ali954
کاربر سایت
نه فقط از یه مدل DVD خام خوب هم استفاده کن، دیگه نباید مشکلی داشته باشن...
فقط یک نکته الان که چک کردم region بازی وی UC هست و لی وی من j هست با چیپ وی کی
لازم به پچ کردن و j کردنش هست ؟
نه فقط از یه مدل DVD خام خوب هم استفاده کن، دیگه نباید مشکلی داشته باشن...
بازی ها چی هستن؟فقط یک نکته الان که چک کردم region بازی وی UC هست و لی وی من j هست با چیپ وی کی
لازم به پچ کردن و j کردنش هست ؟
بازی هارو یکی از دوستام واسم رایت کردهبازی ها چی هستن؟
اگه از وست گرفتی احتمالا پچ شدن؛ ولی با این برنامه WIU چک کن ببین آپدیت داره یا نه:
http://depositfiles.com/files/2552094
باید image بازی رو بگیری و چک کنی.
این مشکلی که گفتی فقط به خاطر دیسکه؛ فیرمورت هم که گفتی 3.2 هست پس با بازی ها نباید مشکلی داشته باشه...بازی هارو یکی از دوستام واسم رایت کرده
region ntsc UC بود بازیا و پچ نداشت و به گفته دوستم با IMGBURN و با 2x رایت شده
این مشکلی که گفتی فقط به خاطر دیسکه؛ فیرمورت هم که گفتی 3.2 هست پس با بازی ها نباید مشکلی داشته باشه...
میخوای خودت یه بار دیگه با یه DVD ی دیگه رایت کن. این دوستتون خودش این بازی ها رو امتحان کرده؟
ببخشید پست به این قدیمیی رو جواب میدمآقا تو رو خدا یکی سریع جواب بده که اینا میتونن جای wii LAN adapter استفاده بشن یا نه؟؟
چون من گیر آوردم می خوام بخرم.
شما بايد يه Wifi Router داشته باشي يا Nintendo USB WiFi Connector.بچه ها من اگه ADSL 128 بگیرم، چجوری با wii کانکت بشم؟
مهم اينه كه قابليت Access Point بودن رو داشته باشه.مهم نیست چه Wifi روتری باشه ؟
:arrowd:سلام ميخواستم بدونم با ADSL Modem ميتونم با وي به اينترنت وصل شم؟ در ضمن مودم من هم لن ميخوره هم USB. بعد اين WiFi چيه چه قيمتي هست؟ ميشه توضيح بدين؟
شما بايد يه Wifi Router داشته باشي يا Nintendo USB WiFi Connector.
این بازی ها رو وقتی دانلود کردی؛ از Homebrew Channel و کارت SD میشه اجراشون کرد. خلاصه ش همینه!بعد قضيه بازي هاي VC و Wiiware چيه؟