مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

اين red steel 2 بدون موشن سنس اجرا نميشه؟ چون باسه من دستگاه ريست ميشه اگه كسي امتحان كرده اعلام كنه

نه . ولی می تونید منوهای اول بازی رو ببینید. ولی نباید ریست کنه !

ویی میتونه زیر نویس های فارسی رو هم بخونه با فقط انگلیسی ها ؟

اصلا مدیا پلیری هست که زیرنویس فارسی رو هم توی ویی باز کنه ؟

mplayer ce و geexbox برای پخش مدیا هستش که من mplayer ce رو پیشنهاد می کنم. قابلیت smb هم که داره خیلی جالبه . می تونید فیلم رو داخل پوشه اشتراک شده در کامپیوتر قرار بدید و توسط wii اون رو لود کنید!

زیر نویش فارسی هم من یه سری گذاشتم جواب نداد ولی انگلیسی رو نشون می ده...

mplayer ce و geexbox برای پخش مدیا هستش که من mplayer ce رو پیشنهاد می کنم. قابلیت smb هم که داره خیلی جالبه . می تونید فیلم رو داخل پوشه اشتراک شده در کامپیوتر قرار بدید و توسط wii اون رو لود کنید!

زیر نویش فارسی هم من یه سری گذاشتم جواب نداد ولی انگلیسی رو نشون می ده...

خوب راهش رو پیدا کردم !

اول از طریق این آموزش فایل زیر نویستون رو تبدیل کنید :

http://forum.mihandownload.com/39023-srt-sub-idx.html

حالا توی برنامه Mplayer CE فایل IDX که درست کردید رو باز کنید و حالش رو ببرید ! توجه کنید که فایل SUB حتما باید کنار فایل IDX باشه با همون اسم .

این روش روی سایر دستگاه هایی که توانایی پخش زیرنویس دارند ولی فارسی بارشون نیست هم جواب میده .

سلام دوستان .
من هيچ اطلاعاتي از wii ندارم و مي خوام تا يه مدت ديگه يدونه بگيرم . الان قيمت wii تو بازار چقدره ؟ از كجا بگيرم بهتر و ارزونتره ؟ اگه بخوام فروشنده يدونه هارد بندازه روش و بفرسته چقدر در مياد ؟ ضمنا اگه با هارد بخرم خودم مي تونم بدون هيچ دردسري بازيها رو بريزم رو هارد و بازي كنم . (البته از روي dvd ) . چه ريجني بگيرم و چجوري كپي خور بشه بهتره ؟
ببخشيد كه زياد شد . مرسي .

سلام دوستان .
من هيچ اطلاعاتي از wii ندارم و مي خوام تا يه مدت ديگه يدونه بگيرم . الان قيمت wii تو بازار چقدره ؟ از كجا بگيرم بهتر و ارزونتره ؟ اگه بخوام فروشنده يدونه هارد بندازه روش و بفرسته چقدر در مياد ؟ ضمنا اگه با هارد بخرم خودم مي تونم بدون هيچ دردسري بازيها رو بريزم رو هارد و بازي كنم . (البته از روي dvd ) . چه ريجني بگيرم و چجوري كپي خور بشه بهتره ؟
ببخشيد كه زياد شد . مرسي .

هارد رو روش نمیندازند بلکه با USB هارد اسکترنال و ....

چون توی ایران هستید پال بگیرید بهتره !

حدود 300 تومن
پاساژ لباف
هارد رو از فروشنده نگیر (فکر هم نکنم از این جور کارها سر دربیارن!)
خودتون می تونید هارد رو بخرید دردسر نداره. فقط باید توجه کنید که همون اول که wii رو می خرید این کار رو براتون انجام نمی ده و باید بدید براتون برنامه usb loader gx رو بریزند و ios 202/222 رو نصب کنند...

بله با استفاده از سیستم Ocarina میتونید روش چیت بزنید که همه لودر ها ساپورتش میکنند . ولی برادر چیت چرا ؟

پ.ن : یکی نیست اینو به خودم بگه :cheesygri

ببينم ايني كه مي گي نرم افزاره دانلود كنم نصبش كنم؟

چرا كه نه بازي هاي 360 كه حرفه اي هستن بدون رمز اما يه سري بازي هاي وي چيت مي خواد تا ادم حوصله بازي كردنشون داشته باشه البته بازم نه هر چيتي كه بازي رو گلابي كنه:biggrin1:

ببينم ايني كه مي گي نرم افزاره دانلود كنم نصبش كنم؟

چرا كه نه بازي هاي 360 كه حرفه اي هستن بدون رمز اما يه سري بازي هاي وي چيت مي خواد تا ادم حوصله بازي كردنشون داشته باشه البته بازم نه هر چيتي كه بازي رو گلابي كنه:biggrin1:

همون Loader هایی که نصب میکنید برای اجرای بازی های کپی همشون این سیستم رو ساپورت میکنند ! اینجا رو بخونید :

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=26800

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or