتم مهم همون بازی ـه که اجرا میشه...
بازی های وست خوبن. کمتر از این مشکلا دارن.
امروز رفتم از وست mario kart رو گرفتم زماني كه بايد بازي رو اجرا كنه اون صفحه سياه مياد و بازي اجرا نميشه....گفتم که وست خوبه...
دستگاه بريك نميشه اگه اپديت كنم؟اگه بازی بخواد دستگاه رو آپدیت کنه توی Disk Channel (همون پنجره سمت چپی از بالا) لوگوی بازی نمیاد. اگه روش کلیک کنی میره که دستگاه رو آپدیت کنه.
ای بابا هنوز گير آپديتيت؟؟اشکان جون شما رو فیرمور 3.0 هم امتحان کرده بودی component رو ؟ من احتمال میدم به خاطر فیرمور باشه. اشکال از کابل هایی که گرفتم مطمئنم که نبود چون دوبار عوض کردم! حالا خدا کنه با یه آپدیت حل شه. 20 تومن هم دادم واسشون! حیف پول...
Wii از Dolby ProLogic II پشتیبانی میکنه. یعنی استریو میگیره ؛ Surround میکنه. همون دوتا فیش استریو (سفید و قرمز) رو به یه دیکودر یا سینما خانگی که ورودی شو داشته باشه بزنی؛ صدای Surround داری...
Mario Kart مشکل داره قبل از اینکه بازی هایی که تازه نیومده رو بگیری اینجا سوال کنامروز رفتم از وست mario kart رو گرفتم زماني كه بايد بازي رو اجرا كنه اون صفحه سياه مياد و بازي اجرا نميشه....
دستگاه بريك نميشه اگه اپديت كنم؟
چه كارايي باعث بريك شدن دستگاه ميشه؟
اگه پیغامش اومده آپدیت میکنه ولی نباید بیادا !؟من یک بازی دارم که آپدیت 2.2 PAL روش هست .
اگه همون اول که بازی را می زاری تو کنسول و می نویسه :
intia... a wii system update
بزنم Ok .
آپدیت نمی کنه ؟ درسته ؟
بازی SuperPaper Mario هست ...
حاجی آپدیت نکنی... خطرناکه...عجیب هم هست. مراقب باش...خیلی عجیبه ... میاد
دستگاه من 3.0 UC هست اما آپدیت این 2.2PAL
نگرفتم چی گفتی:confused:من از وقتی که اون Metroid prime 3 را BB کردم و فهمیدم که بدون آپدیت اجرا نمیشه دیگه دست به آپدیت بازی ها نمی زنم :cheesygri
کسی آپدیت MP3 را نداره ؟