مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

حدود 300 تومن
پاساژ لباف
300 تومن مگه چه خبره . قيمت جهانيش فكر كنم 200 دلار باشه .
بعدش جريان بريك شدن وي چيه ؟ چه اتفاقي بايد بيفته تا وي بريك بشه ؟ بعد از اينكه بريك شد قابل تعمير هست يا بايد بندازيم بيرون .
ضمنا نرم افزاري كپي خور بشه بهتره يا با مودچيپ ؟

آخرین ویرایش:
بعدش جريان بريك شدن وي چيه ؟ چه اتفاقي بايد بيفته تا وي بريك بشه ؟ بعد از اينكه بريك شد قابل تعمير هست يا بايد بندازيم بيرون .
تاپیک بریک رو بخونید:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=23889
کپی خور نرم افزاری بهتره ولی جدیدا یه سری مودچیپ اومده که خیلی خوبن.
البته تشخیص مودچیپ دار بودن وی خیلی سخته. چون یا باید باز بشه یا یه سری نرم افزار تست استفاده بشه.

چون مدل uc هست اينقدر گرونه

كلا مود چيپ اصل روش باشه خيلي خوبه از بريك شدنشم جلوگيري مي كنه فكر كنم بهترين راه براي تست كردنش بازي هاي گيم كيوب باشه چون تقلبي هاش معمولا خوب اجراشون نمي كنه

چون مدل uc هست اينقدر گرونه

كلا مود چيپ اصل روش باشه خيلي خوبه از بريك شدنشم جلوگيري مي كنه فكر كنم بهترين راه براي تست كردنش بازي هاي گيم كيوب باشه چون تقلبي هاش معمولا خوب اجراشون نمي كنه
اتفاقا بازی های گیم کیوب با نصب cMIOS خیلی بهتر از مودچیپ اجرا میشن.

اتفاقا بازی های گیم کیوب با نصب cMIOS خیلی بهتر از مودچیپ اجرا میشن.

منم نگفتم بهتر اجرا نمي شن اما گفتم اگه اصلش روش باشه بهتره چون خيلي راحتم بريك ميشه البته نوش فكر نمي كنم با مد چيپ ديگه گير بياد بازي هاي گيم كيوب هم گفتم براي تشخيص اصل بودن يا بدل بودن مود چيپ بدون نصب بودن هيچ گونه نرم افزاري روش

دوستان من تازه wii خریدم یه چندتا سوال داشتم.من new super mario bros.wii رو خریدم حالا میخوام باهش بازی کنم.باید چطوری این کار رو انجام بدم؟چه چیزهایی رو باید دانلود کنم و چطوری رویه دستگاه بریزم؟اگه ممکنه یکی من رو راهنمایی کنه.با تشکر

دوستان من تازه wii خریدم یه چندتا سوال داشتم.من new super mario bros.wii رو خریدم حالا میخوام باهش بازی کنم.باید چطوری این کار رو انجام بدم؟چه چیزهایی رو باید دانلود کنم و چطوری رویه دستگاه بریزم؟اگه ممکنه یکی من رو راهنمایی کنه.با تشکر
سلام.
دوست عزیز شما یه سری اطلاعات بده در مورد ویت. مثلا کپی خور شده چه چنل هایی داره.
اگه چیزی به نام Backup Luncher یا Neogamma دارید باید با اون بازی رو بیارید اگه مودچیپ دارید باید از دیسک چنل (گوشه سمت چپ بالای سیستم منو) استفاده کنید.

خب متاسفانه این D3-2 گریبان گیر من هم شده ولی مشکل اساسی که من دارم اینه که می خوام حتما بازی های GC رو بازی کنم و تا اینجایی که فهمیدم حتما باید از طریق دیسک بازی کرد؟ راهی هست از همون Hard بشه بازی های GC رو بازی کرد؟

ویرایش:

کسی تا حالا تو ایران درایو Wii عوض کرده؟

آخرین ویرایش:
خب متاسفانه این D3-2 گریبان گیر من هم شده ولی مشکل اساسی که من دارم اینه که می خوام حتما بازی های GC رو بازی کنم و تا اینجایی که فهمیدم حتما باید از طریق دیسک بازی کرد؟ راهی هست از همون Hard بشه بازی های GC رو بازی کرد؟

ویرایش:

در حال حاضر فقط یک راه وجود داره برای اجرای بازی های GC از طریق هارد و اون هم استفاده از Sundriver یا WODE هست .

رره بعدی اینه که صبر کنید تا Wiikey Fusion یا FlatmiiFusion بیاد که باهاش بتونید فایل ISO بازی ها رو مستفیم از روی SD اجرا کنید .

و اما راه آخر :

درایو دستگاه رو عوض کنید و یه قدیمی ترش رو تهیه کنید .

هر 3 تا راه ارزون تر از خریدن یه GC در میاد :-"

ویرایش:

همانطور که دوستمون گفتن از مودچیپ میتونید استفاده کنید.
عوض کردن درایو خرجش بین 60-90 تومن درمیاد بسته به انصاف فروشنده داره.
اقا من از کجا pal یا ntsc بودن دستگاهم رو بفهمم؟همچنین چگونه ورژن یا همون فریمویر دستگاه رو بفهمم
گوشه ی تصویر روی Wii کلیک کنید بعد آچار رو بزنید بعد اون گوشه بالا فریمور رو نوشته.

خوب فریمویرش رو فهمیدم.حالا pal یا ntsc بودن دستگاه رو از کجا بفهمم؟این دستگاه من نرم افزاری هک شده و Neogamma رو داره.حالا چطوری باید بازیه newsupermario رو اجرا کنیم

من امروز رفتم توپخونه از همون فروشگاه نیما که خود Wii رو خریده بودم پرسیدم که می تونه کاری کنه که کلا از روی دیسک بازی ها رو اجرا کنه، اونم گفت اره 35 خرج داره. هر چی ازش پرسیدم که درایو و می خوای عوض کنی جواب نداد و گفت کپی خور جدید اومده(اره اومده کلا دنیا ندارن تو فقط داری !) بعد از جاهای مختلف پرسیدم تا رسیدم به یه جایی که می گفت تنها راه همون درایو هست که من بُرد اون چیپست رو برات 40 می گیرم عوض می کنم، ولی الان موجود ندارم بردش رو دو سه روز دیگه جور میکنم برات

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or