alimami
کاربر سایت
نامردا چه اسکی رفتن از رو دسته ی وی.چرا بابا این بستنی جدیده سونی :laughing:
بعد میگن چینیا تقلبی زنن.
نامردا چه اسکی رفتن از رو دسته ی وی.چرا بابا این بستنی جدیده سونی :laughing:
نامردا چه اسکی رفتن از رو دسته ی وی.
بعد میگن چینیا تقلبی زنن.
فقط کافیه یه بار فیلم آموزشی رو ببینید دفعات بعدی دیگه همین جوری بازی میاد.برای اجرای بازی های موشن پلاسی مثل Wii sport Resort و Red Steel 2 ،باید هر بار که بازی می کنیم Alter dol و بقیه چیزا رو دستکاری کنیم یا فقط بار اول؟
كليد كردي بابا بي خيال !ای کاش اسکی میرفتن ! خیلی مسخره بازیه برای تشخیص حرکات بستنی باید دوربین داشته باشی ژیروسکوپ که دقیقترین هست تو دنیا بیل میره :cheesygri
كسي بازي شبيه گيتار هيرو سراغ نداره كه دم و دستگاه نخواد؟
هم با Nintendo WiFi Connector میشه وصل شد و هم اکثر مودمهایی که اینترنت رو میتونن WiFi به اشتراک بزارن.برای انلاین شدن با وی حتما باید آداپتور نینتندو باشه یا میشه با یه مودمو روتر وایرلس دیگه هم کانکت شد ؟
بله با ویموت هم کار میکنه.اين just dance با دسته ي وي كار مي كنه برم تو كار دانلودش؟
هم با Nintendo WiFi Connector میشه وصل شد و هم اکثر مودمهایی که اینترنت رو میتونن WiFi به اشتراک بزارن.
تاپیک آنلاین شدن با WII
بله با ویموت هم کار میکنه.
این آداپتور ها درواقع اینترنت کامپیوتر رو برای وی میفرستن. البته فکر کنم اگه شما تو منطقه تون اینترنت WiFi داشته باشین می تونید از اون استفاده کنید.راستی یه سوال برای من پیش اومد ! مگه وی خودش لن وایرلس داخلی نداره ؟ پس این آداپتور ها دیگه به چه دردی میخوره ؟
توي اينترنت اگه بري چيزي شبيه به بن شدن ندارهاین آداپتور ها درواقع اینترنت کامپیوتر رو برای وی میفرستن. البته فکر کنم اگه شما تو منطقه تون اینترنت WiFi داشته باشین می تونید از اون استفاده کنید.