SLASH1
کاربر سایت
همون Loader هایی که نصب میکنید برای اجرای بازی های کپی همشون این سیستم رو ساپورت میکنند ! اینجا رو بخونید :
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=26800
دمت گرم همون ديشب كه گفتي رفتم سرچ زدم گرفتم چي كار كنم ممنون
همون Loader هایی که نصب میکنید برای اجرای بازی های کپی همشون این سیستم رو ساپورت میکنند ! اینجا رو بخونید :
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=26800
300 تومن مگه چه خبره . قيمت جهانيش فكر كنم 200 دلار باشه .حدود 300 تومن
پاساژ لباف
تاپیک بریک رو بخونید:300 تومن مگه چه خبره . قيمت جهانيش فكر كنم 200 دلار باشه .
بعدش جريان بريك شدن وي چيه ؟ چه اتفاقي بايد بيفته تا وي بريك بشه ؟ بعد از اينكه بريك شد قابل تعمير هست يا بايد بندازيم بيرون .
ضمنا نرم افزاري كپي خور بشه بهتره يا با مودچيپ ؟
300 تومن مگه چه خبره . قيمت جهانيش فكر كنم 200 دلار باشه .
بعدش جريان بريك شدن وي چيه ؟ چه اتفاقي بايد بيفته تا وي بريك بشه ؟ بعد از اينكه بريك شد قابل تعمير هست يا بايد بندازيم بيرون .
ضمنا نرم افزاري كپي خور بشه بهتره يا با مودچيپ ؟
اتفاقا بازی های گیم کیوب با نصب cMIOS خیلی بهتر از مودچیپ اجرا میشن.چون مدل uc هست اينقدر گرونه
كلا مود چيپ اصل روش باشه خيلي خوبه از بريك شدنشم جلوگيري مي كنه فكر كنم بهترين راه براي تست كردنش بازي هاي گيم كيوب باشه چون تقلبي هاش معمولا خوب اجراشون نمي كنه
اتفاقا بازی های گیم کیوب با نصب cMIOS خیلی بهتر از مودچیپ اجرا میشن.
سلام.دوستان من تازه wii خریدم یه چندتا سوال داشتم.من new super mario bros.wii رو خریدم حالا میخوام باهش بازی کنم.باید چطوری این کار رو انجام بدم؟چه چیزهایی رو باید دانلود کنم و چطوری رویه دستگاه بریزم؟اگه ممکنه یکی من رو راهنمایی کنه.با تشکر
دوستان من تازه wii خریدم یه چندتا سوال داشتم.من new super mario bros.wii رو خریدم حالا میخوام باهش بازی کنم.باید چطوری این کار رو انجام بدم؟
خب متاسفانه این D3-2 گریبان گیر من هم شده ولی مشکل اساسی که من دارم اینه که می خوام حتما بازی های GC رو بازی کنم و تا اینجایی که فهمیدم حتما باید از طریق دیسک بازی کرد؟ راهی هست از همون Hard بشه بازی های GC رو بازی کرد؟
ویرایش:
کسی تا حالا تو ایران درایو Wii عوض کرده؟

همانطور که دوستمون گفتن از مودچیپ میتونید استفاده کنید.خب متاسفانه این D3-2 گریبان گیر من هم شده ولی مشکل اساسی که من دارم اینه که می خوام حتما بازی های GC رو بازی کنم و تا اینجایی که فهمیدم حتما باید از طریق دیسک بازی کرد؟ راهی هست از همون Hard بشه بازی های GC رو بازی کرد؟
ویرایش:
کسی تا حالا تو ایران درایو Wii عوض کرده؟
گوشه ی تصویر روی Wii کلیک کنید بعد آچار رو بزنید بعد اون گوشه بالا فریمور رو نوشته.اقا من از کجا pal یا ntsc بودن دستگاهم رو بفهمم؟همچنین چگونه ورژن یا همون فریمویر دستگاه رو بفهمم