شایعه مشخصات نهایی Xbox 720 در Xbox World.

RattleSnake

کاربر سایت
65607681469723726373.jpg

مجله Xbox World در یکی از شماره های خود در 8 صفحه اطلاعات مفیدی را در مورد کنسول نسل بعد مایکروسافت XBox 720 با نام رمز Durango

.گفته های این مجله به حقیقت نزدیک و قابل اطمینان است CVG می گوید:
قبلا نیز این مجله اطلاعاتی منتشر کرده بود که مایکروسافت آنان را بعدها تایید کرد.

Dan Dawkins سردبیر این مجله به CVG می گوید:
Xbox World در مدت 12 ماه این اطلاعات را دریافت کرده است. تغییرات چشمگیری و اخبار اصلی را می توان در شماره قبل از برگزاری E3 و ماه ژوئن شاهد خواهیم بود.
این کنسول در ماه مارس برای سازندگان ارسال خواهد شد. اطلاعات اولیه سخت افزاری این کنسول در 28 فوریه 2012 در کنفرانسی در لندن به سازندگان بازی داده شده است.
مدیر فنی Crytek بعد از نمایش در توییتر خود اعلام کرد : نمایش بهره برداری از Durango را در لندن داشتیم. آن بسیار عظیم و صحبت درباره اش جالب است. جلسات دیگری در سانفرانسیکو برای توسعه دهنگان آمریکایی برای نمایش کنسول برگزار شده

"کنسول نسل بعد مایکروسافت با نام Xbox شناخته خواهد شد و نام رمز این کنسول برای سازندگان Durango اعلام گردیده است کنسول نسل بعد مایکروسافت دارای CPU quad-core به همراه 16 threads
4 هسته logica و مقدار حافظه 8 گیگ خواهد بود در صحبت های این مجله گفته شده است که GPU این کنسول از سری 7000 شرکت AMD هست.

Xbox-720-Mockup-635x422.jpg

Xbox 720 دارای Blu-rays خواهد بود، آن هم برای افزایش میزان ذخیره سازی می شود تلویزیون مشاهده کرد و یا برنامه های تلویزیون را حتی ضبط کرد برای کمک به عرضه بهتر کنسول به همراه آن Kinect 2.0 هم قرار می گیرد با قابلیت دقت بیشتر و همین طور قدرت لب خوانی. به علاوه خروجی و وردی جدید برای TV

این کنسول دارای 4 پوررت USB 3.0 ، دکمه های حساس به لمس و یک هارد درایو خواهد بود.دارای اسلات ها اضافی HDD و HDMI به همراه AV
بازی های این کنسول در دیسک هایی با حجم 8.9GB عرضه می شوند. گفته اند یکی از مزایای این کنسول قابلیت رندر شگفت انگیز آن است

درباره
Kinect 2.0 : این دستگاه قادر خواهد بود 4 بازیکن را همزمان ساپرورت کند یعنی خواندن حرکات همزمان وحتی کوچک ترین حرکت انگشت دست را هم از قلم نمی انداز. با توجه به ارتقا قدرت دوربین و پردازنده این کنسول پاسخ دهی خوب در اتاق های بزرگ این کنترلر قادر است اطلاعات شما و چهره دوستانتان را با دقت بخواند.

آخرین ویرایش:
مثل اینکه قضیه داره جدی میشه :|
GameStop Slides; Report Next Xbox Won't Allow Used Games - Forbes
امیدوارم مایکروسافت هر چه سریعتر قضیه رو تکذیب کنه وگرنه مشخصه میشه که یه خبرایی هست :| بیچاره شدیم به گمونم :دی

هیچی دیگه از فردا میخوای کنسول استوک معامله کنی یه گونی هم باید بزاری کنارش واسه بازیهاش .عجب شیر تو شیری شده .
عملا 60 دلار هزینه کنی برای هر دیسک بازی حالا اومدیم خدایی ناکرده کنسول سوخت اون بدبخت چه گناهی کرده که باید چند برابر پول کنسول ضرر کنه برای بازیهاش .
این دیگه چه مسخره بازیه؟
جمع کنید بخدا:d

من حدس میزنم اینا عمدا این شایعه رو راه انداختن که واکنش ملت رو ببینن. الان تاپیک خبر تو Neogaf بیشتر از 2700 تا کامنت خورده و همه دارن فحش میدن یا اینکه میگن همچین چیزی رو باور ندارن :دی

---------- نوشته در 10:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:09 PM ارسال شده بود ----------

اگه مایکروسافت بازی دسته دوم رو پشتیانی نکنه و سونی پشتیبانی کنه، فکر کنم این Gif به واقعیت بپیونده :دی

di-1L24.gif

اگه مایکروسافت بازی دسته دوم رو پشتیانی نکنه و سونی پشتیبانی کنه، فکر کنم این Gif به واقعیت بپیونده :دی

di-1L24.gif
بحث همینه محمد، همچین مساله ای خواسته اصلی استودیوها و ناشرهاست، استودیوها و ناشرها هم هیچ اهرم قانونی واسه تحمیل این خواسته به سونی و مایکرو ندارن! پس چرا مایکرو باید همچین حماقتی بکنه، کاری که نه تنها سودی براش نداره، بلکه کنسولش هم هیچ فروشی نخواهد داشت
اگه اهرم قانونی وجود داشت (که وجود هم نداره، تازه منع فروش بازی دست دوم جرمه!) ناشرها هم سونی و هم مایکرو رو مجبور میکردن که این کارو انجام بدن، حالا که این اهرم قانونی وجود نداره عملا بحث منتفیه، کیه که بیاد تیشه به ریشه خودش بزنه این وسط؟!

من حدس میزنم اینا عمدا این شایعه رو راه انداختن که واکنش ملت رو ببینن. الان تاپیک خبر تو Neogaf بیشتر از 2700 تا کامنت خورده و همه دارن فحش میدن یا اینکه میگن همچین چیزی رو باور ندارن :دی

---------- نوشته در 10:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:09 PM ارسال شده بود ----------

اخه بدبختی اینه که منابع گفتن سونی هم پشتیبانی نمیکنه:

مشخصات نهایی PS4 در مجله PSM3 .

- بازی های دسته دوم به راحتی در PS4 اجرا نخواهند شد.
سونی برنامه هایی برای حمایت کامل از PS4 دارد،از جمله استفاده از online pass یا چیزی شبیه آن.

من فکر میکنم اینا یعنی دو شرکت از قبل با بازیسازها بحثهایی داشتن و خود شرکتهای بازی سازی خواستن این کار رو بکنن چون یادمه فکر کنم این دیوید قفس:d یه دفعه سر بازی هیوی رینش گفته بود بازار دسته دوم بدطور به ما ضربه میزنه و این حرفها و باید چاره ایی اندیشید.

پس در این صورت این عکس نشون میده کی این وسط برنده هست
biggrin1.gif
این همینطوری برای همین نسل بعضی بازیها براش نمیان برای نسل بعد که اصلا سخت افزارش کشش نداره پس کلا این از گود خارجه و بحث دیگه داره.{wiiu}

آخرین ویرایش:
بحث همینه محمد، همچین مساله ای خواسته اصلی استودیوها و ناشرهاست، استودیوها و ناشرها هم هیچ اهرم قانونی واسه تحمیل این خواسته به سونی و مایکرو ندارن! پس چرا مایکرو باید همچین حماقتی بکنه، کاری که نه تنها سودی براش نداره، بلکه کنسولش هم هیچ فروشی نخواهد داشت
اگه اهرم قانونی وجود داشت (که وجود هم نداره، تازه منع فروش بازی دست دوم جرمه!) ناشرها هم سونی و هم مایکرو رو مجبور میکردن که این کارو انجام بدن، حالا که این اهرم قانونی وجود نداره عملا بحث منتفیه، کیه که بیاد تیشه به ریشه خودش بزنه این وسط؟!
مشکل مایکروسافت فقط این نیست، چند وقت پیش GameStop رسما اعلام کرد هر کنسولی که از بازی دسته دوم پیشتبانی نکنه از لیست محصولات این فروشگاه حذف میشه، مطمئنا بقیه فروشگاه ها هم همچین کاری میکنن. من فکر کنم همون بحث سنجیدن واکنش خریدارها باشه و همین اول کار هم واکنش شدیدا خشن بوده :دی مایکروسافت این همه هزینه واسه نسل بعد رو نمیاد با همچین اشتباهی بر باد بده، ولی خب احتمالات رو هم باید در نظر گرفت :دی

اخه بدبختی اینه که منابع گفتن سونی هم پشتیبانی نمیکنه
پس در این صورت این عکس نشون میده کی این وسط برنده هست :دی

di-Y7FB.jpg

اگه قراره اینطوری بشه احتمالا اون آنلاین پس رو یه اکانت اکتیو میشه وگرنه اگه به قول دوستان کنسول بسوزه طرف بیچاره میشه :|
نه دیگه احتمالا یه کاری میکنن که اگه یکی کنسولش خراب بشه، بتونه اکانتش رو روی کنسول جدید فعال کنه و بازی هایی که خریده رو بدون مشکل اجرا کنه. فقط فروش بازی دسته دوم به یه فرد دیگه غیرممکن میشه که مساوی هست با حمله فن های کنسولی به سمت PC >:d< :دی

مشکل مایکروسافت فقط این نیست، چند وقت پیش GameStop رسما اعلام کرد هر کنسولی که از بازی دسته دوم پیشتبانی نکنه از لیست محصولات این فروشگاه حذف میشه، مطمئنا بقیه فروشگاه ها هم همچین کاری میکنن. من فکر کنم همون بحث سنجیدن واکنش خریدارها باشه و همین اول کار هم واکنش شدیدا خشن بوده :دی مایکروسافت این همه هزینه واسه نسل بعد رو نمیاد با همچین اشتباهی بر باد بده، ولی خب احتمالات رو هم باید در نظر گرفت :دی

پس در این صورت این عکس نشون میده کی این وسط برنده هست :دی

di-Y7FB.jpg

بلاخره این نینتندو به یه دردی خورد :d
چون الان کنسولشو داده و همچین کاری نکرده پس مایکرو و سونی هم برای رقابت همچین کاری نمیکنن >:d<

مثل اینکه تو نسل بعد راهی جز pc نمونده باید قید اونهمه انحصاریم با این وضعیت بزنیم چون اینا نه تنها نمیذارن کنسولشون هک بشه حتی اجازه ی اجرای بازی دسته دومم نمیدن

بی خودی جو ندید عزیزان..
اگرم اجرا بشه ..با یک Pass به قیمت حدودی 10 دلار میشه مورد استفاده قرار داد این بازی های کارکرده رود..

اگه اخرین خبر رو خونده باشی درباره ps4 اونجا هم گفته شده از بازیهای دسته دوم پشتیبانی نمیکنه یعنی اجرا نمیکنه.

یه چیزکی هست که هر سایتی خبری از کنسولهای نسل بعد میزاره این تیکه لعنتی رو هم لای جملاتش میزاره.
ماکروسافت با جون کندن و ضرر میلیونی جای پاش رو توی این صنعت محکم کرد حالا با همچین حماقتی میخواد همه چیز رو به باد بده؟ برای من; این موضوع درمورد ماکروسافت که بازیهاش حتی Online Pass هم ندارن خیــــــــلی مسخره جلوه میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or